Haarlem – Saenredamstraat 76RD

101 m2 - 5 kamers - bieden vanaf: € 375.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Mooie woning he?

Een unieke ruwe parel in de Frans Hals buurt!

Deze ruime lichte bovenwoning op het zuiden aan de rand van het Kleverpark is uw kans om uw eigen oase te creëren dicht bij het centrum van Haarlem. De buitenzijde van deze woning is in uitstekende staat, voorzien van dubbelglas en recentelijk is al het houtwerk bewerkt en geschilderd.
In deze prachtige stadswoning met vele karakteristieke details als glas in lood ramen, boogramen en een woonkamer met kamer en suite kunt u helemaal los gaan met uw ideeën. Na jarenlange bewoning door een 3 tal studentes is deze woning eindelijk vrijgekomen voor verkoop. Een geleefde woning voor een interessante prijs die u helemaal naar eigen inzicht kunt inrichten.

De ruime raampartij op het zuiden, zowel op de 1e als de 2e verdieping, geeft mogelijkheden, waar nodig, iedere hoek van het huis te belichten. De woning bezit een overweldigend ruim terras met veel privacy. U kijkt uit over de lage blinde muren van de lokale sportvereniging (geen geluidsoverlast!) waardoor u een weids uitzicht hebt en overburen ver weg zijn.
U heeft 8 minuten wandeltijd naar het station vanwaar in korte tijd Schiphol, Amsterdam, de Zuidas etc te bereiken zijn. Achter het station begint direct het gezellige Haarlem stadscentrum met de vele terrasjes en restaurants. De verrassende Generaal Cronje winkelstraat ligt op maar 3 minuten lopen. Parkeren (vergunning) is ruim mogelijk.

De zeer royale woonkamer en keuken icm met het terras bieden een bijzondere woonruimte op de woonverdieping. Om een juiste indruk te krijgen van de indeling en het woonoppervlak (ca. 101m²) moet u deze woning absoluut van binnen bekijken!

Indeling
Trap: Direct achter de voordeur bevindt zich een hal met een rechte trap naar het woongedeelte.

Overloop: Boven aan de trap loopt u middels een deur de ruime woonkamer in. Rechts vindt u schuifdeuren naar de kamer en suite. De keuze kan zijn om beide kamers samen te voegen en een grote kamer met doorzon te creëren. In de kamer en suite is een rookkanaal aanwezig waardoor de mogelijk er is om een kachel of open haard te plaatsen. Zowel in de woonkamer, de kamer en suite als de keuken ligt een traditionele massieve houten vloer.
Keuken: Aan de woonkamer bevindt zich een half open moderne keuken met afzuigkap, 4 pits gasfornuis en oven met ramen en doorgang naar het ruime terras.

Middels de ruime overloop en houten trap komt u op de 2e etage. Hier bevinden zich momenteel 2 ruime slaapkamers, een gedateerde badkamer en een extra keuken. Deze verdieping kunt u naar hartenlust indelen zoals u dat voor ogen heeft. Ook zijn er mogelijkheden om grotere dakkapellen te plaatsen om de m2 van het huis nog beter te benutten. Boven de gehele verdieping bevindt zich een vliering.

Bijzonderheden
– Uniek lichte woning met groot dakterras en vrij zicht.
– Aantrekkelijke m² prijs. Voor de handige klusser een zeer interessante investering. Buitenzijde in perfecte staat, binnenzijde kan naar smaak aangepast/ingericht worden.
– Centrum/Station van Haarlem op loop/fietsafstand
– Stranden van Bloemendaal en Zandvoort zijn eveneens op de fiets bereikbaar.
– Winkels voor dagelijkse boodschappen op loopafstand
– Binnen paar minuten op uitvalswegen richting Amsterdam
– Oplevering: per direct

Deze tekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning of u door een eigen makelaar te laten bijstaan.

Aangepaste individuele (max 2 personen) kijkmomenten van 20 minuten ivm Corona.

Kijkdagen en biedprocedure:
Vóór het bieden dient u dit veilingobject eerst te hebben bezichtigd. U kunt de afspraak inplannen via het hoofdkantoor of met de makelaar die ook vermeld staat bij de woning op de website van Bieden en Wonen. Er worden ivm Corona losse bezichtigingen ingepland. U krijgt 15 minuten om alleen door de woning lopen.
Wij houden ons aan de maatregelen van het RIVM voor de bezichtiging met u.

VRIJWILLIGE ONLINE VEILING
Biedrondes: (bieden via online veiling op de website van Bieden en Wonen)
Starttijd: Deze is / wordt getoond op de website van Bieden en Wonen
Eindtijd: Deze is / wordt getoond op de website van Bieden en Wonen

—-
Notaris:
De biedingen van deze online veiling staan onder toezicht van het notariskantoor zoals vermeld staat op de website van Bieden en Wonen, bij desbetreffende woning.

Veilingvoorwaarden:
De algemene veiling voorwaarden zijn van toepassing op deze kavel / op dit veilingobject. Deze vindt u tevens terug op de website van Bieden en Wonen.

Veilingkosten voor koper:
De bijkomende veilingkosten ten laste van de koper voor deze woning zijn vermeld op de website van het veilinghuis Bieden en Wonen. U vindt deze tevens terug bij de notaris die het notarieel toezicht doet voor deze woning en in de Algemene Veiling Voorwaarden.

Gunning:
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Safe Begeleidend notaris voor de juridische overdracht is Mulder en Sturm notarissen (023-5310011)

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning