Badhoevedorp – Dahliastraat 1

122 m2 - 6 kamers - bieden vanaf: € 460.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Mooie woning he?

Comfortabele, instapklare hoekwoning in kindvriendelijke wijk met een overdekte
serre/veranda en zonnige tuin op het Noordwesten.

Indeling:
Begane grond: Via de ruime geheel bestrate voortuin bereikt u de entree/hal met toegang tot
toilet met fontein, CV-opstelling, meterkast (voorzien van slimme meters), opgang naar 1ste verdieping en ingang naar de ruime woonkamer (circa 30m2) met een open keuken aan de voorzijde van de woning.
Woonkamer en keuken zijn voorzien van vloerverwarming (september 2019) en afgewerkt met een lichte PVC-vloer. De ruime U-vorm keuken (september 2019) is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een grote koelkast, aparte vriezer, vaatwasser, oven, afzuigkap en inductiekookplaat.
Via de achterdeur bereikt u de serre/veranda en daarna de tuin met een berging en
een zijingang.

Eerste verdieping: Overloop biedt toegang tot trapopgang naar tweede verdieping, twee (voorheen drie) slaapkamers en moderne, ruime badkamer aan de voorzijde met dubbele wastafel, ruime douche, tweede toilet en separaat, extra diep ligbad. De ouderslaapkamer is voorzien van een elektrische sfeerhaard en inloopkast.

Tweede verdieping: Ruime overloop met toegang tot twee slaapkamers met dakkapel, aansluiting voor wasmachine, fonteintje en ruimte voor wasdroger. De lichte wandafwerking, lichte laminaat en drie ruime Velux dakramen bieden veel licht en ruimte. Door de airconditioner (juni 2019) is het ook op warme zomerdagen comfortabel op zolder. Bergruimte is achter de knieschotten over de gehele breedte van de woning.

Omgeving
De woning is gelegen in een jonge wijk met veel groen, plantsoenen, speeltuintjes, een kinderboerderij en voldoende openbare parkeergelegenheid. Winkels, basisscholen, sportfaciliteiten en openbaar vervoer zijn dichtbij. Het centrum van Badhoevedorp bevindt zich op fietsafstand en voorontspanning ligt het wandelbos Badhoevedorp dichtbij. Diverse uitvalswegen zoals de A4, A5, A9 en A10 zijn vlot en gemakkelijk te bereiken.

Bijzonderheden
Hoekwoning
Bouwjaar 1989
Overdekte aangebouwde serre/veranda
10 zonnepanelen
WTW installatie
Airconditioning op zolder
Vloerverwarming begane grond (2019)
Schilderwerk buiten gedaan juli 2020 hardhouten kozijnen
Keuken nieuw (2019)

Deze tekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning of u door een eigen makelaar te laten bijstaan.

Aangepaste individuele (max 2 personen) kijkmomenten van 20 minuten ivm Corona.

Kijkdagen en biedprocedure:
Vóór het bieden dient u dit veilingobject eerst te hebben bezichtigd. U kunt de afspraak inplannen via het hoofdkantoor of met de makelaar die ook vermeld staat bij de woning op de website van Bieden en Wonen. Er worden ivm Corona losse bezichtigingen ingepland. U krijgt 15 minuten om alleen door de woning lopen.
Wij houden ons aan de maatregelen van het RIVM voor de bezichtiging met u.

Bezichtiging: zaterdag 5 september 2020

VRIJWILLIGE ONLINE VEILING
Biedrondes: (bieden via online veiling op de website van Bieden en Wonen)
Starttijd: Deze is / wordt getoond op de website van Bieden en Wonen
Eindtijd: Deze is / wordt getoond op de website van Bieden en Wonen

Notaris:
De biedingen van deze online veiling staan onder toezicht van het notariskantoor zoals vermeld staat op de website van Bieden en Wonen, bij desbetreffende woning.

Veilingvoorwaarden:
De algemene veiling voorwaarden zijn van toepassing op deze kavel/ op dit veilingobject. Deze vindt u tevens terug op de website van Bieden en Wonen.

Veilingkosten voor koper:
De bijkomende veilingkosten ten laste van de koper voor deze woning zijn vermeld op de website van het veilinghuis Bieden en Wonen. U vindt deze tevens terug bij de notaris die het notarieel toezicht doet voor deze woning en in de Algemene Veiling Voorwaarden.

Gunning:
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Safe Begeleidend notaris voor de juridische overdracht is Kuin van Overbeek Notariaat (020 305 2700)

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning