Middelburg – Duke Ellingtonstraat 13

Bieden vanaf: € 364.500

Verkocht

Kenmerken

Inhoud: 487 m3
Woonoppervlakte: 132 m2
Perceel: 278 m2
Type: WOONHUIS
Bouwjaar:
Aantal kamers: 4

Omschrijving

Wij bieden u deze mooie semi vrijstaande woning in Middelburg aan. De woning is voorzien van 3 slaapkamers en direct klaar voor bewoning. U heeft een eigen parkeerplaats direct naast de woning en vanuit de woning een mooi uitzicht op de golfbaan. De woning is zeer mooi gelegen, keurig onderhouden en u bent ook zo in het centrum van Middelburg.

Entree
Via de lichte entree van deze afgewerkte woning komt u in de hal waar zich o.a. de toilet, extra berging en de ingang van de 1ste slaapkamer met tuindeuren bevindt. Een trap omhoog leidt u naar de 1e verdieping waar zich 2 slaapkamers bevinden.

Indeling
Wanneer u de deur opent van de Duke Ellingtonstraat 13, treft u eerst een lichte ruime hal/entree aan. Aan uw linkerzijde treft u de woonkamer met openslaande tuindeuren aan. Aansluitend komt u in de open keuken die van alle gemakken is voorzien. De keuken geeft u een mooi uitzicht en is gelegen aan de voorzijde van de woning.
Via de tuindeuren in de woonkamer komt u in de tuin, deze is voorzien van een vijver, maar ook een heerlijk terras met meerdere mogelijkheden om van de zon te genieten.

De 1ste slaapkamer bevindt zich beneden en heeft ook hier, net zoals in de woonkamer, openslaande tuindeuren. De badkamer met een extra toilet is beneden en grenst aan de slaapkamer. Op de 1ste verdieping bevinden zich nog 2 slaapkamers, 1 slaapkamer is voorzien van inbouwkasten en de andere fungeert nu als werkkamer.
De woning is voorzien van rolluiken.

Parkeren
U kunt parkeren op de eigen parkeerplaats direct naast de woning.

Berging
Verder is er ook nog een berging aanwezig.

Gunning
De verkoper verkoopt deze woning via de vrijwillige internet verkoop via online bieden, onder voorbehoud van gunnen door de verkoper.

Nog niet overtuigd? Kom langs en wij weten zeker dat u hier nooit meer weg wil!

Veilinggegevens


Bieden vanaf

€ 364.500

Hoogste bod

€ 395.000


Veilinghuis


Notaris