Maassluis – Reigerstraat 10

102 m2 - 5 kamers - bieden vanaf: € 268.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Mooie woning he?

Bieden en Wonen Rotterdam biedt aan: Ruime en zeer nette eengezinswoning in de Vogelbuurt op loopafstand van winkelcentrum Koningshoek !!!

Let op: Dit is geen executie veiling verkoop. Dit is een vrijwillige online veiling, waarbij onder toezicht van een onafhankelijk notariskantoor biedingen via het veilingplatform van Bieden en Wonen 100% transparant per opbod kunnen worden gedaan.

NB. De getoonde vraagprijs is een scherpe vanaf prijs. Biedingen kunnen worden geplaatst uitsluitend vanaf de getoonde vanaf prijs.

Ligging en bereikbaarheid
Metrostation Steendijkpolder op 10 minuten lopen, en winkelcentrum Koningshoek op 10 minuten loopafstand.
U rijdt binnen 7 minuten de A20 op.

Indeling
BEGANE GROND
Entree, hal met trapopgang en trapkast, toiletruimte met hangend toilet (die dezelfde kleuropstelling heeft als de badkamer) en toegang tot de woonkamer.
Een ruim verlichte woonkamer waar genoeg ruimte is voor een eetgedeelte. Via de complete keuken kun je naar nieuw aangelegde achtertuin.
EERSTE ETAGE
Via de overloop heb je toegang tot 3 slaapkamers en de spiksplinternieuwe badkamer uit 2018 die is voorzien van een moderne ligbad met douche, een wastafel en een radiator voor de warme handdoeken.
TWEEDE ETAGE
Op de tweede etage kom je op de overloop waar de CV ketel staat en heb je toegang tot een ruime slaapkamer met voldoende opbergruimte achter de knieschotten.

Bijzonderheden
– Bouwjaar 1968
– Volle eigendom
– Nieuwe badkamer uit 2018
– Onderhoudsarme tuin
– Remeha Cv-ketel

Bezichtigingen
Nieuwsgierig geworden? Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kun je contact opnemen met [PERSOONLIJKE NAAM VAN MAKELAAR] via funda, de woningpagina op de website van Bieden en Wonen of via [REGIO TELEFOONNUMMER].

Wij verplichten gegadigden eerst een woning te bezichtigen, alvorens een bod kan worden geplaatst op de woning. Bij de bezichtigingen wordt rekening gehouden met de geldende RIVM maatregelen.

Veiling datum- en tijd
Op de pagina van de betreffende woning op de Bieden en Wonen website vind je de begin- en eindtijd van de veiling.

Biedprocedure
Biedingen kunnen uitsluitend worden gedaan via het online biedsysteem van Bieden en Wonen binnen de getoonde veiling datum- en tijd. Na afloop van de biedronde heeft verkoper het gun recht van maximaal 3 werkdagen. De koper behoudt de wettelijke 3 dagen bedenktijd na het tekenen van de koopovereenkomst en het gunnen van de woning.

Project notaris
Dit object heeft een zogenaamde project en/of platform notaris, waar je als koper de eigendomsoverdracht van dit veilingobject kunt laten plaatsvinden. Deze notaris voor de overdracht is VAD Notarissen, gevestigd te Rotterdam. Tevens is dit de notaris voor het toezicht gedurende de online veiling.

Veilingvoorwaarden
De algemene veilingvoorwaarden zijn van toepassing op dit veilingobject. Deze kan je inzien tijdens het registreren als bieder op de website: Bieden en Wonen.

Zorgvuldig samengesteld
Deze advertentietekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

NEN-2580 normering
De gepubliceerde oppervlakte en metrages van deze woning zijn door een onafhankelijke partij samengesteld in de vorm van een meetrapport, conform de NEN 2580 normering voor oppervlakte

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Bieden vanaf

€ 268.000


Hoogste bod

€ 289.000

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning