Middelburg – Duke Ellingtonstraat 13

132 m2 - 4 kamers - bieden vanaf: € 364.500 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Mooie woning he?

Wij bieden u deze mooie semi vrijstaande woning in Middelburg aan. De woning is voorzien van 3 slaapkamers en direct klaar voor bewoning. U heeft een eigen parkeerplaats direct naast de woning en vanuit de woning een mooi uitzicht op de golfbaan. De woning is zeer mooi gelegen, keurig onderhouden en u bent ook zo in het centrum van Middelburg.

Entree
Via de lichte entree van deze afgewerkte woning komt u in de hal waar zich o.a. de toilet, extra berging en de ingang van de 1ste slaapkamer met tuindeuren bevindt. Een trap omhoog leidt u naar de 1e verdieping waar zich 2 slaapkamers bevinden.

Indeling
Wanneer u de deur opent van de Duke Ellingtonstraat 13, treft u eerst een lichte ruime hal/entree aan. Aan uw linkerzijde treft u de woonkamer met openslaande tuindeuren aan. Aansluitend komt u in de open keuken die van alle gemakken is voorzien. De keuken geeft u een mooi uitzicht en is gelegen aan de voorzijde van de woning.
Via de tuindeuren in de woonkamer komt u in de tuin, deze is voorzien van een vijver, maar ook een heerlijk terras met meerdere mogelijkheden om van de zon te genieten.

De 1ste slaapkamer bevindt zich beneden en heeft ook hier, net zoals in de woonkamer, openslaande tuindeuren. De badkamer met een extra toilet is beneden en grenst aan de slaapkamer. Op de 1ste verdieping bevinden zich nog 2 slaapkamers, 1 slaapkamer is voorzien van inbouwkasten en de andere fungeert nu als werkkamer.
De woning is voorzien van rolluiken.

Parkeren
U kunt parkeren op de eigen parkeerplaats direct naast de woning.

Berging
Verder is er ook nog een berging aanwezig.

Gunning
De verkoper verkoopt deze woning via de vrijwillige internet verkoop via online bieden, onder voorbehoud van gunnen door de verkoper.

Nog niet overtuigd? Kom langs en wij weten zeker dat u hier nooit meer weg wil!

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Bieden vanaf

€ 364.500


Hoogste bod

€ 395.000

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning