Kloosterhaar – Kleinhaar 15

Bieden vanaf: € 275.000

Kenmerken

Inhoud: 509 m3
Woonoppervlakte: 136 m2
Perceel: 440 m2
Type: WOONHUIS
Bouwjaar:
Aantal kamers: 6

Omschrijving

Bieden en Wonen Veluwe biedt aan: Ruime twee-onder-een-kapwoning op een ruim perceel van 440m2 gelegen op een doodlopende straat voor auto’s dicht bij de dorpsvoorzieningen en natuurgebied de Engbertsdijkvenen op loop afstand.

Ligging en bereikbaarheid

Rustig wonen in Kloosterhaar, dat kan zeker in deze rustige buurt in Kloosterhaar-Kern, met relatief veel gezinnen. Voorzieningen zijn op loopafstand bereikbaar in het centrum. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 9 minuten rijden.

Indeling

BEGANE GROND
Entree met garderobe, een toilet en meterkast, toegang tot de woonkamer aan de voorzijde, achterzijde uitgebouwd tot een ruime eetkeuken waar inductie gekookt wordt op een 5 pits, met een mooie entree naar de tuin, waarvan u de ruime bijkeuken kunt bereiken, hier is de opstelling van de was apparatuur in het midden van de woning is de opgang naar de 1ste verdieping.
[
EERSTE ETAGE
Overloop met toegang naar 3 slaapkamers en badkamer en vaste trap naar opgang 2de verdieping.

TWEEDE ETAGE
Ruime zolderkamer met een mogelijkheid om er 2 van te maken.

TUIN
Ruim opgezette tuin, met achterop 2 tuinhuisjes voorzien van Electra, naast het woonhuis is een extra unit die gebruikt wordt als een aan huis gebonden werkplek (nu trimsalon honden) mooi aangelegde vijverpartij.]

[Bijzonderheden]
*Huis wordt verwarmd door 2 gaskachels op de begane grond
*Achterzijde woning over hele breedte een zonnescherm
*Tussen huis en extra unit een ruime carport
*Doordat het huis maar 2 gaskachels heeft en geen CV is dit misschien de opstap naar een gas loze woning
*Op het huis en de 2 tuinhuisjes liggen totaal 22 zonnepanelen, energie vrij wonen.

– []

Bezichtigingen
Nieuwsgierig geworden? Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kun je contact opnemen met [Arend Verbeek via funda, de woningpagina op de website van Bieden en Wonen of via 055-3030973 / 06-28274290
Wij verplichten gegadigden eerst een woning te bezichtigen, alvorens een bod kan worden geplaatst op de woning. Bij de bezichtigingen wordt rekening gehouden met de geldende RIVM-maatregelen.

Bieden en Wonen Veluwe. Dit is een biedplatform, waarbij onder toezicht van een onafhankelijk notariskantoor biedingen via het biedplatform van Bieden en Wonen 100% transparant per opbod kunnen worden gedaan.

NB. De getoonde vraagprijs is een scherpe vanaf prijs. Biedingen kunnen worden geplaatst uitsluitend vanaf de getoonde vanaf prijs.

Biedprocedure
Biedingen kunnen uitsluitend worden gedaan via het online biedsysteem van Bieden en Wonen binnen de getoonde veiling datum- en tijd. Na afloop van de biedronde heeft verkoper het gun recht van maximaal 3 werkdagen. De koper behoudt de wettelijke 3 dagen bedenktijd na het tekenen van de koopovereenkomst en het gunnen van de woning.

Project notaris
Dit object heeft een zogenaamde project en/of platform notaris, waar je als koper de eigendomsoverdracht van dit veilingobject kunt laten plaatsvinden. Deze notaris voor de overdracht is Kuin van Overbeek notariaat, gevestigd te Amsterdam. Tevens is dit de notaris voor het toezicht gedurende de online veiling.

Zorgvuldig samengesteld
Deze advertentietekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.
NEN-2580 normering
De gepubliceerde oppervlakte en metrages van deze woning zijn door een onafhankelijke partij samengesteld in de vorm van een meetrapport, conform de NEN 2580 normering voor oppervlakte metingen.

Veilinggegevens

Contactpersoon


Makelaar


Veilinghuis