Krimpen aan den IJssel – Jan van Goyenstraat 35

Bieden vanaf: € 340.000

Verkocht

Kenmerken

Inhoud: 425 m3
Woonoppervlakte: 123 m2
Perceel: 132 m2
Type: WOONHUIS
Bouwjaar: 1996
Aantal kamers: 4

Omschrijving

Bieden en wonen verkoopt deze woning via een uniek en transparant Online biedproces.

Het betreft een vrijwillige veiling, waarbij de woning bij opbod tegen het “beste” bod verkocht zal worden.

NB. De getoonde vraagprijs is een vanaf prijs.

Gelegen in Krimpen aan de IJssel treft u deze ruime Hoek-eengezinswoning. Grenzend aan de achtertuin treft u direct een speelveld, ideaal voor jonge gezinnen!

Deze woning heeft een nette woonkeuken (incl nieuwe koelkast!) en een tuingerichte woonkamer, inclusief serre. Daarnaast een nette badkamer, inclusief bidet! Deze woning is altijd netjes onderhouden.

3 Slaapkamers (voorheen 4). De grote slaapkamer op de 1e verdieping is vrij gemakkelijk weer op te splitsen in 2 slaapkamers, indien gewenst.

Door de geweldige ligging met werkelijk prachtig uitzicht op groen, woon je vrij en heb je een prettig balkon aan de voorzijde op de ochtendzon.

Bijzonderheden:
– Grote en lichte woonkamer
– Ruime keuken met veel opbergruimte (nieuwe koelkast)
– 3 ruime slaapkamers (2 op de 1e verdieping, gemakkelijk om te zetten naar 3 !!)
– Vrij parkeren in nabije omgeving en op voorgelegen parkeerplaats;
– Oplevering in overleg

Deze tekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning of u door een eigen makelaar te laten bijstaan.

Kijkdagen en biedprocedure:
Vóór het bieden dient u dit veilingobject eerst te hebben bezichtigd. U kunt de afspraak inplannen via het hoofdkantoor of met de makelaar die ook vermeld staat bij de woning op de website van Bieden en Wonen. Er worden ivm Corona losse bezichtigingen ingepland. U krijgt 15 minuten om alleen door de woning lopen.
Wij houden ons aan de maatregelen van het RIVM voor de bezichtiging met u.

VRIJWILLIGE ONLINE VEILING
Biedrondes: (bieden via online veiling op de website van Bieden en Wonen)
Starttijd: Deze is / wordt getoond op de website van Bieden en Wonen
Eindtijd: Deze is / wordt getoond op de website van Bieden en Wonen

Notaris:
De biedingen van deze online veiling staan onder toezicht van het notariskantoor zoals vermeld staat op de website van Bieden en Wonen, bij desbetreffende woning.

Veilingvoorwaarden:
De algemene veiling voorwaarden zijn van toepassing op deze kavel/ op dit veilingobject. Deze vindt u tevens terug op de website van Bieden en Wonen.

Veilingkosten voor koper:
De bijkomende veilingkosten ten laste van de koper voor deze woning zijn vermeld op de website van het veilinghuis Bieden en Wonen. U vindt deze tevens terug bij de notaris die het notarieel toezicht doet voor deze woning en in de Algemene Veiling Voorwaarden.

Gunning:
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Veilinggegevens

Veilinghuis


Notaris