Lelystad – Schoener 34 12

99 m2 - 5 kamers - bieden vanaf: € 275.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Aangeboden door

Yunthai Hu - yunthai@biedenenwonen.nl - 06 22 66 33 75

Yunthai Hu

Mooie woning he?

LET OP: AANVRAGEN VOOR EEN BEZICHTIGING BIJ VOORKEUR PER E-MAIL OF VIA FUNDA.

Interesse? Wij nemen graag de tijd voor je!

Bieden en Wonen Almere verkoopt deze woning via een uniek en transparant Online biedproces.
Geïnteresseerden kunnen zich na bezichtiging aanmelden om deel te nemen aan het biedproces, waarbij de woning bij opbod tegen het “beste” bod verkocht zal worden.

NB. De getoonde vraagprijs is een scherpe vanaf prijs. Biedingen kunnen worden geplaatst uitsluitend vanaf de getoonde vanaf prijs.

INTRODUCTIE:
In een rustige buurt in de “stad van licht” vinden we een fijn rijtjeshuis wat hier een daar een likje verf nodig heeft, maar waar je direct in zou kunnen trekken. Gelegen in de buurt van maar liefst twee parken, het Schoener- en Tjalk Park, is er voldoende groen om te kunnen ontsnappen aan de stadsdrukte. Met voldoende supermarkten in de buurt is het lekker makkelijk boodschappen doen, daarnaast stopt bus 1 vlakbij om je naar het centrum te brengen.

Met maar liefst 4 (slaap)kamers, inclusief zolder, een ruime woonkamer. Kortom een perfecte plek voor gezinnen.

INDELING:

BEGANE GROND:
Eenmaal binnen worden we begroet door een landelijk ogende hal dankzij de witte bakstenen print op de muur. Samen met de klassieke zwart/wit betegelde vloer en bijpassende trap waan je je zo in een oud landhuis. Zelfs in het toilet is deze stijl doorgevoerd. De woonkamer heeft ook zo zijn karakteristieke elementen, zie bijvoorbeeld de houten wand waar de vorige bewoners de TV hebben gemonteerd, deze gaat ook prachtig samen met de laminaatvloer.

Ook in de keuken, die zich aan de voorzijde van de woning bevindt, komen de zwart/wit tegels terug
Hier valt nog het een en ander te verfraaien, maar de keuken is al uitgerust met een inbouw koelkast, gasfornuis, oven en vaatwasser.

EERSTE VERDIEPING:
Bovenaan de trap komen we uit bij een drietal (slaap)kamers en de badkamer. In de badkamer is ruimte voor een wasmachine en/of droger, met daarnaast een douchecabine en een wastafel.
De kamer aan de voorzijde is het grootste van de drie op deze verdieping, maar alle drie kan je prima een slaapkamer van maken, of natuurlijk iets anders.

TWEEDE VERDIEPING:
Mocht je alsnog ruimte tekort komen, geen nood! Er is nog een hele ruime zolder die gewoon via een vaste trap te bereiken is. Ook hier is een hele mooie kamer van te maken met voldoende licht dankzij de twee grote dakramen.

BUITENRUIMTE:
Met de diepe tuin die via woonkamer te betreden is kan je ook alle kanten op. Hier is voldoende ruimte om lekker te kunnen zitten, spelen en leven. Omringd door een nette schutting en geen buren met balkons heb je hier alle privacy.

Als kers op de taart zijn je fietsen en/of buiten spullen keurig droog op te bergen in de houten berging aan de voorzijde van het huis.

BIJZONDERHEDEN:

– kindvriendelijke buurt
– houten berging
– 4 (slaap)kamers
– veel groen in de buurt
– landelijke elementen
– Dakkapel achterzijde kunststof (2019)

BEZICHTIGINGEN:
Nieuwsgierig geworden? Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kun je contact opnemen via funda, de woningpagina.
Tijdens de bezichtiging zullen wij u ook uitgebreid informeren over de werking van ons Online-biedplatform en de bijbehorende aandachtspunten voor deelname.

Wij verplichten gegadigden eerst een woning te bezichtigen, alvorens een bod kan worden geplaatst op de woning.

Bied datum- en tijd
Op de pagina van de betreffende woning op de Bieden en Wonen website vind je de begin- en eindtijd van de biedronde.

Biedprocedure:
Biedingen kunnen uitsluitend worden gedaan via het online biedsysteem van Bieden en Wonen binnen de getoonde veiling datum- en tijd. Na afloop van de biedronde heeft verkoper het gun recht van maximaal 3 werkdagen. De koper behoudt de wettelijke 3 dagen bedenktijd na het tekenen van de koopovereenkomst en het gunnen van de woning.

Biedvoorwaarden:
De algemene biedvoorwaarden zijn van toepassing op dit veilingobject. Deze kan je inzien tijdens het registreren als bieder op de website: Bieden en Wonen.

Zorgvuldig samengesteld:
Deze advertentietekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

NEN-2580 normering:
De gepubliceerde oppervlakte en metrages van deze woning zijn door een onafhankelijke partij samengesteld in de vorm van een meetrapport, conform de NEN 2580 normering voor oppervlakte metingen.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning