Apeldoorn – Gazellestraat 22

Bieden vanaf: € 385.000

Binnenkort beschikbaar

Kenmerken

Inhoud: 408 m3
Woonoppervlakte: 113 m2
Perceel: 0 m2
Type: WOONHUIS
Bouwjaar: 1933
Aantal kamers: 3

Omschrijving

Bieden en Wonen Apeldoorn biedt aan: Sfeervol goed onderhouden vrijstaande woning, interesse wij plannen uw bezichtiging met max. 2 personen graag in.

Let op: Dit is geen executie veiling verkoop. Dit is een vrijwillige online veiling, waarbij onder toezicht van een onafhankelijk notariskantoor biedingen via het veilingplatform van Bieden en Wonen 100% transparant per opbod kunnen worden gedaan.
NB. De getoonde vraagprijs is een scherpe vanaf prijs. Biedingen kunnen worden geplaatst uitsluitend vanaf de getoonde vanaf prijs.
Ligging en bereikbaarheid
Deze woning(1904) is gelegen op een kavel van 322 m2 eigen grond en beschikt over 113m2 gebruikersoppervlakkte. Mooi op loopafstand gelegen, in de wijk Kerschoten-West, van winkelcentrum Mercatorplein en de lange winkelstraat de Koninginnelaan. Dit is een relatief rustige buurt met veel gezinnen. Woning is gemiddeld bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Apeldoorn.
Indeling
BEGANE GROND
[Via de ruime bestraatte parkeerplek op eigen grond, gaan we via de voordeur de entree/hal binnen die bedekt is met granieten vinyltegels (past echt bij dit huis) die toegang geeft tot de meterkast, kelder-opbergkast, opgang naar 1ste verdieping en ingang naar een ruime woonkamer met een duurdere laminaatvloer. Sfeervol en licht dat zijn dan ook de steekwoorden die deze woonkamer het beste omschrijven. Mooie houtkachel van speksteen, mede dankzij de mooie aangebouwde erker (7 jaar) en extra isolatie. Toegang naar een zeer ruime eetkeuken die zeer functioneel is ingericht, inclusief de benodigde apparatuur en inductie koken. Vanuit de keuken komt u in de bijkeuken met opstelling voor wasmachine en droger, hier hangt ook de Cv-ketel (4 jaar) van hieruit heeft u toegang tot een zeer ruime badkamer met toilet.
EERSTE ETAGE
Overloop met toegang tot de beide slaapkamers, waarvan de slaapkamer aan de achterzijde toegang geeft tot een dakterras. Slaapkamers zijn afgewerkt in oude stijl met balken en extra geïsoleerd. Tussen beide slaapkamers (voorheen 3) is een kleine badkamer met was meubel en toilet gecreëerd.
TUIN
Mooi aangelegde voor- achtertuin, aan de voorzijde met een leuke vijver. Via de zijkant komt u in de mooie vrije achtertuin terecht, gesitueerd op het zuidoosten met leefruimte en toegang tot een grote garage en inpandige veranda. Alles dit jaar nog opnieuw in de verf gezet.

GARAGE
Voorzien van vliering en veel ruimte voor de klusser, ook toegang naar de inpandige veranda.
Bijzonderheden
(Hieronder som je alle bijzonderheden op van het huis, en andere zaken die relevant zijn en niet onder te brengen zijn onder een andere kop. Bouwjaar? Perceel oppervlakte? Inhoud? Woonoppervlakte? Is er recent iets gerenoveerd? Erfpacht? Open haard aanwezig? Is er dubbel glas? Etc. )
– Gelegen aan rustige straat
– Uitvalswegen bereikbaar A50 (5 min) en A1 (10 min)
– Scholen in nabije omgeving
– Paleis het Loo, Julianatoren, Apenheul en Park Berg en Bos op fietsafstand
Bezichtigingen
Nieuwsgierig geworden? Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kun je contact opnemen met [Arend Verbeek via funda, de woningpagina op de website van Bieden en Wonen of via [055-3030973].
Wij verplichten gegadigden eerst een woning te bezichtigen, alvorens een bod kan worden geplaatst op de woning. Bij de bezichtigingen wordt rekening gehouden met de geldende RIVM maatregelen.
Veiling datum- en tijd
Op de pagina van de betreffende woning op de Bieden en Wonen website vind je de begin- en eindtijd van de veiling.
Biedprocedure
Biedingen kunnen uitsluitend worden gedaan via het online biedsysteem van Bieden en Wonen binnen de getoonde veiling datum- en tijd. Na afloop van de biedronde heeft verkoper het gun recht van maximaal 3 werkdagen. De koper behoudt de wettelijke 3 dagen bedenktijd na het tekenen van de koopovereenkomst en het gunnen van de woning.
Project notaris
Dit object heeft een zogenaamde project en/of platform notaris, waar je als koper de eigendomsoverdracht van dit veilingobject kunt laten plaatsvinden. Deze notaris voor de overdracht is Kuin van Overbeek notariaat, gevestigd te Amsterdam. Tevens is dit de notaris voor het toezicht gedurende de online veiling.
Veilingvoorwaarden
De algemene veilingvoorwaarden zijn van toepassing op dit veilingobject. Deze kan je inzien tijdens het registreren als bieder op de website: Bieden en Wonen.
Zorgvuldig samengesteld
Deze advertentietekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.
NEN-2580 normering
De gepubliceerde oppervlakte en metrages van deze woning zijn door een