Groningen – H. Ridderstraat 7

Bieden vanaf: € 299.000

Kenmerken

Inhoud: 372 m3
Woonoppervlakte: 107 m2
Perceel: 239 m2
Type: WOONHUIS
Bouwjaar: 1955
Aantal kamers: 6

Omschrijving

Comfortabele, onderhoudsvrij instapklare woning met kunststof kozijnen (behalve grote raam voorzijde) in nette woonwijk met een zonnige tuin op het Noordwesten.

Indeling:
Begane grond: Via mooi aan gelegde voortuin bereikt u de entree/hal met toegang tot
Toilet, meterkast (voorzien van slimme meters), opgang naar 1ste verdieping en ingang naar de keuken/woonkamer met een open keuken, toegang tot een kelder. Eenvoudig keukenblok . Kleine bijkeuken met toegang tot een verassend grote zonnige achtertuin, met toegang tot een ruime garage met bergzolder en aangebouwd stenen schuurtje met nieuw dak.

Eerste verdieping: Overloop biedt toegang tot vlizotrap naar tweede verdieping, 3 slaapkamers met inbouwkasten, extra kamer voor opstelling wasmachine en droger, ruime badkamer (voorheen slaapkamer).

Tweede verdieping: Over hele woning bevloerde zolder, hier kunt u nog een dakkapel (conform de buren) op plaatsen, zodat u er nog een mooie ruime kamer bij kunt creëren. Hier is tevens de CV-ketel van 2013 geplaatst.

Omgeving:
De woning is gelegen in een mooie wijk (Oosterhoogebrug) met plantsoen, een kinderboerderij met speeltuin en voldoende openbare parkeergelegenheid in de wijk. Winkels, basisschool, openbaar vervoer zijn dichtbij. Vlakbij sportcentrum Kardinge, met een subtropisch zwembad en ijsbaan van 400 meter, verder nog veel meer sport-/ontspanning mogelijkheden. Het centrum de Grote Markt van Groningen bevindt zich op 5 minuten fietsafstand. Diverse uitvalswegen zoals de A28/ A7 gemakkelijk te bereiken.

Bijzonderheden:
Nette woning
Instap klaar
Schilderwerk binnen en buiten recent gebeurt
Markies voorzijde woning
Eigen oprit voor de garage
Woning is voorzien van laminaat vloer zowel begane grond als mede 1ste verdieping
Deze tekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning of u door een eigen makelaar te laten bijstaan.

Aangepaste individuele (max 2 personen) kijkmomenten van 20 minuten ivm Corona.

Kijkdag: (op afspraak)

Kijkdagen en bied procedure:
Vóór het bieden dient u dit veilingobject eerst te hebben bezichtigd. U kunt de afspraak inplannen via het hoofdkantoor of met de makelaar die ook vermeld staat bij de woning op de website van Bieden en Wonen. Er worden ivm Corona losse bezichtigingen ingepland. U krijgt 15 minuten om alleen door de woning lopen.
Wij houden ons aan de maatregelen van het RIVM voor de bezichtiging met u.

VRIJWILLIGE ONLINE VEILING
Biedrondes: (bieden via online veiling op de website van Bieden en Wonen)
Starttijd: Deze is / wordt getoond op de website van Bieden en Wonen
Eindtijd: Deze is / wordt getoond op de website van Bieden en Wonen

Notaris:
De biedingen van deze online veiling staan onder toezicht van het notariskantoor zoals vermeld staat op de website van Bieden en Wonen, bij desbetreffende woning.

Veilingvoorwaarden:
De algemene veiling voorwaarden zijn van toepassing op deze kavel/ op dit veilingobject. Deze vindt u tevens terug op de website van Bieden en Wonen.

Veilingkosten voor koper:
De bijkomende veilingkosten ten laste van de koper voor deze woning zijn vermeld op de website van het veilinghuis Bieden en Wonen. U vindt deze tevens terug bij de notaris die het notarieel toezicht doet voor deze woning en in de Algemene Veiling Voorwaarden.

Gunning:
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Veilinggegevens


Bieden vanaf

€ 299.000


Gebruik onderstaand formulier om een bod op het object uit te brengen. De Bieden en Wonen makelaar neemt daarna contact met je op.

Onder voorbehoud van gunning door de eigenaar van de woning.

Contactpersoon


Makelaar


Veilinghuis


Notaris