Harlingen – Noorderhaven 50

Bieden vanaf: € 1.250.000

Kenmerken

Inhoud: 1024 m3
Woonoppervlakte: 263 m2
Perceel: 110 m2
Type: WOONHUIS
Bouwjaar:
Aantal kamers: 7

Omschrijving

Op een uur van Amsterdam is te koop, een nieuw, comfortabel, energiezuinig (warmtepomp) grachtenpand.Multifunctioneel wonen en werken aan de historische monumentale haven van HARLINGEN. Alle benodigde voorzieningen op loopafstand. Ligplaats boot voor de deur is mogelijk en in een uurtje vaart u zo naar Vlieland of Terschelling.Ook werken in Amsterdam en wonen in Harlingen is een goede optie.

Dit in 2009 nieuw gerealiseerde GRACHTENPAND heeft de klassieke onderdelen van een pakhuis zoals kroonlijsten, schouderstukken en ramen welke in staal zijn gedetailleerd. Harlingen heeft zo’n 550 monumenten.

Zowel trein als veerdienst naar Vlieland en Terschelling op 3 minuten afstand

Het geheel heeft o.a. de volgende indelingen:

Entree met ruime hal, trapopgang en lift

De begane grond is momenteel in gebruik als showroom en vanwege de brede deuren geschikt om 2 auto’s te stallen ( inpandige garage) Aan de achterzijde een is berging, 2 lichtscheppingen en een modern toilet.

Eerste verdieping: vanuit de lift komt u in een aan de voorzijde gelegen ruime woonkamer met een bijzonder uitzicht op en over de monumentale Noorderhaven, in het tussengelegen gedeelte een loggia en aan de achterzijde een moderne eetkeuken met fraaie en luxe keukeninrichting met diverse inbouwapparatuur en toegang tot dakterras.

Tweede verdieping: aan de voorzijde gelegen fraai atelier met Frans balkon en dito uitzicht en aan de achterzijde een slaapkamer met eigen badkamer met ligbad, toilet, douchegelegenheid en wastafel.

Derde verdieping: in gebruik als multifunctionele ruimte en eveneens voorzien van een Frans balkon

Twee lichtscheppingen aan de achterzijde. Vanaf deze verdieping een subliem uitzicht over de Waddenzee naar Vlieland en Terschelling.

Er is ook een eigen website welke u terug vindt op NOORDERHAVEN50HARLINGEN.

Veilinggegevens


Bieden vanaf

€ 1.250.000

Hoogste bod

€ 1.250.000


Gebruik onderstaand formulier om een bod op het object uit te brengen. De Bieden en Wonen makelaar neemt daarna contact met je op.

Onder voorbehoud van gunning door de eigenaar van de woning.

Contactpersoon


Veilinghuis