Hegelsom – Asdonckerweg 8

Bieden vanaf: € 599.000

Kenmerken

Inhoud: 1430 m3
Woonoppervlakte: 343 m2
Perceel: 9310 m2
Type: WOONHUIS
Bouwjaar: 1927
Aantal kamers: 9

Omschrijving

RUST, RUIMTE, PRIVACY

Centraal gelegen in de gemeente Horst aan de Maas zien we licht verscholen achter bomen dit prachtige landgoed met inpandig appartement.

Door de unieke ligging ervaart u de vrijheid van wonen in het buitengebied terwijl alle dagelijks benodigde voorzieningen op loopafstand zijn gelegen, ook het ns- en busstation!

Uitstekende bereikbaarheid, naar o.a. de A73 richting Nijmegen of Venlo/Roermond en de A67 richting Eindhoven of Venlo/Duisburg; de centrale ligging in de Gemeente Horst aan de Maas zorgen voor een optimale uitvalsroute naar de rest van het land en naar Duitsland.

Met maar liefst 0.931 hectare eigen grond heeft u niet alleen ruimte voor het houden van bijvoorbeeld paarden, maar ook een heerlijke tuin, privé oprit en parkeerruimte op eigen terrein. Tevens is er nog een mogelijkheid tot uitbreiding met 0.862 hectare eigen grond.

De hoofdwoning:

Over de prachtige vijver ligt een loopbrug die ons brengt bij de voordeur van deze langgevelboerderij uit 1927. Met veel liefde en zorg is deze prachtige woning onderhouden. De huidige eigenaren wijzen direct bij binnenkomst op de aanwezigheid van manege Wittenhorst en paardencentrum Kronenberg wat bij paardenliefhebbers het hart sneller laat kloppen.

Een gezellig huis! Via de ruime ontvangsthal met een tegelvloer, meterkast, toiletruimte, slaapkamers, badkamer en trap naar boven, komen we in de woonkamer met openhaard. De woonkamer heeft authentieke glas in lood ramen in isolatieglas, een tegelvloer met warme uitstraling maakt de sfeer compleet. Vanuit de woonkamer komen we in de dichte woonkeuken met een functionele traditionele keukenopstelling, ingebouwde koelkast, vaatwasser, magnetron en inductiekookplaat. De droge kelder en ook de zolderverdieping zijn te bereiken vanuit de keuken. De keuken sluit aan op de ruime bijkeuken en verbindt de woning met de sfeervolle veranda en uitnodigende siertuin die overgaat in een bos/parkachtige tuin waarin twee tuinhuisjes opgaan in het landschap.

Gaan we terug naar de centrale ontvangsthal dan treffen we hieruit twee ruime slaapkamers aan, met inbouwkasten, de ruime badkamer met douche, ligbad en dubbele wasbak maken het wooncomfort compleet.

Een tweede badkamer met douche, toilet en wastafel vinden we op de eerste verdieping die te bereiken is via de trap in de hal. Hier treffen we vier ruime kamers aan, drie slaapkamers en een berging.

In de zeer grote garage met zolderverdieping hangen twee CV ketels. Eén voor het hoofdhuis en één voor het appartement. De garage is met het hoofdhuis verbonden door een gang waarin een klein keukenblokje met wastafel staat.

Het gastenverblijf (ca 70 m2) heeft een eigen ingang aan de achterzijde van het landhuis. We komen het appartement binnen via een kleine entreehal waarin de douche en het toilet te vinden zijn. Een keukentje, ruime woonkamer en aparte slaapkamer maken het appartement tot een uniek verblijf en ideaal in te richten als bijvoorbeeld aanleunwoning, bed and breakfast, vakantiewoning of het verblijf voor de beheerder van de minicamping?

Het gastenverblijf heeft een eigen CV-installatie uit 2013.

Betaling
De koopsom dient bij de levering te worden voldaan. Uiterlijk 1 week na ondertekening van de koopovereenkomst dient koper een waarborgsom van 10% van de koopprijs bij de notaris te storten dan wel een bankgarantie tot zodanig bedrag gesteld te laten hebben.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. De verkoper houdt zich te dien aanzien het recht van beraad voor. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Contactpersoon verkopend makelaar: Cécile Hassing, 0475-475052
Bieden en Wonen vestiging Roermond

Veilinggegevens


Bieden vanaf

€ 599.000

Hoogste bod

€ 550.000


Gebruik onderstaand formulier om een bod op het object uit te brengen. De Bieden en Wonen makelaar neemt daarna contact met je op.

Onder voorbehoud van gunning door de eigenaar van de woning.

Veilinghuis