Leende – Pomperschans 68

Bieden vanaf: € 299.000

Verkocht

Kenmerken

Inhoud: 560 m3
Woonoppervlakte: 140 m2
Perceel: 230 m2
Type: WOONHUIS
Bouwjaar:
Aantal kamers: 7

Omschrijving

Omschrijving
Op prima woonlocatie gelegen nabij scholen, winkels, groenvoorzieningen en korte afstand van sportpark ruime 2 onder 1 kap woning met carport (15m²), oprit en ruime achtertuin (65m²). Een keuken  is voorzien met de benodigde apparatuur. Op de 1e verdieping vindt u 3 ruime slaapkamers met mogelijkheid voor een 4e slaapkamer op zolder. En het huis beschikt verder over een – onder architectuur aangelegde – vóór- en achtertuin.

Begane grond
Hal met tegelvloer, meterkast en sanitaire ruimte voorzien van een toilet en deur naar woonkamer.

Woonkamer
Sfeervolle woonkamer met smaakvolle vloerbedekking (optioneel kan dit ook worden veranderd), en open verbinding met keuken. De woonkamer beschikt over een zitkuil met vloerverwarming.

Keuken
De keuken van deze woning is standaard. Naast de Keuken is een royale bijkeuken met een aansluiting voor de wasmachine.

1e Verdieping
– Overloop (3.30 x 2.80m)
– Slaapkamer 1 (4.12 x 3,20m) toegang tot balkon.
– Slaapkamer 2 (2.80 x 2,22m)
– Slaapkamer 3 (5,10 x 2.40m).
– Badkamer netjes betegeld, zwevende toilet en wastafel.
Tevens bevindt zich in de douchecabine een ingebouwd bankje, met in 3 hoogtes verstelbaar douchepaneel. Verder is er een ‘Geberit’ toilet met douche, föhn en een wastafel met spiegelglas erboven.

De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en de vaste trapopgang naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping
Aangekomen op de tweede verdieping bereikt u de voorzolder. Deze ruimte beschikt over de EcomLine Excellent HR-ketels met aparte boiler. De ruimte is afgewerkt met een smaakvolle vloerbedekking en biedt toegang tot zolderkamer (4.15 x 4.60 m) ideale mogelijkheid voor het realiseren van een 4e slaapkamer.

Bijzonderheden
EcomLine Excellent HR-ketels. Woning is voorzien van houten kozijnen met op de begane grond en op zolder dubbele beglazing.

Beschikbaar: In overleg.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. De verkoper houdt zich te dien aanzien het recht van beraad voor. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Betaling
De koopsom dient bij de levering te worden voldaan. Uiterlijk 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst dient koper een waarborgsom van 10% van de koopprijs bij de notaris te storten dan wel een bankgarantie tot zodanig bedrag gesteld te laten hebben.

Neem contact op met de desbetreffende verkopend Bieden en Wonen adviseur voor meer informatie of het inplannen van een bezichtiging.

Veilinggegevens


Bieden vanaf

€ 299.000

Hoogste bod

€ 299.000


Contactpersoon


Veilinghuis