Haarlem – Cornelis van Noordestraat 40zw

Bieden vanaf: € 205.000

Verkocht onder voorbehoud

Kenmerken

Inhoud: 182 m3
Woonoppervlakte: 55 m2
Perceel: 0 m2
Type: APPARTEMENT
Bouwjaar:
Aantal kamers: 2

Omschrijving

Op loopafstand van de Haarlemse binnenstad gelegen!

Kluswoning met veel mogelijkheden.

55m² oppervlakte met optie voor uitbouw. Opgeleverd in 1929. Door een ruime en zonnige tuin op het westen een heerlijke locatie. Mooie kamerhoogtes maar modernisering nodig. Voor mensen die niet bang zijn voor verbouwingen en uitdagingen. Een technische keuring wordt geadviseerd.
De woning is centraal gelegen in een rustige straat vlak achter het Spaarne en nabij uitvalswegen richting Amsterdam/Schiphol en openbaar vervoer.

Huidige indeling
Na de voordeur een lange gang met rechts een trap/meterkast en toilet. Aan het einde de keuken.
Direct links de woonkamer met en suite de slaapkamer met een aangebouwde douchegelegenheid
Vanuit de slaapkamer en keuken kom je in een diepe achtertuin met zomerzon tot in de avond. Ruim opgezette schuur van 14m² en een achterom. In de leuke Kruistochtbuurt op loopafstand van hartje centrum en top verbinding naar A9/A5 via Haarlem-Zuid. Hip wonen in Haarlem. Dat kan heel goed in deze kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

Wanneer je de mogelijkheden kunt zien ben je direct verliefd op deze woning!

De woning heeft volop gratis parkeren en veel voorzieningen in de buurt:
– Treinstation op 6 minuten fietsen.
– Bushalte op 100meter lopen.
– Boot aanleggen op de prachtige Spaarne op 120m.
– Centrum op loopafstand of 3 minuten fietsen.
– Snelweg afrit om de hoek.
– Supermarkt op 650 meter.
– Kinderopvang op 70(!) meter.
– Basisonderwijs op 500 meter.
– Voortgezet onderwijs op 750meter.

Kijkdagen en biedprocedure:
Vóór het bieden dient u dit veilingobject eerst te hebben bezichtigd. U kunt de afspraak inplannen via het hoofdkantoor of met de makelaar die ook vermeld staat bij de woning op de website van Bieden en Wonen. Er worden i.v.m. Corona losse bezichtigingen ingepland. U krijgt 15 minuten en wij houden ons aan de maatregelen van het RIVM voor de bezichtiging met u.

VRIJWILLIGE ONLINE VEILING
Biedrondes: bieden via online veiling op de website van Bieden en Wonen
Starttijd: Deze is / wordt getoond op de website van Bieden en Wonen
Eindtijd: Deze is / wordt getoond op de website van Bieden en Wonen

—-
Notaris:
De biedingen van deze online veiling staan onder toezicht van het notariskantoor zoals vermeld staat op de website van Bieden en Wonen bij desbetreffende woning.

Veilingvoorwaarden:
De algemene veilingvoorwaarden zijn van toepassing op deze kavel / op dit veilingobject. Deze vindt u tevens terug op de website van Bieden en Wonen.

Veilingkosten voor koper:
De bijkomende veilingkosten ten laste van de koper voor deze woning zijn vermeld op de website van het veilinghuis Bieden en Wonen. U vindt deze tevens terug bij de notaris die het notarieel toezicht doet voor deze woning en in de Algemene Veiling Voorwaarden.

Gunning:
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Veilinggegevens


Bieden vanaf

€ 205.000

Hoogste bod

€ 230.000


Makelaar


Veilinghuis