Hilversum – Dassenlaan 50

51 m2 - 3 kamers - bieden vanaf: € 219.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Mooie woning he?

UNIEK STARTERSOBJECT!
Let op: Dit betreft een vraagprijs vanaf!
Dit appartement wordt u scherp aangeboden door middel van opbod.
Géén gesloten inschrijving meer met envelopjes, maar eerlijk weten waar u aan toe bent en op basis van opbod via ons transparante veilingplatform! Wordt u overboden dan heeft u via dit systeem wél de kans voor een eventueel 2e of 3e bod. Voor meer vragen hierover kunt u altijd bij ons kantoor terecht. Ons team helpt u graag verder op weg naar uw volgende woning.

Beschrijving
Aan de Dassenlaan 50 te Hilversum treft u dit heerlijke en goed onderhouden appartement aan. Een uitstekende gelegenheid voor starters, koppels, alleenstaanden of kleine gezinnen. Het betreft een licht appartement op de 1e woonlaag en beschikt over een eigen tuin! De woning is rondom geisoleerd en voorzien van onderhoudsvrij kunststof kozijnen uitgevoerd met dubbelglas en voorzien van draai/kantel ramen. Aan de achterzijde is een balkon met een trapje dat toegang biedt tot de eigen achtertuin met gazon en een ligging op het Westen.

Via de keurig onderhouden, ruime en lichte entree is er toegang tot de grote boxen in het sousterrain. Via een korte trap van ongeveer 10 treden bereikt u de voordeur van het appartement.

Indeling
De hal ligt centraal in de woning. Rechts van de hal is de lichte woonkamer, momenteel ingericht met een eethoek en een lounge gedeelte aan de voorzijde.
In de hal bevindt zich tevens het toilet en een vaste bergkast. Links van de hal zijn achtereenvolgens de grote slaapkamer, de werkkamer annex 2e slaapkamer, de keuken en de badkamer te bereiken.

Slaapkamer 1
De grote slaapkamer (master) is net als de gehele woning voorzien van een moderne en doorlopende laminaatvloer. De kozijnen zijn van onderhoudsvrij kunststof, voorzien van dubbelglas en een draai/kantelraam dat uitkijkt op de tuin. Er is voldoende ruimte voor een groot dubbel bed en een grote kastenwand.

Slaapkamer 2
De kleine slaapkamer is momenteel ingericht als werkkamer / kantoor en biedt zicht op de achtertuin en er is voldoende ruimte aanwezig voor opslag. Ook hier zijn kunststof kozijnen uitgevoerd met een draai-/kantelraam.

Keuken
De keuken is tevens gesitueerd aan de achterzijde van het appartement. Er is een moderne keuken gemonteerd welke is voorzien van alle gewenste inbouw apparatuur (inclusief vaatwasser) uitgevoerd in RVS kwaliteit. Tevens is er een wasmachine ingebouwd.
De algehele warmte voorziening (CV) alsmede de warm water voorziening wordt geregeld door de intergas HR-ketel (2019) van Feenstra (huurcontract). Dit huurcontract kan worden overgenomen of per overdrachtsdatum worden beëindigd naar keuze van de koper. Naast de koel-vriescombinatie is er meer dan voldoende bergruimte aanwezig in deze mooie keukenopstelling.

Badkamer
Via de hal en de zijde van de keuken treft u de badkamer aan. Deze is uitgevoerd met keurig zwart tegelwerk op de vloer en voorzien van witte wandtegels. De moderne doucheruimte is voorzien van een stortdouche met thermostaatkraan en diverse jets, met extra massage functie.
De luchtbehandeling werkt op de doucheverlichting automatisch mee.

Tuin
De tuin, met ligging op het westen, bevindt zich aan de achterzijde van het appartement en is toegankelijk via de keuken en het balkontrapje. Het betreft een ruime tuin die voorzien is van een gazon en een terras. Aan beide zijden is er mogelijkheid voor diverse beplanting. Aan de achterzijde is er een afsluitbare poort die toegang geeft tot de achterom.

Berging
Elk appartement beschikt over zijn eigen berging. De bergruimte van dit appartement is extra groot, en is ongeveer 1,5 keer de standaard maat. De berging is voorzien van elektra. De conditie is prima en droog te noemen.

Algemeen
Het betreft hier een erg prettig appartement, ook heel geschikt voor starters, koppels, alleenstaanden of kleine gezinnen. Het appartement is licht, het is speels ingedeeld, heeft uitstekende bergruimten, is érg goed toegankelijk en heeft als uniek voordeel een eigen tuin! De VVE is prima georganiseerd en de bijdrage is €112,- per maand. Dassenlaan 50 is gelegen in de buurt Zeverijn. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid. De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Hilversum, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 8 minuten rijden

Kijkdagen:
Maandag 23 november: tussen 10.00-12.00 en 14.00 -16.00 uur
Dinsdag 24 november: tussen 10.00-12.00 en 14.00 -16.00 uur
Woensdag 25 november: tussen 10.00-12.00 en 14.00 -16.00 uur

Een afspraak maakt u via de verkopend makelaar:

Roland van Starrenburg
M: 06 11 123 055
E: roland@biedenenwonen.nl

i.v.m. de Corona en de adviezen van het RIVM organiseren wij individuele (max 2 personen) kijkmomenten van maximaal
30 minuten. Tijdens de bezichtiging zullen wij u ook uitgebreid informeren over de werking van ons Online-biedplatform en de bijbehorende aandachtspunten voor deelname.

De eerst volgende biedronde: deze wordt getoond op de website van Biedenenwonen.nl

Deze tekst is door ons kantoor met de grootste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning of u door een eigen makelaar te laten bijstaan.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Safe Begeleidend notaris voor de juridische overdracht is Kuin van Overbeek Notariaat (020 305 2700)

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning