Halfweg – Zuiderweg 2

Bieden vanaf: € 169.500

Verkocht

Kenmerken

Inhoud: 0 m3
Woonoppervlakte: m2
Perceel: 0 m2
Type: OVERIGOG
Bouwjaar:
Aantal kamers:

Omschrijving

Ligging
Prachtige luxe L Cube vakantiebungalow met 3 slaapkamers en 2 badkamers op Droompark Spaarnwoude, dicht bij Amsterdam.

Kenmerken
Fraaie woning, woonkamer met grote raampartijen en een schuifpui naar het terras en een gezellige gashaard. Hoogglans hoekkeuken voorzien van koelvriescombinatie, gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en combimagnetron. De woning is voorzien van centrale verwarming en tevens is er airco.

Kamers
Er zijn 3 slaapkamer en 2 badkamers. 2 slaapkamers hebben de badkamer en suite met douche, badkamermeubel en designradiator. Ook is daar een separaat toilet aanwezig. De 3e slaapkamer is een kastenkamer van gemaakt.

Tuin
Prachtige tuin aanwezig! Mooi aangelegde grote tuin aan het water met ruimte voor een buitenhaard, er is een buitenkraan en een eigen parkeerplaats en een aparte berging.
Het chalet heeft een ventilerende dakconstructie.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. De verkoper houdt zich te dien aanzien het recht van beraad voor. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Betaling
De koopsom dient bij de levering te worden voldaan. Uiterlijk 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst dient koper een waarborgsom van 10% van de koopprijs bij de notaris te storten dan wel een bankgarantie tot zodanig bedrag gesteld te laten hebben.

Wilt u deze woning bezichtigen? Laat het ons weten. U kunt bieden vanaf de getoonde vanaf-prijs.

Veilinggegevens


Bieden vanaf

€ 169.500

Hoogste bod

€ 169.500


Contactpersoon


Makelaar


Veilinghuis


Notaris