Breda – Waterakker 11

110 m2 - 4 kamers - bieden vanaf: € 270.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Mooie woning he?

Starters opgelet!

Omschrijving

Bieden en wonen Breda bied aan:
Deze zeer goed onderhouden tussenwoning bevind zich in het zuidelijke deel van de Haagse Beemden. Deze woning heeft een zeer ruime woonkamer met een open keuken en een inpandige berging/bijkeuken. Op de eerste etage zijn er 3 slaapkamers en een zeer moderne badkamer.
De achtertuin is gelegen op het zuiden.
Bouwjaar: 1984, inhoud ca 380m³ Perceel 132m²
Woonoppervlakte ca 110m² en een vliering van 32m²

Ligging en omgeving
De Waterakker is gelegen op rustige en kindvriendelijke locatie in de Haagse Beemden.
Op zeer korte afstand zijn onder andere scholen, sportaccommodaties en winkels aanwezig. Op slechts 5 fietsminuten ben je op het station van Prinsenbeek en op ca 15 minuten sta je in het centrum van Breda. De verbinding van ten opzichte van diverse uitvalswegen (A16 en A27) is uitstekend.

Bijzonderheden:
Juni 2018 volledig nieuwe dakpannen.
December 2020 nieuwe dakbedekking berging.
Tuin op het zuiden.
Bovenverdieping volledig voorzien van rolluiken.
Douchevloer en kranen in 2020 vernieuw.

Bezichtigingen:
Nieuwsgierig geworden? Voor het maken van een bezichtiging afspraak kun je contact opnemen met verkopend makelaar: Robert Migchielsen mail: breda@biedenenwonen.nl. Of via Funda, en of de woningpagina op onze website van Bieden en Wonen.
Wij verzoeken gegadigden eerst een woning te bezichtigen, alvorens een bod kan worden geplaatst op de woning. Bij de bezichtigingen wordt rekening gehouden met de geldende RIVM maatregelen.

Biedprocedure:
Biedingen kunnen uitsluitend worden gedaan via het online biedsysteem van Bieden en Wonen binnen de getoonde veiling datum- en tijd. Deze zal dan op de site bekend gemaakt worden. Na afloop van de biedronde heeft verkoper het gun recht van maximaal 3 werkdagen. De koper behoudt de wettelijke 3 dagen bedenktijd na het tekenen van de koopovereenkomst en het gunnen van de woning.

Veilingvoorwaarden:
De algemene veilingvoorwaarden zijn van toepassing op dit veilingobject. Deze kan je inzien tijdens het registreren als bieder op de website: Bieden en Wonen.

Deze advertentietekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.
De gepubliceerde oppervlakte en metrages van deze woning zijn door een onafhankelijke partij samengesteld in de vorm van een meetrapport, conform de NEN 2580 normering voor oppervlakte metingen.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning