Breda – Buitenerf 147

97 m2 - 4 kamers - bieden vanaf: € 250.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Aangeboden door

Cindy Huigen - cindy@biedenenwonen.nl - 06 19 63 25 82

Cindy Huigen

Mooie woning he?

Bieden en wonen verkoopt deze woning via een uniek en transparant online biedproces.
Geïnteresseerden kunnen zich na bezichtiging aanmelden om deel te nemen aan het biedproces, waarbij de woning bij opbod tegen het “beste” bod verkocht zal worden.
NB. De getoonde vraagprijs €250.000 is een scherpe vanaf prijs. Biedingen kunnen worden geplaatst vanaf de getoonde vanaf prijs.

Deze woning is op zoek naar een nieuwe eigenaar die graag in een rustige, kindvriendelijk en groene omgeving woont en in het noordwesten van Breda (in de deelwijk Kievitsloop/Haagse Beemden). De woning heeft 3 slaapkamers, een diepe achtertuin en een eigen parkeerplaats voor de deur.

Begane grond:
U betreedt de woning via de entree/hal met meterkast, trapopgang en toilet. Vanuit de hal bereikt u de ruime woonkamer met open keuken. De keuken is aan de voorkant van de woning en de tuingerichte woonkamer biedt u toegang tot de groene en gezellige diepe achtertuin gelegen op het noordwesten. De woonkamer heeft een industriële look met ruwe muren en betonvloer voorzien van egaline.

Aan de voorzijde van de woning komt ’s morgens de zon op en is de stenen berging met bergzolder. Naast een eigen parkeerplaats voor de deur, is er ruime parkeergelegenheid in het begin van het pleintje. Doordat de woning aan een eindpleintje gelegen is, is er geen doorgaand verkeer en veel groen.

Eerste verdieping:
Via de overloop bereikt u de 3 slaapkamers en de badkamer. Slaapkamer 1 en 2, aan de achterzijde, zijn beiden even groot (ca. 11 m²) en voorzien van een dakraam. Slaapkamer 3, aan de voorzijde, is zeer ruim (ca. 15 m²) en voorzien van een elektrisch zonnescherm. De overloop en slaapkamers zijn allen voorzien van een doorlopende laminaatvloer. De ruime badkamer is voorzien van een ligbad met douche, wastafel en mechanische ventilatie. Hier bevindt zich tevens de wasmachineaansluiting.

Persoonlijke note van de verkoopster:
“Op het pleintje wonen mensen van alle generaties, we groeten elkaar en weten elkaar te vinden als dat nodig is, zonder enige verplichting. Het is er rustig en veilig voor iedereen. De omgeving is prettig, groen en divers. Met een speeltuin, winkels, scholen en openbaarvervoer op loop afstand.
Een fijn huis voor jong en ouder. Met aan weerszijden rustige buren.”

• Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1982
• 3 Ruime slaapkamers
• Stadsverwarming
• Dubbel glas
• Energielabel C
• Diepe achtertuin (12,5m) gelegen op Noord-West
• Berging/schuur met bergzolder
• Eigen parkeerplaats voor de deur
• Gunstig gelegen ten opzichten van het stadscentrum en diverse voorzieningen
• Dichtbij het Haagse Beemdenbos en recreatiegebied de Asterdplas
• Gezellige rustige buurt

Bezichtigingen:
De bezichtigingen vinden (op afspraak) plaats op donderdagmiddag 8 juli en vrijdagochtend 9 juli..
I.v.m. de Corona en de adviezen van het RIVM organiseren wij individuele (max 2 personen) kijkmomenten van 20 minuten. De anderhalve meter afstand en is verplicht.
Tijdens de bezichtiging zullen wij u ook uitgebreid informeren over de werking van ons Online-biedplatform en de bijbehorende aandachtspunten voor deelname.
Op de Bieden en Wonen website kunt u additionele informatie inzien of downloaden. Informatie over het biedproces wordt getoond op de website van Biedenenwonen.nl

Deze tekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning of u door een eigen makelaar te laten bijstaan.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning