Badhoevedorp – Sloterweg 110

Richtprijs: € 349.500

Kenmerken

Inhoud: 351 m3
Woonoppervlakte: 92 m2
Perceel: 142 m2
Type: WOONHUIS
Bouwjaar: 1935
Aantal kamers: 5

Omschrijving

Wij bieden u deze zeer leuke en aantrekkelijke eengezinswoning aan met 4 slaapkamers in het gezellige Badhoevedorp! De woning ligt nabij alle winkels en benodigdheden (dit is letterlijk aan de overkant van de straat). Tevens bent u vanaf deze riante woning binnen 15 minuten in Amsterdam Centrum! Tevens is er ook nog een mogelijkheid om op de bovenste verdieping / zolder twee slaapkamers te maken. Momenteel is hier al een slaapkamer gecreëerd.

Mogelijkheden
Op de zolder kan de nieuwe eigenaar het plafond mogelijkerwijs verhogen. Hierdoor kan je een grotere gebruikersoppervlakte realiseren van de woning. Hierdoor wordt de oppervlakte meer dan de opgegeven 91 m2. Hierdoor zal dus ook de waarde van deze woning stijgen, wat het ook aantrekkelijk maakt voor een investering.

Indeling
Bij binnenkomst van de woning treft u een hal aan die doorloopt tot aan de woonkamer. De woonkamer beschikt over veel ruimte. De oppervlakte is 8,20m bij 3,69m. De keuken is half open en vindt u tevens op de begane grond van de woning. De keuken ligt aan de kant van de achtertuin. U kunt middels de grote openslaande deuren in de woonkamer naar de tuin, of u kunt via een andere deur in de keuken de tuin in.

Tuin
De tuin is zeer ruim. In de tuin treft u ook een tuinhuis / schuur / berging aan. De tuin biedt u alle comfort om een gezellige indeling te maken.

1e verdieping
Via de trap in de hal komt u op de eerste verdieping aan. Op deze verdieping treft u de eerste twee slaapkamers, welke u bereikt via de overloop. Hier is ook een berging en een badkamer. De badkamer bestaat uit een douche en toilet.

2e verdieping / zolder
De trap op de overloop op de eerste verdieping brengt u naar boven op de tweede verdieping. Hier vindt u twee andere slaapkamer(tjes). Ook zijn hier nog twee ruimtes aanwezig waar momenteel minder mee gedaan wordt.

Gunning
De verkoper behoud het recht om de woning tegen elk aannemelijk bod onder voorbehoud te gunnen te verkopen.

Nog niet overtuigd? Kom langs en wij weten zeker dat u hier nooit meer weg wil!
Wilt u deze woning bezichtigen? Laat spoedig van u horen.

Bieden

Wil je een bod doen op deze woning? Doe je bod via het formulier hieronder en wij stellen het voor aan de woning eigenaar.

Onder voorbehoud van gunning door de eigenaar van de woning.

Contactpersoon


Veilinghuis