Arnhem – Sleutelbloemstraat 17

64 m2 - 3 kamers - bieden vanaf: € 175.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Aangeboden door

Arend Verbeek - arend@biedenenwonen.nl - 06 28 27 42 90

Arend Verbeek

Mooie woning he?

Bieden en Wonen Veluwe biedt aan:
Sleutelbloemstraat 17 in Arnhem

Ligging en bereikbaarheid
Wonen op fietsafstand van de bruisende binnenstad van Arnhem kan in dit mooie 3 kamerappartement in Malburgen-West. Dicht bij het centrum en de GelreDome, in een kindvriendelijk buurt op de 1ste verdieping.

Indeling
Entree met toegang naar de keuken, slaapkamer, badkamer en de mooie lichte woonkamer, van hieruit bereik je de 2de slaapkamer met een balkon. Woning is voorzien van een mooie houten vloer.
Keuken beschikt over kookplaat, oven. Badkamer C.V. en warmwater via een boiler.
Wasmachine staat in de badkamer die is voorzien van een wastafel en douchecabine.

[Bijzonderheden]
De VvE is goed georganiseerd
Kosten van de VvE is per maand € 208,37 dit is inclusief blokverwarming
Op begane grond onder de galerij appartementen zijn o.a. supermarkt en diverse andere winkels gesitueerd.
De vanaf-prijs is incl. inventaris (zie foto’s)
Parkeren in de omgeving complex
Bushalte op loopafstand
Ruimtelijk is er in de loop der jaren veel veranderd
Woning is voorzien van dubbelbeglazing
Slaapkamer voorzijde voorzien van inbouw spots die te dimmen zijn

Bezichtigingen
Nieuwsgierig geworden? Zaterdag 12 juni vanaf 10.30 uur is de een bezichtiging dag.Voor het maken van een bezichtiging afspraak kun je contact opnemen met [Arend Verbeek via funda, de woningpagina op de website van Bieden en Wonen of via 055-3030973 / 06-28274290
Wij verplichten gegadigden eerst een woning te bezichtigen, alvorens een bod kan worden geplaatst op de woning. Bij de bezichtigingen wordt rekening gehouden met de geldende RIVM-maatregelen.

Bieden en Wonen Veluwe].

NB. De getoonde vraagprijs is een scherpe vanaf prijs. Biedingen kunnen worden geplaatst uitsluitend vanaf de getoonde vanaf prijs. Tevens heeft verkoper gevraagd om een deel van de kosten/courtage door te berekenen naar de koper, deze kosten zijn mee te financieren in de hypotheek.

Bied procedure
Biedingen kunnen uitsluitend worden gedaan via het online biedsysteem van Bieden en Wonen binnen de getoonde datum- en tijd. Na afloop van de biedronde heeft verkoper het gun recht van maximaal 3 werkdagen. De koper behoudt de wettelijke 3 dagen bedenktijd na het tekenen van de koopovereenkomst en het gunnen van de woning.

Project notaris
Dit object heeft een zogenaamde project en/of platform notaris, waar je als koper de eigendomsoverdracht van dit object kunt laten plaatsvinden. Deze notaris voor de overdracht is Kuin van Overbeek notariaat, gevestigd te Amsterdam. Tevens is dit de notaris voor het toezicht gedurende de online biedingen.

Zorgvuldig samengesteld
Deze advertentietekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

NEN-2580 normering
De gepubliceerde oppervlakte en metrages van deze woning zijn door een onafhankelijke partij samengesteld in de vorm van een meetrapport, conform de NEN 2580 normering voor oppervlakte metingen.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Safe Begeleidend notaris voor de juridische overdracht is Kuin van Overbeek Notariaat (020 305 2700)

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning