Amsterdam – Welnastraat 645

28 m2 - 1 kamers - bieden vanaf: € 187.500 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Aangeboden door

Caspar Phijffer - caspar@biedenenwonen.nl - 085 130 23 61

Caspar Phijffer

Mooie woning he?

Loft
Deze loft ligt in het Oosten van Amsterdam, vlakbij de Amstel. Het beschikt over alle comfort voor een stel, een starter of expats. Dit gezellige huisje heeft een prachtig uitzicht over het Oostelijke gedeelte van de Amsterdamse stad. Een unieke aankoopkans voor u in deze zeer krappe woningmarkt in Amsterdam. Gesitueerd in het hippe en gewilde Amtelkwartier. Het is gelegen op de bovenste etage met slechts aan 1 kant buren. Dit zorgt voor volledige rust in een gebouw met alle comfort.

Inrichting
Het beschikt over een volledig ingerichte keuken, voorzien van een vaatwasser, koelvrieskast, inductiekookplaat, afzuigkap, was/droogcombi, videofoon, luxaflex en zonwerende gordijnen. Verder bestaat deze loft uit een badkamer met douche, glazen douchescherm en spiegelkast met softclose.

In de fietsberging die aanwezig is bij deze loft is plaats voor twee fietsen. Vanaf deze ideale plek is het slechts 2 minuten lopen vanaf het Amstelstation en 15 minuten fietsen naar het centrum!!

Grote beglazing
Verder beschikt dit appartement over grote ramen, welke volledig opengeslagen kunnen worden. Dit is een uniek lichtpunt van de loft.

Entree
De entree van het gebouw is rustig en voor het gebouw vind je een knusse gemeenschappelijke ‘tuin’ of ‘plaats’. Verder is het een zeer goed onderhouden gebouw waarin meerdere appartementen gevestigd zijn.

Gebouw
Het gebouw wordt beveiligd door camera’s. Verder is er een binnentuin en zijn er terrassen en loggia’s aanwezig.

Betaling
De koopsom dient bij de levering te worden voldaan. Uiterlijk 1 week na ondertekening van de koopovereenkomst dient koper een waarborgsom van 10% van de koopprijs bij de notaris te storten dan wel een bankgarantie tot zodanig bedrag gesteld te laten hebben.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. De verkoper houdt zich te dien aanzien het recht van beraad voor. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Bieden vanaf

€ 187.500


Hoogste bod

€ 213.000

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning