Breda – Adriaan van Bergenstraat 402

40 m2 - 2 kamers - bieden vanaf: € 165.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Mooie woning he?

Bieden en wonen verkoopt deze woning via een uniek en transparant Online biedproces.
Geïnteresseerden kunnen zich na bezichtiging aanmelden om deel te nemen aan het biedproces. Het betreft een vrijwillige veiling, waarbij de woning bij opbod tegen het “beste” bod verkocht zal worden via Online Bieden.
NB. De getoonde vraagprijs is een scherpe vanaf prijs.

Ligging:
In het bruisende stadshart van Breda gelegen, uitstekend onderhouden 2-kamer appartement met in 2017 een zeer complete nieuwe keuken geplaatst (voorzien van alle keukenapparatuur, een koelkast, vriezer, combi oven/magnetron en vaatwasser) en nieuw stucwerk in de kamer. Verder is er qua elektra in de meterkast een nieuwe groepenkast en nog extra groepen aangelegd. Tevens beschikt dit appartement ook over een zonnig terras over de gehele breedte van het appartement, op het zuiden met uitzicht op de Grote kerk.

Het appartement is gelegen op de 5de verdieping.Een grote diversiteit aan winkels, horecagelegenheden en openbare (culturele) voorzieningen is op steenworp afstand gelegen. Het Centraal Station is op 5 minuten loop- en 2 minuten fietsafstand gelegen. De verbinding ten opzichte van de diverse uitvalswegen rondom het centrum is uitstekend.

Parkeren:
Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het appartementencomplex. Het is mogelijk om een parkeervergunning hiervoor aan te vragen, de kosten bedragen ca. € 11,- per kwartaal. Nadere informatie is via de gemeente Breda verkrijgbaar.

Voorlopig energielabel: C

Oplevering: 1 juli 2020

Aangepaste Bied procedure en kijkdagen ivm Corona:
Kijkdagen en biedprocedure:
Vóór het bieden dient u dit veilingobject eerst te hebben bezichtigd. U kunt de afspraak inplannen via het hoofdkantoor of met de makelaar die ook vermeld staat bij de woning op de website van Bieden & Wonen. Er worden ivm Corona losse bezichtigingen ingepland. U krijgt 15 minuten om alleen door de woning lopen.
Wij houden ons aan de maatregelen van het RIVM voor de bezichtiging met u.

Kijkmomenten:
Datum: Maandag 11 mei 2020 tm vrijdag 15 mei 2020
Tijd: Tijdslot voor bezichtigen van deze kavel opvragen bij Bieden & Wonen

Biedronde: (bieden via online veiling op Bieden & Wonen)
Starttijd: 13 mei 2020 om 13:00 uur
Eindtijd: 15 mei 2020 om 15:00 uur

—-
Biedronde 2: (deze online veiling ronde gaat alleen door indien woning nog niet is gegund)
Middels het gele online bied formulier zoals vermeld op de website van Bieden & Wonen.

—-
Notaris:
De biedingen van deze online veiling staan onder toezicht van het notariskantoor zoals vermeld staat op de website van Bieden & Wonen, bij desbetreffende woning.

Veilingvoorwaarden:
De algemene veiling voorwaarden zijn van toepassing op deze kavel / op dit veilingobject. Deze vindt u tevens terug op de website van Bieden & Wonen.

Veilingkosten voor koper:
De bijkomende veilingkosten ten laste van de koper voor deze woning zijn vermeld op de website van het veilinghuis Bieden & Wonen. U vindt deze tevens terug bij de notaris die het notarieel toezicht doet voor deze woning en in de Algemene Veiling Voorwaarden.

Gunning:
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Safe Begeleidend notaris voor de juridische overdracht is Seydlitz Notarissen Breda (076-5 607 800)

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning