Geleen – Beekhoverstraat 19

Richtprijs: € 140.000

Kenmerken

Inhoud: 566 m3
Woonoppervlakte: 140 m2
Perceel: 155 m2
Type: WOONHUIS
Bouwjaar:
Aantal kamers: 5

Omschrijving

Omgeving
De huidige bewoners hebben deze karaktervolle woning uit 1925 met veel authentieke details gekocht in 1998. De stadswoning was aan modernisering toe en tijdens deze operatie vonden ze zelfs achter de meterkast voedselbonnen uit de tweede wereldoorlog.
Deze woning straalt leven en gezelligheid uit, is zeer centraal gelegen op loopafstand van het levendige stads- en uitgaancentrum van Geleen. De dagelijkse boodschappen doet u lopend bij bekende supermarkten of iedere zaterdag op de markt. De 3 basisscholen en het ziekenhuis zijn op 5 minuutjes met de fiets te bereiken. Het prachtige wandelgebied Danikerbos treft u aan binnen 10 minuten lopen.

Bijzonderheden
• Veel authentieke details.
• Op loopafstand van het centrum van Geleen

Indeling
Via de nieuwe kunststof voordeur komen we via de lange hal met authentieke tegelvloer. In de woonkamer ligt een laminaatvloer in een warme kleur en heeft een openhaard. Vanuit de woonkamer is via de keuken de bijkeuken, toilet, bergruimte en betegelde tuin bereikbaar.
In de bijkeuken is de toegang tot de gewelfde kelder die we bereiken over de authentieke stenen trap. De kelder leent zich uitstekend voor een romantische wijnkelder.
In de hal begint de authentieke houten trap met bordes die ons brengt naar de eerste verdieping waar de ruime ouderslaapkamer thermophane ramen met afsluitbare raamkrukken heeft. Daarnaast een ruime slaapkamer met zicht op de tuin. Oe eerste verdieping hebben de kamers en de overloop originele houten vloeren.
De tweede trap, met bordes, gaat naar de zolderverdieping waar we de badkamer met hoekbad aantreffen en twee (slaap-) kamers met dakraampjes. De gehuurde CV ketel hangt op zolder en zal binnenkort vervangen worden voor een energiezuinige nieuwe ketel.

Bent u creatief, handig en zeker niet bang de handen uit de mouwen te steken dan kunt u deze woning omtoveren tot een prachtig paleisje, midden in Geleen, met een rustige achtertuin en levendige straat aan de voorzijde.

Tuin / buiten
De woning heeft een betegelde achtertuin met vijver en carport. Via een gedeelde oprit met de buren is de carport bereikbaar.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. De verkoper houdt zich te dien aanzien het recht van beraad voor. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Betaling
De koopsom dient bij de levering te worden voldaan. Uiterlijk 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst dient koper een waarborgsom van 10% van de koopprijs bij de notaris te storten dan wel een bankgarantie tot zodanig bedrag gesteld te laten hebben.

Bieden

Wil je een bod doen op deze woning? Doe je bod via het formulier hieronder en wij stellen het voor aan de woning eigenaar.

Onder voorbehoud van gunning door de eigenaar van de woning.

Contactpersoon


Veilinghuis