Halfweg – Zuiderweg 2

m2 - bieden vanaf: € 169.500 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Aangeboden door

Caspar Phijffer - caspar@biedenenwonen.nl - 085 130 23 61

Caspar Phijffer

Mooie woning he?

Ligging
Prachtige luxe L Cube vakantiebungalow met 3 slaapkamers en 2 badkamers op Droompark Spaarnwoude, dicht bij Amsterdam.

Kenmerken
Fraaie woning, woonkamer met grote raampartijen en een schuifpui naar het terras en een gezellige gashaard. Hoogglans hoekkeuken voorzien van koelvriescombinatie, gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en combimagnetron. De woning is voorzien van centrale verwarming en tevens is er airco.

Kamers
Er zijn 3 slaapkamer en 2 badkamers. 2 slaapkamers hebben de badkamer en suite met douche, badkamermeubel en designradiator. Ook is daar een separaat toilet aanwezig. De 3e slaapkamer is een kastenkamer van gemaakt.

Tuin
Prachtige tuin aanwezig! Mooi aangelegde grote tuin aan het water met ruimte voor een buitenhaard, er is een buitenkraan en een eigen parkeerplaats en een aparte berging.
Het chalet heeft een ventilerende dakconstructie.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. De verkoper houdt zich te dien aanzien het recht van beraad voor. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Betaling
De koopsom dient bij de levering te worden voldaan. Uiterlijk 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst dient koper een waarborgsom van 10% van de koopprijs bij de notaris te storten dan wel een bankgarantie tot zodanig bedrag gesteld te laten hebben.

Wilt u deze woning bezichtigen? Laat het ons weten. U kunt bieden vanaf de getoonde vanaf-prijs.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Bieden vanaf

€ 169.500


Hoogste bod

€ 169.500

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning