Ede – Lunenburg 196

110 m2 - 5 kamers - bieden vanaf: € 255.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Aangeboden door

Marco Verbeek - marco@biedenenwonen.nl - 06 54 27 53 32

Marco Verbeek

Mooie woning he?

Bieden en Wonen biedt aan;

Dit is een bieden-vanaf-prijs: € 255.000,-

Kijkt u met ons mee naar deze HOEKWONING MET UITBOUW welke van binnen is opgeknapt met een ruime voorzit en fijne achtertuin!

In een rustig deel van de wijk bieden wij aan deze hoek eengezinswoning met 4 slaapkamers, met keuken en een prettige tuin op het zuiden gelegen. De woning is prima onderhouden en geheel voorzien van dubbel glas met houten kozijnen. In de omgeving zijn scholen, sociale voorzieningen en het winkelcentrum Parkweide makkelijk lopend of per fiets te bereiken. De uitvalswegen zoals de A12/A30 en de N221 zijn binnen een paar minuten te bereiken.

Indeling:
Entree, hal met meterkast, trapkast en vernieuwde toiletruimte voorzien van zwevend toilet met fonteintje.

De royale, praktische woonkamer heeft voldoende ruimte voor een woon- en eetgedeelte. De kamer heeft door de grote ramen veel lichtinval. De woonkamer is voorzien van laminaatvloer.

De keuken met modern keukenblok is voorzien van inbouwapparatuur zoals een koelkast, vaatwasser, oven en inductie kookplaat. Er is een ruim granieten werkblad aanwezig. Hier is ook de opstelling voor het witgoed.
Vanuit de keuken en de woonkamer komt u in de praktische uitbouw/bijkeuken.

Verdieping:
Ruime overloop met toegang tot 4 slaapkamers en de badkamer. Alle kamers zijn voorzien van dubbel glas. De laminaat vloer maakt de slaapkamers compleet.

De moderne badkamer heeft een frisse uitstraling en beschikt over een extra grote douchecabine en wastafelmeubel.

Tuin
De voortuin is ruim en geeft voldoende afstand van de straat. De achtertuin is op het zuiden gelegen en is volledig bestraat. Op de achter grens staat een stenen berging en er is een achterom naar het achtergelegen tuintje.

Overige:

Het huis is aangesloten op stadsverwarming en er is een elektrische boiler aanwezig voor warm water en zorgt er dus voor dat er geen gas gebruikt wordt. Dit scheelt enorm in de energiekosten!
De waterleidingen zijn vervangen.

Bouwjaar 1968, kavel 144 m2, inhoud ca. 376 m3, woonoppervlakte ca. 110 m2, gebouw gebonden ruimte ca. 9 m2 en externe bergruimte ca. 9 m2.

Bezichtigingen

Nieuwsgierig geworden?
Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kunt je contact opnemen met de verkopende makelaar Marco Verbeek van Bieden en Wonen Amsterdam via Funda, of de woningpagina op de website van Bieden en Wonen onder Amsterdam.
Wij verzoeken de gegadigden eerst de woning te bezichtigen, alvorens een bod kan worden geplaatst op de woning. Bij de bezichtigingen wordt rekening gehouden met de geldende RIVM maatregelen.

Biedprocedure
Biedingen kunnen uitsluitend worden gedaan via het online transparante biedsysteem van Bieden en Wonen binnen de getoonde veiling datum- en tijd. Na afloop van de biedronde heeft verkoper het gun recht van maximaal 3 werkdagen. De koper behoudt de wettelijke 3 dagen bedenktijd na het tekenen van de koopovereenkomst en het gunnen van de woning.
Project notaris
Dit object heeft een zogenaamde project en/of platform notaris, waar je als koper de eigendomsoverdracht van dit veilingobject kunt laten plaatsvinden. Deze notaris voor de overdracht is Kuin van Overbeek notariaat, gevestigd te Amsterdam. Tevens is dit de notaris voor het toezicht gedurende de online veiling

Deze advertentietekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.
[NEN-2580 normering]De gepubliceerde oppervlakte en metrages van deze woning zijn door een onafhankelijke partij samengesteld in de vorm van een meetrapport, conform de NEN 2580 normering voor oppervlakte metingen.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Safe Begeleidend notaris voor de juridische overdracht is Kuin van Overbeek Notariaat (020 305 2700)

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning