Barendrecht – Schokker 30

208 m2 - 7 kamers - bieden vanaf: € 500.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Mooie woning he?

Barendrecht, Buitenoord

Op zoek naar De ideale gezinswoning, in “Oud-Barendrecht”, zeg maar gerust een Herenhuis inclusief oprit met garage!

Deze zeer ruime woning, met maar liefst 4 grote slaapkamers, heeft daarnaast ook nog een speelse indeling en heeft veel lichtinval. De ligging is goed ten opzichte van vele openbare voorzieningen. Op fietsafstand treft u NS station Barendrecht, verder het centrum van Barendrecht inclusief theater t Kruispunt, scholen, sport– en recreatie mogelijkheden. Dichtstbijzijnde basisschool en klein winkelcentrum, wel met grote supermarkt, zijn op 5 minuten loopafstand.

BEGANE GROND
Entree, ruime hal inclusief toegang naar de garage, nette toiletruimte voorzien van een hangend toilet en fonteintje. Het toilet is geheel betegeld in een lichte kleurstelling.

Vanuit de hal betreed je de zeer ruime en lichte woonkamer met een speelse indeling. De ruimte biedt mogelijkheden voor een eventuele tweede zit of werkruimte. De klassieke keuken met retro apparatuur en dubbele gootsteen in U-opstelling grenst aan de tuin die op het zuidoosten ligt.

EERSTE VERDIEPING
Via de trap in de hal bereik je de eerste verdieping die toegang verleent tot twee ruime slaapkamers en een middelgrote slaapkamer met vaste kastenwand welke toegang heeft tot een ruim terras. Verder een iets kleinere kamer waar makkelijk een eenpersoonsbed en bureau past. Totaal 4 slaapkamers op de eerste verdieping!!!!

De ruime badkamer niet vergeten! Voorzien van een ligbad, dubbele wastafel, douchecabine en radiator voor de warme handdoeken. Daarbij is er nog een apart toilet aanwezig op deze verdieping en een aparte wasruimte voor de wasmachine.

ZOLDER
De ruime zolder is toegankelijk via een overloop die verlicht wordt door een lichtkoepel. Hier bevindt zich een aparte opbergruimte/CV ruimte en de U-vormige zolder die momenteel verdeeld in 3 ruimtes: 1. werkruimte met opbergruimte, 2. sportruimte/ speelhoek en 3. slaapkamer. Hier kunt u indien gewenst gemakkelijk twee ruime slaapkamers creëren.

Deze tekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning of u door een eigen makelaar te laten bijstaan.

Aangepaste individuele (max 2 personen) kijkmomenten van 20 minuten ivm Corona.

Kijkdagen en biedprocedure:
Vóór het bieden dient u dit veilingobject eerst te hebben bezichtigd. U kunt de afspraak inplannen via het hoofdkantoor of met de makelaar die ook vermeld staat bij de woning op de website van Bieden en Wonen. Er worden ivm Corona losse bezichtigingen ingepland. U krijgt 15 minuten om alleen door de woning lopen.
Wij houden ons aan de maatregelen van het RIVM voor de bezichtiging met u.

VRIJWILLIGE ONLINE VEILING
Biedrondes: (bieden via online veiling op de website van Bieden en Wonen)
Starttijd: Deze is / wordt getoond op de website van Bieden en Wonen
Eindtijd: Deze is / wordt getoond op de website van Bieden en Wonen

Notaris:
De biedingen van deze online veiling staan onder toezicht van het notariskantoor zoals vermeld staat op de website van Bieden en Wonen, bij desbetreffende woning.

Veilingvoorwaarden:
De algemene veiling voorwaarden zijn van toepassing op deze kavel/ op dit veilingobject. Deze vindt u tevens terug op de website van Bieden en Wonen.

Veilingkosten voor koper:
De bijkomende veilingkosten ten laste van de koper voor deze woning zijn vermeld op de website van het veilinghuis Bieden en Wonen. U vindt deze tevens terug bij de notaris die het notarieel toezicht doet voor deze woning en in de Algemene Veiling Voorwaarden.

Gunning:
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Bieden vanaf

€ 500.000


Hoogste bod

€ 515.000

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning