Eenrum – Hoofdstraat 11

Bieden vanaf: € 250.000

Kenmerken

Inhoud: 1000 m3
Woonoppervlakte: 229 m2
Perceel: 800 m2
Type: WOONHUIS
Bouwjaar:
Aantal kamers: 7

Omschrijving

Verkoopprocedure
De verkoper van deze woning behoud het recht om tegen elk aannemelijk bod deze woning te verkopen voor de veiling uit. U kunt biedingen doen op dit object via de contactpersoon van dit object die dit object aanbied.

Omgeving
Eenrum ligt in het Hogeland van Groningen, aan het einde van het Eenrumermaar. Ten oosten van het dorp stroomt het Kanaal Baflo-Mensingeweer.

Opmerking
Bij de verkoper is bekend dat er in het pand en/of bijgebouw (berging, garage etc.) eternietplaten, asbestcementplaten of
ander asbesthoudend materiaal is aangebracht. De verkoper heeft aangegeven dat er ruim 50 jaar geleden een probleem is geweest met de olietank. Bij keuring kan gecontroleerd worden of er grond vervuiling is ontstaan.

Bijzonderheden
Ideaal ‘project’ voor onze klussers!
Snelle oplevering mogelijk!
Object beschikt zelfs over een bar
Veel oppervlakte en gem. €1.091 per m2!

Indeling
Bij binnenkomst treft u direct een open bar. Dat maakt dit een zeer uniek project. Weliswaar is het een project wat wat extra onderhoud nodig heeft, maar genoeg ruimte om te investeren heeft u zeker! Aan uw rechterzijde in de entree (ofwel in de bar) treft u een dichte keuken aan. Vanuit waar u tevens een toilet en badkamer(tje) treft. Vanuit daar is er een deur die u naar de woonkamer begeleidt. Deze keuken grenst tevens weer aan een andere keuken. Verder beschikt u op de begane grond over drie andere kamers en zijn er twee gescheiden toiletten aanwezig.

Op de eerste verdieping is nog een berging en is ruimte voor drie slaapkamers en eventueel een vierde.

Tuin / buiten
Er is een achtertuin aanwezig, wat wel wat opknap beurten nodig heeft maar met genoeg potentie!

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. De verkoper houdt zich te dien aanzien het recht van beraad voor. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe. Tevens kan de verkoper voor de veiling uit verkopen tegen elk aannemelijk bod.

Betaling
De koopsom dient bij de levering te worden voldaan. Uiterlijk 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst dient koper een waarborgsom van 10% van de koopprijs bij de notaris te storten dan wel een bankgarantie tot zodanig bedrag gesteld te laten hebben.

Veilinggegevens


Bieden vanaf

€ 250.000


Gebruik onderstaand formulier om een bod op het object uit te brengen. De Bieden en Wonen makelaar neemt daarna contact met je op.

Onder voorbehoud van gunning door de eigenaar van de woning.

Contactpersoon


Makelaar


Veilinghuis