Hoofddorp – Bandholm 87

110 m2 - 5 kamers - bieden vanaf: € 330.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Mooie woning he?

Bieden en wonen verkoopt deze woning via een uniek en transparant Online biedproces, geïnteresseerden kunnen zich na bezichtiging aanmelden om deel te nemen aan het biedproces. Het betreft een vrijwillige veiling, waarbij de woning bij opbod verkocht zal worden. Onder het kopje planning is de planning voor kijkdagen en biedrondes te vinden. Kijk op de website van Bieden & Wonen onder dit object bij het tabje kostenspecificatie voor de veilingkosten ten laste van de koper.
NB. De getoonde vraagprijs is een vanaf prijs.

Omschrijving.
Gelegen in Hoofddorp ligt deze prachtige en ruime woning aan de Bandholm. De woning heeft een woonoppervlakte van 112 m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 189 m2. De woning is gebouwd in 1978.
Bandholm 87 is gelegen in de buurt Hoofddorp Bornholm Oost. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.
De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Hoofddorp, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 5 minuten rijden.

Indeling.
Ruime voortuin voorzien van grind met opgang naar de entree van deze lichte en moderne hoekwoning
Begane Grond::
De hal en entree van de woning geeft direct de sfeer van deze moderne woning weer. De kwaliteit van deze prachtige woning komt je direct tegemoet. , Gang, Trap, Toilet, Woonkamer, Keuken, Kunststof kozijnen, Achtertuin, Omloop, Berging, Poort, Voortuin

!e Verdieping::
Via de keurige overloop zijn de 2 slaapkamers beschikbaar die u op deze etage zult aantreffen. Slaapkamer 1 aan de voorzijde van de woning kan als master worden ingericht of als grote kinderkamer. De frisse en moderne tinten maken dit tot een heel prettige en rustgevende ruimte. Direct naast deze kamer is momenteel de walk-in closet, of inloopkast ingericht. De kamer zou eenvoudig tot 3e slaapkamer op deze etage kunnen worden geconverteerd. Een inloopkast is natuurlijk wel zo prettig en komt tegenwoordig voor in de meeste moderne woningen. Aan de andere kant van slaapkamer 1 is te midden van de overloop de luxueuze badkamer gesitueerd. De sfeer is modern en de uitrusting is heel compleet. Er is een ligbad geplaatst, een 2e toilet, een wastafel en een prachtige inloopdouche voorzien van stortdouche kop. Het betreft een lichte badkamer voorzien van een raam met privacyglas dat zorgt voor veel lichtinval. Aan het eind van de overloop tref je de 2e slaapkamer aan, tevens in te richten als master-bedroom. Deze lichte en grote slaapkamer is gelegen aan de tuinzijde. Dat staat ook garant voor rust! De kamer is uiterst sfeervol ontworpen geheel in pas met de gehele styling van de wonng. Je moet deze woning echt gezien hebben, dit is een woning waar je practisch zonder aanpassingen direct kunt intrekken. Uitstekend geschikt dus voor starters.

2e Verdieping:
Via de overloop en de 2e trapopgang kom je via een heel orgineel trapluik op een echt verrassende zolder verdieping uit. Deze zolder verdieping kan gemakkelijk aangemerkt worden als volwaardige etage, vanwege de enorm grote dakkapellen aan beide zijden. Heel veel staruimte, en een prachtig zicht rondom in deze verrassende etage. Momenteel is hier de natte hoek ondergebracht, en is de recent vernieuwde CV ketel geplaatst achter een vernuftige koof. De zolderverdieping kan werkelijk voor allerlei doeleinden worden ingericht. Van hobbykamer, tot kantoor, tot 3e of zelfd 4e slaapkamer. Je kunt de zolder natuurlijk ook gebruiken als bergzolder.

Zoals eerder al gememoreerd, betreft deze woning aan de Bandholm 87 een ideale woning voor starters, of voor een jong gezin, met oog op verdere gezinsuitbreiding. De Bandholm is zeer gunstig gelegen in Hoofddorp, nabij zowel het dorpscentrum, als ook de grote uitvalswegen. Notabene zijn de winkels en supermarkt al om de hoek te vinden.

Planning
Kijkdag 1: 6 mei tussen 11:00u en 14:00u
Biedronde 1: 7 mei 18:00u – 8 mei 15:00u

Kijkdag 2: 19 mei tussen 11:00u en 14:00u
Biedronde 2: 21 mei 18:00u – 22 mei 15:00u

Alternatieve kijkdag en start biedronde vanaf [dag / maand] (als woning nog niet is gegund)
Zie hiervoor Bieden & Wonen website.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Safe Begeleidend notaris voor de juridische overdracht is Caminada Notarissen Den Haag (070 413 84 13)

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning