Capelle aan den IJssel – Keerkring 55

125 m2 - 4 kamers - bieden vanaf: € 275.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Mooie woning he?

Bieden en Wonen Rotterdam biedt aan: Eigenzinnige en speelse gezinswoning met tuin in goede staat van onderhoud (!!!) op loopafstand van winkelcentrum “de Terp” in Capelle a/d IJssel!

Bieden en Wonen Rotterdam
Let op: Dit is geen executie veiling verkoop. Dit is een vrijwillige online veiling, waarbij onder toezicht van een onafhankelijk notariskantoor biedingen via het veilingplatform van Bieden en Wonen 100% transparant per opbod kunnen worden gedaan.

NB. De getoonde vraagprijs is een scherpe vanaf prijs. Biedingen kunnen worden geplaatst uitsluitend vanaf de getoonde vanaf prijs.

Ligging en bereikbaarheid
Deze gezinswoning is 5 min lopen van het winkelcentrum “De Terp” die voorzien is van 3 supermarkten, 2 bakkers, 2 drogisterijen en diverse andere winkels die u van alle gemakken kunnen voorzien. Tevens bent u op 10 minuten lopen van het park Hitland waar u heerlijk kunt wandelen in de natuur.

Indeling

BEGANE GROND
Vanaf de parkeerplek betreed u de woning via de eigen ingang. Hier treft u tevens een bergruimte. Via de trap komt u de hal grenzend aan de keuken en woonkamer binnen.

EERSTE ETAGE
U komt binnen op de eerste etage waarbij u vanuit de hal toegang heeft tot een toilet. Vanuit de hal komt u binnen in de ruime leefkeuken met eetkamer.

TUIN
Onderhoudsvrije tuin met houten tuinhuisje

TWEEDE ETAGE
Via de trap en overloop toegang tot 3 slaapkamers en 1 badkamer.
De slaapkamers hebben ieder een frans balkonnetje. De badkamer is voorzien van een ligbad, aparte doucheruimte, toilet en aansluitingen voor was/droog combinatie.

Bijzonderheden
– Woning zit op een hoek dus vrij uitzicht
– Eigen overdekte EIGEN parkeerplaats die makkelijk te bereiken is via een deur naast de woning
– Vloerverwarming woonkamer, keuken en badkamer
– Airco d.d. 08/2020 in woonkamer EN grote slaapkamer
– Cv ketel is nieuw geplaatst in 2015, jaarlijks onderhouden
– Alle ramen zijn voorzien van horren
– Ruime badkamer met ligbad en aparte doucheruimte
– Kelder kan nog worden uitgebouwd tot extra slaapkamer
– Onderhoudsvrije tuin
– VVE bijdrage € 233,54 (actieve VVE)

Bezichtigingen
Nieuwsgierig geworden? Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kun je contact opnemen met Sathis Jairam via funda, de woningpagina op de website van Bieden en Wonen of via 010-307 20 14.

Wij verplichten gegadigden eerst een woning te bezichtigen, alvorens een bod kan worden geplaatst op de woning. Bij de bezichtigingen wordt rekening gehouden met de geldende RIVM maatregelen.

Veiling datum- en tijd
Op de pagina van de betreffende woning op de Bieden en Wonen website vind je de begin- en eindtijd van de veiling.

Biedprocedure
Biedingen kunnen uitsluitend worden gedaan via het online biedsysteem van Bieden en Wonen binnen de getoonde veiling datum- en tijd. Na afloop van de biedronde heeft verkoper het gun recht van maximaal 3 werkdagen. De koper behoudt de wettelijke 3 dagen bedenktijd na het tekenen van de koopovereenkomst en het gunnen van de woning.

Project notaris
Dit object heeft een zogenaamde project en/of platform notaris, waar je als koper de eigendomsoverdracht van dit veilingobject kunt laten plaatsvinden. Deze notaris voor de overdracht is VAD notariaat, gevestigd te Rotterdam. Tevens is dit de notaris voor het toezicht gedurende de online veiling.

Veilingvoorwaarden
De algemene veilingvoorwaarden zijn van toepassing op dit veilingobject. Deze kan je inzien tijdens het registreren als bieder op de website: Bieden en Wonen.

Zorgvuldig samengesteld
Deze advertentietekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

NEN-2580 normering
De gepubliceerde oppervlakte en metrages van deze woning zijn door een onafhankelijke partij samengesteld in de vorm van een meetrapport, conform de NEN 2580 normering voor oppervlakte metingen.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Safe Begeleidend notaris voor de juridische overdracht is VAD Notarissen NV Rotterdam (010 242 5400)

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning