Lottum – Hombergerweg 36

Bieden vanaf: € 439.500

Verkocht

Kenmerken

Inhoud: 628 m3
Woonoppervlakte: 194 m2
Perceel: 9150 m2
Type: WOONHUIS
Bouwjaar: 1965
Aantal kamers: 5

Omschrijving

Dit prachtige object, gelegen in het gezellige en rustige Lottum, wordt aangeboden met een zeer scherpe vanaf prijs! Wanneer u dit object ziet, bent u verkocht. Wij nemen u graag mee door het huis.

Vrijstaande woning
Dit huis is een vrijstaand huis in Lottum. Midden in een prachtige omgeving bieden wij u dit geweldige object aan. U bereikt het huis via een grote oprit waar minimaal plaats is voor drie auto’s. Het karakteristieke huis is zeer geschikt voor een gezin. Rondom het huis ligt een mooi aangelegde tuin. Het gehele perceel is voorzien van hekwerk en via een afsluitbare poort kunt u de oprit op.

Indeling
U komt binnen in een ruime hal met daarin een spiltrap naar de verdieping. Vanuit deze hal komt u in de woonkamer, voorzien van schuifpuien die leiden naar de serre en de tuin.  De woonkamer is voorzien van een unieke haard , een zogenaamde allesbrander. Via de schuifpui bereikt u de serre van waaruit u een prachtig uitzicht heeft op de mooi aangelegde tuin.

Keuken
De open keuken biedt plaats aan een ruime eethoek en is voorzien van de gebruikelijke apparatuur. Voldoende opbergruimte met bovenkastjes en laden.

Uitstekend onderhouden badkamer
De badkamer ziet er zeer mooi en goed onderhouden uit. Deze badkamer is voorzien van een  badmeubel, ligbad, een toilet en een douche.

Slaapkamers
De begane grond is voorzien van een grote en een kleine slaapkamer. Maar er is ook nog een extra woonkamer die als slaapkamer kan worden gebruikt. Op de verdieping is nog een slaapkamer en een zolder/bergruimte , die tot slaapkamer te verbouwen is.

Tuin
Een prachtige en zeer grote tuin met twee goed onderhouden vijvers ligt achter de woning. Achter in de tuin is tevens een tuinhuis. Het voorste gedeelte van de tuin is aangelegd als siertuin, met perken en gazon en verder is achter deze tuin nog ruimte voor het houden van dieren, zoals pony’s en kippen.

Zwembad
Achter de vrijstaande garage is een prachtig binnenzwembad aanwezig van ongeveer 9 bij 7 meter, voorzien van filterinstallatie en een warmtepomp.

Betaling
De koopsom dient bij de levering te worden voldaan. Uiterlijk 1 week na ondertekening van de koopovereenkomst dient koper een waarborgsom van 10% van de koopprijs bij de notaris te storten dan wel een bankgarantie tot zodanig bedrag gesteld te laten hebben.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. De verkoper houdt zich te dien aanzien het recht van beraad voor. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Neem rechtstreeks contact op met de Bieden en Wonen makelaar Chris Janssen die dit object verkoopt. U kunt de vestiging bereiken op 077-3904084. Dit is de vestiging: Bieden en Wonen Broekhuizenvorst.

Veilinggegevens


Bieden vanaf

€ 439.500

Hoogste bod

€ 450.000


Veilinghuis


Notaris