Diemen – Kleefkruid 25

90 m2 - 4 kamers - bieden vanaf: € 365.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Aangeboden door

Marco Verbeek - marco@biedenenwonen.nl - 06 54 27 53 32

Marco Verbeek

Mooie woning he?

Bieden en Wonen Amsterdam biedt aan:

De woning wordt aangeboden met een Bieden Vanaf Prijs van € 365.000,- k.k.

In een ruim opgezette en groene woonwijk in Diemen gelegen ruime 4-kamer eengezinswoning met tuin en eigen parkeerplaats voor de deur!

De woning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonwijk welke zich bevindt in Diemen-Zuid. De wijk is bij uitstek geschikt voor jonge gezinnen: de kinderen kunnen naar hartenlust spelen in de wijk, er is veel groen, diverse speeltuintjes en de straat is autoluw. Op loopafstand bevindt zich het winkelcentrum Kruidenhof voor de dagelijkse boodschappen en de aansluiting op de uitvalswegen A1, A2 en A10 is perfect. Voor het openbaar vervoer bevindt zich aan het begin van de woonwijk het trein- en metrostation Diemen-Zuid. Ook diverse busverbindingen zult u hier aantreffen. Diverse basisscholen zijn aanwezig in de directe omgeving.

Indeling:

Op de begane grond bevindt zich de entree/hal met meterkast en toilet met fontein. Tevens zit de schuur aan de voorzijde van de woning met eigen deur. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de keuken, welke is voorzien van een afscheidingswand met doorkijkraam naar de woonkamer. Deze kan indien gewenst worden verwijderd, waardoor u een open keuken heeft. De keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok met afzuigkap. De lichte woonkamer is gelegen aan de tuinzijde en voorzien van een trapkast. Middels de tuindeur is er toegang tot de tuin, welke is gelegen op het noordwesten.

Via een vaste trap is de eerste verdieping te bereiken. Op deze verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een douche, toilet en een wastafel.

Bijzonderheden:

• Bouwjaar 1982
• Woonoppervlakte ca. 95 m2
• Perceeloppervlakte ca 122 m2
• Eigen grond
• Stenen berging met elektra
• Groene, rustige en kindvriendelijke woonomgeving
• Oplevering in overleg, kan snel

Bezichtigingen:

Nieuwsgierig geworden? Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kun je contact opnemen via Funda, of de woningpagina op de website van Bieden en Wonen.
Wij verzoeken gegadigden eerst een woning te bezichtigen, alvorens een bod kan worden geplaatst op de woning. Bij de bezichtigingen wordt rekening gehouden met de geldende RIVM maatregelen.

Op de pagina van de betreffende woning op de Bieden en Wonen website vind u de begin- en eindtijd van de veiling.

Biedprocedure:

Biedingen kunnen uitsluitend worden gedaan via het online biedsysteem van Bieden en Wonen binnen de getoonde veiling datum- en tijd. Na afloop van de biedronde heeft verkoper het gun recht van maximaal 3 werkdagen. De koper behoudt de wettelijke 3 dagen bedenktijd na het tekenen van de koopovereenkomst en het gunnen van de woning.

Project notaris:

Dit object heeft een zogenaamde project en/of platform notaris, waar je als koper de eigendomsoverdracht van dit veilingobject kunt laten plaatsvinden. Deze notaris voor de overdracht is Kuin van Overbeek notariaat, gevestigd te Amsterdam. Tevens is dit de notaris voor het toezicht gedurende de online veiling.

Veilingvoorwaarden:

De algemene veilingvoorwaarden zijn van toepassing op dit veilingobject. Deze kan je inzien tijdens het registreren als bieder op de website: Bieden en Wonen.

Zorgvuldig samengesteld:

Deze advertentietekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.
[NEN-2580 normering]
De gepubliceerde oppervlakte en metrages van deze woning zijn door een onafhankelijke partij samengesteld in de vorm van een meetrapport, conform de NEN 2580 normering voor oppervlakte metingen.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Bieden vanaf

€ 365.000


Hoogste bod

€ 375.250

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning