Barendrecht – Marjoleinlaan 5

Bieden vanaf: € 550.000

Kenmerken

Inhoud: 484 m3
Woonoppervlakte: 160 m2
Perceel: 0 m2
Type: APPARTEMENT
Bouwjaar: 1995
Aantal kamers: 4

Omschrijving

Bieden en Wonen Rotterdam biedt aan: Een prachtig zonnig appartement in historisch Barendrecht met dubbel woongenot!!

Let op: Dit is geen executie veiling verkoop. Dit is een vrijwillige online veiling, waarbij onder toezicht van een onafhankelijk notariskantoor biedingen via het veilingplatform van Bieden en Wonen 100% transparant per opbod kunnen worden gedaan.

NB. De getoonde vraagprijs is een scherpe vanaf prijs. Biedingen kunnen worden geplaatst uitsluitend vanaf de getoonde vanaf prijs.

Ligging en bereikbaarheid
In het complex “Binnenlande” vindt u dit appartement op de eerste verdieping. Het gebouw en het appartement zijn rolstoelvriendelijk ingericht en is met een kleine 5 minuten wandelen verwijderd van diverse winkels, supermarkten en horecagelegenheden.
Het NS station Barendrecht is 10 minuten lopen.

Indeling
BEGANE GROND
Ingang complex met videofoon. Trap en lift naar de eerste verdieping.

EERSTE ETAGE
Entree woning met een zeer ruime ontvangsthal voorzien van een ingebouwde garderobekast en een toilet met fontein.
Vanuit de ontvangsthal betreed u de ruime zonovergoten woonkamer die gesitueerd is op het zuiden.
U heeft vanuit de woonkamer een fraai uitzicht over een wijkpark en een singel en als u buiten aan het ruime terras gaat zitten kunt u volle dagen genieten van het zonnetje.
Aan de woonkamer zit een goed onderhouden L-vormige keuken die voorzien is van een kookplaat, vaatwasser, oven en een ingebouwde koel-vries combinatie. De keuken geeft tevens toegang tot een 2e terras en een handige bijkeuken.
Het appartement heeft 2 badkamers waarvan 1 en-suite aan de masterbedroom. De en-suite badkamer is voorzien van een ligbad met douche, dubbele wastafel en een extra toilet.

GARAGE
Afgesloten en overdekte parkeergarage met ruime eigen garagebox. De garage is direct bereikbaar via de lift.
BIJKEUKEN
Via de keuken heb je toegang tot een handige bijkeuken met wasmachine en droger aansluiting.

Bijzonderheden

– Drie ruime slaapkamers (17m2, 11m2 en 11m2)
– Twee badkamers
– Twee keukens (keuken en bijkeuken)
– Twee toiletten (1 apart in de hal en 1 in de en-suite badkamer)
– Twee riante terrassen (1 aan de woonkamer en andere via de keuken)
– Elektrisch afsluitbaar garage
– Gemeenschappelijke fietsenberging
– Actieve VVE €238,55 per maand

Bezichtigingen
Nieuwsgierig geworden? Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kun je contact opnemen met Sathis Jairam via funda, de woningpagina op de website van Bieden en Wonen of via 010-30 70 214.
Wij verplichten gegadigden eerst een woning te bezichtigen, alvorens een bod kan worden geplaatst op de woning. Bij de bezichtigingen wordt rekening gehouden met de geldende RIVM maatregelen.

Veiling datum- en tijd
Op de pagina van de betreffende woning op de Bieden en Wonen website vind je de begin- en eindtijd van de veiling.

Biedprocedure
Biedingen kunnen uitsluitend worden gedaan via het online biedsysteem van Bieden en Wonen binnen de getoonde veiling datum- en tijd. Na afloop van de biedronde heeft verkoper het gun recht van maximaal 3 werkdagen. De koper behoudt de wettelijke 3 dagen bedenktijd na het tekenen van de koopovereenkomst en het gunnen van de woning.

Project notaris
Dit object heeft een zogenaamde project en/of platform notaris, waar je als koper de eigendomsoverdracht van dit veilingobject kunt laten plaatsvinden. Deze notaris voor de overdracht is Govers Spil notarissen, gevestigd te Rotterdam. Tevens is dit de notaris voor het toezicht gedurende de online veiling.

Veilingvoorwaarden
De algemene veilingvoorwaarden zijn van toepassing op dit veilingobject. Deze kan je inzien tijdens het registreren als bieder op de website: Bieden en Wonen.

Zorgvuldig samengesteld
Deze advertentietekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

NEN-2580 normering
De gepubliceerde oppervlakte en metrages van deze woning zijn door een onafhankelijke partij samengesteld in de vorm van een meetrapport, conform de NEN 2580 normering voor oppervlakte metingen.

Veilinggegevens


Bieden vanaf

€ 550.000


Gebruik onderstaand formulier om een bod op het object uit te brengen. De Bieden en Wonen makelaar neemt daarna contact met je op.

Onder voorbehoud van gunning door de eigenaar van de woning.

Contactpersoon


Makelaar


Veilinghuis


Notaris