Balkbrug – De Wieken 19

114 m2 - 5 kamers - bieden vanaf: € 231.500 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Mooie woning he?

Comfortabele gezinswoning in kindvriendelijke wijk met aan achterzijde kavel een overdekte veranda met aangebouwde berging over gehele breedte van kavel en ruime zonnige tuin op het noordoosten.

Deze woning (bouwjaar 1983) is gelegen op een kavel van 339 m2 eigen grond en beschikt over ca 124 m2 gebruiksoppervlakte.

De woning is gelegen in een rustige wijk aan de dorpsrand, in de buurt Balkbrug-Zuidoost en is goed bereikbaar en op loopafstand van het centrum van Balkbrug met haar gebruikelijke voorzieningen. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen.

Indeling:

Begane grond
Via de ruime gedeeltelijke bestrate voortuin bereikt u de entree/hal met toegang tot toilet met fontein, de meterkast, opgang naar 1ste verdieping en toegang naar een ruime woonkamer met een open keuken aan de voor-/straat zijde.

Gehele begane grond is voorzien van pvc-vloer (2019). Keuken is degelijk maar wel gedateerd en heeft een kleine warmwaterboiler. Woonkamer is voorzien van een uitbouw (2008) met openslaande deuren naar terras, waardoor er een heerlijk ruime living ontstaat. Via de hal aan de achterzijde bereikt u de bijkeuken en garage c.q. berging.

1ste verdieping
Overloop met toegang tot 4 slaapkamers waarvan de slaapkamer boven de garage te bereiken is via een andere slaapkamer. Badkamer is netjes maar gedateerd.

2de verdieping
Bevloerde zolder is te bereiken via een vlizotrap. Er is een mogelijkheid voor een vaste trap en een dakkapel om hier nog een mooie zolderkamer te realiseren.

Mooie aangelegde tuin, voorzijde gras. deels met verharding met nog een extra parkeerplek voor auto c.q. camper.
Via de zijkant komt u in de achtertuin welke gesitueerd is op het noordoosten met veel leefruimte en een onderhoudsvriendelijke aangelegde tuin.
Op de achterzijde van het perceel is de veranda met berging gerealiseerd.

Bijzonderheden
Mooie rustige ligging op loopafstand van het dorpscentrum en korenmolen De Star (rijksmonument).
Fraaie wandelmogelijkheden in de directe omgeving.
Woonkamer is aan de achterzijde uitgebouwd waardoor er een zeer royale en mooie leefgedeelte is ontstaan.
Helft van 2 onder 1 kap.
Bouwjaar 1983.
Overdekte veranda met berging (dak wordt gerepareerd).
Schilderwerk bestaat uit lichte kleuren en is in 2019 en 2020 opnieuw gerealiseerd.
Zonnescherm over gehele achterzijde woning
CV is een Huurketel.

Deze tekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning of u door een eigen makelaar te laten bijstaan.

Aangepaste individuele (max 2 personen) kijkmomenten van 20 minuten ivm Corona.

Bezichtiging: zaterdag 10 oktober, of in overleg.

Kijkdagen en biedprocedure:
Vóór het bieden dient u dit veilingobject eerst te hebben bezichtigd. U kunt de afspraak inplannen via het hoofdkantoor of met de makelaar die ook vermeld staat bij de woning op de website van Bieden en Wonen. Er worden ivm Corona losse bezichtigingen ingepland. U krijgt 15 minuten om alleen door de woning lopen.
Wij houden ons aan de maatregelen van het RIVM voor de bezichtiging met u.

VRIJWILLIGE ONLINE VEILING
Biedrondes: (bieden via online veiling op de website van Bieden en Wonen)
Starttijd: Deze is / wordt getoond op de website van Bieden en Wonen
Eindtijd: Deze is / wordt getoond op de website van Bieden en Wonen

Notaris:
De biedingen van deze online veiling staan onder toezicht van het notariskantoor zoals vermeld staat op de website van Bieden en Wonen, bij desbetreffende woning.

Veilingvoorwaarden:
De algemene veiling voorwaarden zijn van toepassing op deze kavel/ op dit veilingobject. Deze vindt u tevens terug op de website van Bieden en Wonen.

Veilingkosten voor koper:
De bijkomende veilingkosten ten laste van de koper voor deze woning zijn vermeld op de website van het veilinghuis Bieden en Wonen. U vindt deze tevens terug bij de notaris die het notarieel toezicht doet voor deze woning en in de Algemene Veiling Voorwaarden.

Gunning:
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Bieden vanaf

€ 231.500


Hoogste bod

€ 231.500

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning