Julianadorp – Doorzwin 3205

95 m2 - 4 kamers - bieden vanaf: € 170.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Aangeboden door

Marco Verbeek - marco@biedenenwonen.nl - 06 54 27 53 32

Marco Verbeek

Mooie woning he?

Bieden en Wonen Amsterdam biedt aan: deze heerlijke ruime woning, vooral voor mensen met kinderen in deze kindvriendelijke buurt. Gelegen aan een woonerf, dus geen voorbij rijdende auto’s en in de buurt een paar speeltuinen.

Bieden en Wonen Amsterdam
Let op: Dit is geen executie veiling verkoop. Dit is een vrijwillige online veiling, waarbij onder toezicht van een onafhankelijk notariskantoor biedingen via het veilingplatform van Bieden en Wonen 100% transparant per opbod kunnen worden gedaan.

NB. De getoonde vraagprijs is een scherpe vanaf prijs. Biedingen kunnen worden geplaatst uitsluitend vanaf de getoonde vanaf prijs.

Ligging en bereikbaarheid:
Met een ruime tuin aan het water kunnen de kinderen heerlijk rondvaren door bijna heel Julianadorp. Er zitten 2 leuke winkelcentrums op loopafstand. Op 10 minuten fietsen zit u aan het strand met gezellige eetgelegenheden en bars. Of met 10 minuten met de auto bent u in het gezellige centrum van Den-Helder, met diverse gezellige winkels en restaurants.
Kortom een heerlijke woning in een leuke omgeving en gezellige buren.

Indeling:

BEGANE GROND
Aan de voorkant van de woning kunt u naar de berging en daarnaast komt u via de voordeur binnen in de ruime entree met een toilet. De deur geeft toegan tot een mooie ruime woonkamer, doorlopend met een open ingang aansluitend naar de luxe keuken welke voorzien is van de volgende apparaten zoals: luxe gasfornuis van Boretti met dubbele oven en grilplaat, afzuigkap, combimagnetron en een vaatwasmachine en als laatste een koelvriescombinatie.
Vanuit de woonkamer heeft u veel lichtinval door de grote raampartijen, welke u via de deur naar de heerlijke ruime overkapping en de tuin brengt, waarvan de tuin ook nog eens aan het water is gelegen!

EERSTE ETAGE
Vanuit de entree gaat u via de trap naar de eerste verdieping welke is voorzien van een overloop naar 3 prima slaapkamers, badkamer met bad/douche en toilet. Tevens nog een bergruimte met de CV installatie en ruimte voor was/droogmachine.

Bijzonderheden
– bouwjaar 1981
– eigen grond
– energielabel C

Bezichtigingen
Nieuwsgierig geworden? Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kun je contact opnemen met Marco Verbeek op 06 54275332. via funda, of de woningpagina op de website van Bieden en Wonen onder regio Amsterdam.
Wij verzoeken vriendelijk de gegadigden eerst de woning te bezichtigen, alvorens een bod kan worden geplaatst op de woning. Bij de bezichtigingen wordt rekening gehouden met de geldende RIVM maatregelen.
Veiling datum- en tijd
Op de pagina van de betreffende woning op de Bieden en Wonen website vind je de begin- en eindtijd van de veiling.

Biedprocedure
Biedingen kunnen uitsluitend worden gedaan via het online biedsysteem van Bieden en Wonen binnen de getoonde veiling datum- en tijd. Na afloop van de biedronde heeft verkoper het gun recht van maximaal 3 werkdagen. De koper behoudt de wettelijke 3 dagen bedenktijd na het tekenen van de koopovereenkomst en het gunnen van de woning.

Project notaris
Dit object heeft een zogenaamde project en/of platform notaris, waar je als koper de eigendomsoverdracht van dit veilingobject kunt laten plaatsvinden. Deze notaris voor de overdracht is Kuin van Overbeek notariaat, gevestigd te Amsterdam. Tevens is dit de notaris voor het toezicht gedurende de online veiling.

Veilingvoorwaarden
De algemene veilingvoorwaarden zijn van toepassing op dit veilingobject. Deze kan je inzien tijdens het registreren als bieder op de website: Bieden en Wonen.
Zorgvuldig samengesteld
Deze advertentietekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.
NEN-2580 normering
De gepubliceerde oppervlakte en metrages van deze woning zijn door een onafhankelijke partij samengesteld in de vorm van een meetrapport, conform de NEN 2580 normering voor oppervlakte metingen.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Bieden vanaf

€ 170.000


Hoogste bod

€ 170.000

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning