Leende – Pomperschans 68

140 m2 - 7 kamers - bieden vanaf: € 299.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Aangeboden door

Caspar Phijffer - caspar@biedenenwonen.nl - 085 130 23 61

Caspar Phijffer

Mooie woning he?

Omschrijving
Op prima woonlocatie gelegen nabij scholen, winkels, groenvoorzieningen en korte afstand van sportpark ruime 2 onder 1 kap woning met carport (15m²), oprit en ruime achtertuin (65m²). Een keuken  is voorzien met de benodigde apparatuur. Op de 1e verdieping vindt u 3 ruime slaapkamers met mogelijkheid voor een 4e slaapkamer op zolder. En het huis beschikt verder over een – onder architectuur aangelegde – vóór- en achtertuin.

Begane grond
Hal met tegelvloer, meterkast en sanitaire ruimte voorzien van een toilet en deur naar woonkamer.

Woonkamer
Sfeervolle woonkamer met smaakvolle vloerbedekking (optioneel kan dit ook worden veranderd), en open verbinding met keuken. De woonkamer beschikt over een zitkuil met vloerverwarming.

Keuken
De keuken van deze woning is standaard. Naast de Keuken is een royale bijkeuken met een aansluiting voor de wasmachine.

1e Verdieping
– Overloop (3.30 x 2.80m)
– Slaapkamer 1 (4.12 x 3,20m) toegang tot balkon.
– Slaapkamer 2 (2.80 x 2,22m)
– Slaapkamer 3 (5,10 x 2.40m).
– Badkamer netjes betegeld, zwevende toilet en wastafel.
Tevens bevindt zich in de douchecabine een ingebouwd bankje, met in 3 hoogtes verstelbaar douchepaneel. Verder is er een ‘Geberit’ toilet met douche, föhn en een wastafel met spiegelglas erboven.

De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en de vaste trapopgang naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping
Aangekomen op de tweede verdieping bereikt u de voorzolder. Deze ruimte beschikt over de EcomLine Excellent HR-ketels met aparte boiler. De ruimte is afgewerkt met een smaakvolle vloerbedekking en biedt toegang tot zolderkamer (4.15 x 4.60 m) ideale mogelijkheid voor het realiseren van een 4e slaapkamer.

Bijzonderheden
EcomLine Excellent HR-ketels. Woning is voorzien van houten kozijnen met op de begane grond en op zolder dubbele beglazing.

Beschikbaar: In overleg.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. De verkoper houdt zich te dien aanzien het recht van beraad voor. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Betaling
De koopsom dient bij de levering te worden voldaan. Uiterlijk 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst dient koper een waarborgsom van 10% van de koopprijs bij de notaris te storten dan wel een bankgarantie tot zodanig bedrag gesteld te laten hebben.

Neem contact op met de desbetreffende verkopend Bieden en Wonen adviseur voor meer informatie of het inplannen van een bezichtiging.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Bieden vanaf

€ 299.000


Hoogste bod

€ 299.000

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning