Apeldoorn – Langeweg 101

131 m2 - 6 kamers - bieden vanaf: € 325.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Aangeboden door

Arend Verbeek - arend@biedenenwonen.nl - 06 28 27 42 90

Arend Verbeek

Mooie woning he?

Bieden en Wonen Veluwe biedt aan: Langeweg 101 in Apeldoorn, gelegen in de wijk ’t Loo-Noord een helft van een dubbel woonhuis met een besloten tuin met veel privacy en hele dag door zon

Ligging en bereikbaarheid
Zijstraat van de mooiste winkelstraat van Apeldoorn (koninginnelaan) en dicht bij winkelcentrum Mercatorplein. Fietsafstand naar bekende attracties in Apeldoorn zoals, Paleis het Loo, Julianatoren en de Apenheul. Centrum van Apeldoorn is met uitgaand gelegenheden op 5 minuten fietsen, uitvalswegen A1 en A50 5 minuten. Verder heeft de Veluwe tal van recreatiemogelijkheden en woon- werkverkeer naar b.v. Amsterdam op 1 uur autorijden.

Indeling
BEGANE GROND
Aanbouw (2009) dubbelwandig geïsoleerd met een bovenverdieping, met badkamer en toilet opstelling. Keuken, voorzien van keramisch koken en grill, hiervan gaan we naar de bijkeuken met een keukeneiland, C.V.-ketel (2021) ook nieuwe Cv’s. Hal met links een ruimte voor de opstal wasmachine aangrenzend de badkamer die dubbelwandig geïsoleerd is met jacuzzi, aparte douche rechterzijde van de hal nog een toilet tegenover de kelder en de oorspronkelijke hoofdentree van de woning met mooie woonkamer voorzien van houtkachel. Opgang naar de 1ste verdieping in de hal

EERSTE ETAGE
Overloop met toe gang tot 3 slaapkamers, met een mogelijkheid voor het realiseren van een toilet, Slaapkamer boven het spoeleiland is verstevigd, opnieuw betimmerd en dubbelwandig geïsoleerd met nieuw dakleer en dak trimmers met een optie om een dakterras te realiseren. Boven de uitbouw ook nog 1 extra slaapkamer.

TWEEDE ETAGE
Mogelijkheid om te bewerken voor nog meer leefruimte.

KELDER
Droge kelderruimte, te gebruiken als wijnkelder

TUIN
Voorzijde woning klein gedeelte tuin toegang voor parkeren van meerdere auto’s bestrating is nieuw met 60×60 tegels, afgewerkt met antraciet tegels. Dit loopt tot halverwege achtertuin, die mooi omheind (volle eigendom) is met een deel groenstrook als speelplek voor de kinderen. Grote schuur met fundering, heeft voldoende opslagruimte voor fiets en gereedschap, mogelijkheid om hier een kantoor van te maken. Buitenkraan aanwezig, winter afkoppelen.

Bijzonderheden
– Momenteel zijn er nog projecten die afgemaakt dienen te worden, waarvoor materialen aanwezig zijn of te regelen zijn in dezelfde stijl.
– Led-verlichting door bijna volledige huis
– Vernieuwde meterkast
– Dubbelglas behalve bij de originele glas in lood die zowel beneden als boven zijn
– Buren hebben een dubbelwandige muur geplaatst, dus niet gehorig
– Glasvezel aanwezig
– Energielabel is keuring voor aangevraagd
– Foto’s van voor de verbouwing zijn aanwezig, uitsluitend voor de gene die een bod op de woning doen.

Bezichtigingen
Nieuwsgierig geworden? Voor het maken van een bezichtiging afspraak kun je contact opnemen met Arend Verbeek via funda, de woningpagina op de website van Bieden en Wonen of via 055-3030973 / 06-28274290
In september de 1ste of 2de week plannen we een bezichtig dag in.
Wij verplichten gegadigden eerst een woning te bezichtigen, alvorens een bod kan worden geplaatst op de woning. Bij de bezichtigingen wordt rekening gehouden met de geldende RIVM-maatregelen.

Bieden en Wonen Veluwe. Dit is een vrijwillige online bieding systeem, waarbij onder toezicht van een onafhankelijk notariskantoor biedingen via het bieding platform van Bieden en Wonen 100% transparant per opbod kunnen worden gedaan.

NB. De getoonde vraagprijs is een scherpe vanaf prijs. Biedingen kunnen worden geplaatst uitsluitend vanaf de getoonde vanaf prijs.

Bied procedure
Biedingen kunnen uitsluitend worden gedaan via het online biedsysteem van Bieden en Wonen binnen de getoonde veiling datum- en tijd. Na afloop van de biedronde heeft verkoper het gun recht van maximaal 3 werkdagen. De koper behoudt de wettelijke 3 dagen bedenktijd na het tekenen van de koopovereenkomst en het gunnen van de woning.

Project notaris
Dit object heeft een zogenaamde project en/of platform notaris, waar je als koper de eigendomsoverdracht van dit bied object kunt laten plaatsvinden. Deze notaris voor de overdracht is Kuin van Overbeek notariaat, gevestigd te Amsterdam. Tevens is dit de notaris voor het toezicht gedurende de online biedingen.

Veilingvoorwaarden
De algemene veilingvoorwaarden zijn van toepassing op dit bieding object. Deze kan je inzien tijdens het registreren als bieder op de website: Bieden en Wonen.

Deze advertentietekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.
NEN-2580 normering
De gepubliceerde oppervlakte en metrages van deze woning zijn door een onafhankelijke partij samengesteld in de vorm van een meetrapport, conform de NEN 2580 normering voor oppervlakte metingen.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Bieden vanaf

€ 325.000

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning