Haarlem – Charta 77-Vaart 112

101 m2 - 3 kamers - bieden vanaf: € 365.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Mooie woning he?

Helaas weer terug in de verkoop!

Deze modern en smaakvol verbouwde maisonnette.
Uitermate lage maandelijkse servicekosten van 70,- Euro. Prachtig ingericht met een sauna en jacuzzi!

De Chartavaart is een unieke straat waar u alleen vriendelijke wandelaars en fietsers tegen komt. Een autovrije straat en vaart met een speeltuin en lagere school op wandelafstand zonder een autoweg over te steken. De Zuiderpolder wijk is een kindvriendelijke wijk gelegen aan de groene zijde van Haarlem. Dichtbij vindt u speciaalzaken en een supermarkt. Het in aanbouw zijnde hypermoderne winkelcentrum Schalkwijk, de nieuwe hotspot van Haarlem, is slechts enkele minuten weg. De oude flats in naastgelegen wijk Parkwijk worden momenteel gefaseerd verwijderd en ondergaat een complete modernisatie waardoor u de woning ook als een zeer goede investering kunt zien.
Deze volledig gemoderniseerde voormalig 4 kamer maisonnette kan een nieuwe stap voor u worden. De woonkamer is door een serre van ruim 10m ²(!) uitgebouwd tot een zeer ruime en lichte woonkamer. Door de westelijke ligging heeft u avondzon tot in de late uren. U kunt zelfs in uw eigen sauna, gelegen in het tuinhuis, de avond besluiten. Een klein paradijs in een ideale omgeving dicht bij de uitvalswegen naar Amsterdam, Alkmaar en Schiphol.

– Door de aangebouwde serre een extra royale woonkamer.
– Open moderne keuken, voorzien van alle gewenste inbouwapparatuur.
– Verrassend opengebroken ruimtes en indeling op de eerste verdieping.
– Tot in de details verzorgde badkamer en tweede toilet op de eerste verdieping.
– Zonnige terras op het westen/noordwesten met privé sauna in het tuinhuis.
– Ruime berging in de tuin.
– Het unieke landelijke Liewegje is slechts een paar honderd meter. Hier bevinden zich een camping en kanoverhuur etc.
– Sport: een Callistenetics workout of tenniswedstrijd in het naastgelegen Reinaldapark, voetbal op 300m bij DSK, kanoën op de Buitenliede of de Veerplas en met 2 minuten op de race/recreatiefiets zit je in het groen richting Spaarndam. Toch meer gemotoriseerde sporten? Met 22 minuten sta je voor het Formule 1 circuit in Zandvoort!
– Binnen 15 minuten fietsen sta je naast de Bavokerk midden in het centrum van de beste shop en dining stad Haarlem!
– Minimale servicekosten van maar 70,00 per maand. Gezonde VVE!

Wanneer u enthousiast bent om deze prachtig verzorgde maisonnette te bezichtigen dan horen wij het graag!

Indeling:
Begane grond: Middels de voortuin stapt u de hal in met aan de rechterhand het toilet en links de meterkast. Verder bevindt zich aan de linkerzijde een slimme kast over de gehele lengte van de gang. Rechts de trap en wanneer u doorloopt stap u via een deur de woonkamer in.

De woonkamer is zeer smaakvol ingericht. Direct valt de ruimte en het licht op. Door 10m² bij de woonkamer te betrekken met een moderne serre geniet u de gehele dag van het buitengevoel. Aan de woonkamer bevindt zich de open keuken die van alle technische gemakken is voorzien: vaatwasser, oven, gaskookplaat en verrassend is ook de wasmachine op een unieke wijze ingebouwd. Vanaf deze keukenzijde heeft u lichtinval in de woonkamer vanaf de autovrije vaartzijde.
De gehele begane grond is voorzien van een exclusieve marmervloer met vloerverwarming.
De tuin is op het zonnige westen/noordwesten gelegen en naast de berging met toegang vanaf de parkeerplaats bevindt zich een extra ruimte voor kantoor en met een sauna.

Tweede verdieping: via de trap kom je in een ruime hal/open ruimte. Hier bevinden zich de master bedroom , de praktische inloopkast en een half opengebroken ruimte waar van twee kamers 1 grote ruime kamer is gemaakt. Wanneer nodig is hier eenvoudig weer twee kamers van te maken. De kamers hebben veel lichtinval en zijn uitermate smaakvol.

De zeer romantische badkamer is voorzien van alle gemakken zoals je dit mag verwachten van een modern huis inclusief een ruim ligbad met 6 jets jacuzzi.

Ligging:
Gelegen in Haarlem-Oost: in de rustige, groene en kindvriendelijke wijk de Zuiderpolder. Voor mensen die houden van stad en van het landleven, van de drukte en van de rustige oase van fietsen tussen de weilanden. Een unieke combinatie van wonen in de stad en het buitenleven gevoel. Van Ikea tot kleine speciaalzaken en restaurants.
Op loopafstand ligt het treinstation Haarlem-Spaarnwoude en om de hoek is de bushalte van lijn 2 richting Haarlem-Spaarnwoude of de andere kant op richting Haarlem-Noord via het station. De trein brengt je met 15 minuten naar CS Amsterdam of richting Haarlem en Zandvoort. Voor de sportievelingen ben je met 30min fietsen in de duinen of Bloemendaal aan zee.

In het kort:
– Woonoppervlak: ca. 102 m².
– Bouwjaar ca. 1988.
– Volgens opgave gemeente Haarlem gefundeerd op betonpalen.
– Meterkast: 4 groepen en 1 aardlekschakelaar.
– Volledig voorzien van dubbel glas.
– C.V.-combi ketel
– Actieve en financieel gezonde VvE.
– Lage servicekosten ca. € 70,- per maand incl. opstalverzekering.
– Vrij parkeren voor de deur
– Oplevering in overleg

Deze tekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning of u door een eigen makelaar te laten bijstaan.

Aangepaste individuele (max 2 personen) kijkmomenten van 15 minuten ivm Corona.

Kijkdagen en biedprocedure:
Vóór het bieden dient u dit veilingobject eerst te hebben bezichtigd. U kunt de afspraak inplannen via het hoofdkantoor of met de makelaar die ook vermeld staat bij de woning op de website van Bieden en Wonen. Er worden ivm Corona losse bezichtigingen ingepland en wij houden ons aan de maatregelen van het RIVM voor de bezichtiging met u.

VRIJWILLIGE ONLINE VEILING
Let op – dit is een vrijwillige online veiling via veilingmakelaar Bieden en Wonen. Een ieder kan online de biedingen zien en na bezichtiging transparant meebieden!
Zie de datum van de veiling op de website van Bieden en Wonen.

—-
Notaris:
De biedingen van deze online veiling staan onder toezicht van een veilingmeester en het notariskantoor zoals vermeld staat op de website van Bieden en Wonen, bij desbetreffende woning.

Veilingvoorwaarden:
De algemene veiling voorwaarden zijn van toepassing op deze kavel / op dit veilingobject. Deze vindt u tevens terug op de website van Bieden en Wonen.

Veilingkosten voor koper:
De bijkomende veilingkosten ten laste van de koper voor deze woning zijn vermeld op de website van het veilinghuis Bieden en Wonen. U vindt deze tevens terug bij de notaris die het notarieel toezicht doet voor deze woning en in de Algemene Veiling Voorwaarden.

Gunning:
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Safe Begeleidend notaris voor de juridische overdracht is Kuin van Overbeek Notariaat (020 305 2700)

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning