Amsterdam – Zoutberg 14

81 m2 - 3 kamers - bieden vanaf: € 325.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Aangeboden door

Rink Dobbenga - rink@biedenenwonen.nl - 06 55 84 45 00

Rink Dobbenga

Mooie woning he?

Bieden en wonen verkoopt deze woning via een uniek en transparant Online biedproces.
Geïnteresseerden kunnen zich na bezichtiging aanmelden om deel te nemen aan het biedproces. Het betreft een vrijwillige veiling, waarbij de woning bij opbod tegen het “beste” bod verkocht zal worden.
NB. De getoonde vraagprijs is een scherpe vanaf prijs.

Zoutberg 14 – Amsterdam

Omgeving
Amsterdam-Noord ontwikkelt zich in een razend tempo tot een zeer geliefde woonomgeving. Tevens ligt het appartement niet ver van het hippe, creatieve bolwerk de NDSM-Werf met een grote diversiteit aan eetgelegenheden zoals de IJ-kantine, restaurant Pllek, het Noorderlicht, Amsterdam Marina met Loetje aan het IJ. Het fraaie filmtheater EYE, ADAM toren en de komst van de Noord/Zuidlijn dragen bij aan een positieve ontwikkeling van dit groene en sfeervolle stadsdeel.

Omschrijving
Op de top-etage (2e verdieping)gelegen hoek-appartement met balkon op het Oosten en twee slaapkamers. Deze lichte en ruime woning verkeert in goede staat en ligt op een rustige locatie in de wijk Twiske West. De buurt kent geen doorgaand verkeer en ook het parkeren is er nog gratis.

Door de ligging op de bovenste etage is er een heerlijk vrij uitzicht. De woonkamer is zeer licht door de grote raampartijen. Dit kleinschalige appartementencomplex is gelegen in de woonwijk Oostzanerwerf, een kindvriendelijke buurt, aan een rustige straat. Vlakbij het recent vernieuwde, winkelcentrum Molenwijk, ring A10 en recreatiegebied ‘t Twiske. Verder is ook het openbaar vervoer naar zowel het Centraal Station als naar station Sloterdijk op loopafstand. Tot slot zijn de metro en pont naar het Centraal Station en het NDSM gebied op 10 tot 15 minuten fietsen.

Bouwjaar 1994
Woonoppervlak: ca.80 m2
Gebouwgebonden buitenruimte : 6 m2 (balkon 2,70 x 2,20)
Externe Bergruimte: 5m2 (Fietsenberging)
Inhoud 240 m3
Gemeentelijk eigendom belast met erfpacht (einddatum erfpacht: 15-03-2043)
Afgekocht tot 15-03-2043. De eigenaar heeft in 2019 bij de gemeente een offerte voor eeuwigdurende afkoop aangevraagd. (Afkoop: basis Woz-waarde 2015 + 35% extra korting op afkoopbedrag= ruim 50% korting op afkoop)

Specificaties
3 kamers w.v. 2 slaapkamers,
1 badkamer Douche, 1 Toilet
2e woonlaag
Energielabel C (voorlopig)
CV-ketel (eigendom)
Openbaar parkeren (gratis)
Bijdrage VvE: ca. €79,00 / mnd

Komt u de woning binnenkort bezichtigen?

Kijkdagen:
Op Woensdag 06 en 13 mei van 10:00 tot 12:00 uur uitsluitend op afspraak.
Op Woensdag 13 mei van 15:00 tot 17:00 uur uitsluitend op afspraak.

Wilt u voor die tijd de woning bekijken en ook direct een bod uitbrengen, dan kan dit in overleg na bezichtiging van de woning.

Eerstvolgende Biedronde
Starttijd: Donderdag 14 mei om 13:00 uur
Eindtijd: Vrijdag 15 mei om 15:00 uur

Tweede biedronde (indien woning nog niet is gegund)
Starttijd: Donderdag 28 mei om 13:00 uur
Eindtijd: Vrijdag 29 mei om 15:00 uur

Kijkdagen 2e biedronde
Kijkdagen en tijdstippen volgen z.s.m.

Derde biedronde:
(indien woning nog niet is gegund)

Notaris:
De biedingen van deze online veiling staan onder toezicht van het notariskantoor zoals vermeld staat op de website van Bieden & Wonen, bij desbetreffende woning.

Veilingvoorwaarden:
De algemene veiling voorwaarden zijn van toepassing op deze kavel / op dit veilingobject. Deze vindt u tevens terug op de website van Bieden & Wonen.

Veilingkosten voor koper:
De bijkomende veilingkosten ten laste van de koper voor deze woning zijn vermeld op de website van het veilinghuis Bieden & Wonen. U vindt deze tevens terug bij de notaris die het notarieel toezicht doet voor deze woning en in de Algemene Veiling Voorwaarden.

Gunning:
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Safe Begeleidend notaris voor de juridische overdracht is Kuin van Overbeek Notariaat (020 305 2700)

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning