Haarlem – Schotlandstraat 94

64 m2 - 3 kamers - bieden vanaf: € 230.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Mooie woning he?

Bieden en Wonen verkoopt deze woning via een uniek en transparant Online biedproces.
Geïnteresseerden kunnen zich na bezichtiging aanmelden om deel te nemen aan het biedproces. Het betreft een vrijwillige veiling, waarbij de woning bij opbod tegen het “beste” bod verkocht zal worden via Online Bieden.
NB. De getoonde vraagprijs is een scherpe vanaf prijs.

Dit licht en ruime 3-kamer appartement is gunstig gelegen op de 4e verdieping. Het appartementencomplex is goed onderhouden en met LIFT. De woning beschikt over 2 ruime slaapkamers, De slaapkamer aan de balkonzijde (zuid) was eerst 2 kamers. Het appartement is dus eigenlijk een voormalig 4-kamer appartement en heeft een ruim zonnig balkon op het zuiden, is voorzien van een separate keuken en een moderne badkamer en toilet.

Ligging
De Schotlandstraat is gelegen op loopafstand van diverse bushaltes naar Schiphol, de Zuidas, Amsterdam en Haarlem centrum. De uitvalswegen zijn snel en eenvoudig bereikbaar. Het gezellige centrum van Haarlem met haar vele terrassen en winkelstraatjes is binnen 7 minuten fietsafstand gelegen. Het complex is gelegen nabij diverse winkels en het winkelcentrum “Schalkstad”.
De nieuwbouwplannen van Schalkstad dragen bij aan een verbetering van de kwaliteit en leefbaarheid van de omgeving. Er komen een bioscoop, horeca, een parkeergarage en winkels bij. Gratis parkeren is mogelijk bij en rondom het complex. Schalkwijk krijgt met deze ontwikkelingen een levendig en multifunctioneel stadshart.
Kortom: Een heerlijk licht en ruim 3-kamer appartement met een fantastisch balkon op een supercentrale locatie!

Indeling

Keuken
Direct links bij binnenkomst bevindt de half open keuken. De moderne keuken is uitgevoerd in houtkleur met wit/zwarte accenten en rvs. Er is een prachtige combinatie van oven, 4pits elektrische kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en oven. Verder hangt er in de keuken een onafhankelijke ketel voor warm water.

Woonkamer
De woonkamer is dankzij het de grote ramen en doorgang naar het balkon op het zuiden aangenaam licht. Een ruime woonkamer om eigen plekken en hoeken te creëren. Op de vloer ligt een nette laminaatvloer en de wanden zijn afgewerkt met neutrale kleuren waardoor je hier met veel verschillende interieurstijlen uit de voeten kunt.

Slaapkamer
In dit appartement zijn twee fijne slaapkamers aanwezig. De eerste bevindt zich direct rechts bij binnenkomst. De grote slaapkamer was voormalig twee kamers die de vorige eigenaar in samengevoegd heeft. Deze bevindt zich aan de balkon/zuidzijde. Beide een prettige inval van daglicht.

Douche en toilet
Beide zijn recentelijk volledig gemoderniseerd en bevinden zich aan de linkerzijde van de hal. Het separate toilet is modern wit/zwart uitgevoerd met nieuw toilet, tegels en verlichting. De verwarmde badkamer is slim opgezet in een gedeelte voor de wasmachine en droger, een modern badkamermeubel en een douchegedeelte. Alles in moderne grote witte tegels . In het plafond zijn mooie spotjes ingebouwd.

Bergruimten:
Bij de woning hoort een ruime afgesloten berging van 1.53 x 2.82m.

Verder is het appartement recentelijk geschilderd; deuren, kozijnen, wanden en plafonds. De eigenaar heeft extra Electra groepen maar vanuit de VVE komt hier binnenkort een modernisering.

Bijzonderheden
– VVE bestaat uit: 112 appartementsrechten
– Beheer VVE: NEMOWIJ
– Eigen grond
– Eigen, afgesloten berging met elektra op de parterre
– Gratis parkeren voor de deur
– Centrum van Haarlem op fietsafstand van 7 minuten
– Stranden van Bloemendaal en Zandvoort zijn eveneens op de fiets bereikbaar.
– Winkels voor dagelijkse boodschappen op loopafstand
– Overdekt winkelcentrum zeer nabij waar veel nieuwe faciliteiten komen. Een echt stadshart!
– Binnen paar minuten op uitvalswegen richting Amsterdam
– Op loopafstand van halte snelbus richting Hoofddorp, Schiphol en Haarlem centrum
– Servicekosten ca. €275 inclusief voorschot stookkosten, water, verzekeringen, glazenwasser, dagelijks onderhoud complex en reserveringen voor toekomstig onderhoud
– Niet-bewoningsclausule van toepassing
– Oplevering: per direct

Deze tekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning of u door een eigen makelaar te laten bijstaan.

Aangepaste Bied procedure en kijkdagen ivm Corona:

Kijkdagen en biedprocedure:
Vóór het bieden dient u dit veilingobject eerst te hebben bezichtigd. U kunt de afspraak inplannen via het hoofdkantoor of met de makelaar die ook vermeld staat bij de woning op de website van Bieden & Wonen. Er worden ivm Corona losse bezichtigingen ingepland. U krijgt 15 minuten om alleen door de woning lopen.
Wij houden ons aan de maatregelen van het RIVM voor de bezichtiging met u.

Kijkmoment
Datum: Donderdag 18 Juni en donderdag 25 Juni vanaf 09.00am. Let op er is in verband met de Corona situatie geen kijkdagen maar een tijdslot van 20min op afspraak. Maximaal 2 personen bezichtiging en er mogen geen deuren of materialen aangeraakt worden!
Tijd: Tijdslot voor bezichtigen van deze kavel opvragen bij Bieden en Wonen

Biedrondes: (bieden via online veiling op de website van Bieden en Wonen)
Starttijd: Deze is / wordt getoond op de website van Bieden en Wonen
Eindtijd: Deze is / wordt getoond op de website van Bieden en Wonen

—-
Notaris:
De biedingen van deze online veiling staan onder toezicht van het notariskantoor zoals vermeld staat op de website van Bieden en Wonen, bij desbetreffende woning.

Veilingvoorwaarden:
De algemene veiling voorwaarden zijn van toepassing op deze kavel / op dit veilingobject. Deze vindt u tevens terug op de website van Bieden en Wonen.

Veilingkosten voor koper:
De bijkomende veilingkosten ten laste van de koper voor deze woning zijn vermeld op de website van het veilinghuis Bieden en Wonen. U vindt deze tevens terug bij de notaris die het notarieel toezicht doet voor deze woning en in de Algemene Veiling Voorwaarden.

Gunning:
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Bieden vanaf

€ 230.000


Hoogste bod

€ 230.000

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning