Amsterdam – Watergangseweg 15-1

49 m2 - 3 kamers - bieden vanaf: € 269.500 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Aangeboden door

Caspar Phijffer - caspar@biedenenwonen.nl - 085 130 23 61

Caspar Phijffer

Mooie woning he?

Bieden en wonen verkoopt deze woning via een uniek en transparant Online biedproces.
Geïnteresseerden kunnen zich na bezichtiging aanmelden om deel te nemen aan het biedproces. Het betreft een vrijwillige veiling, waarbij de woning bij opbod tegen het “beste” bod verkocht zal worden via Online Bieden.
NB. De getoonde vraagprijs is een scherpe vanaf prijs.

Ligging:
De woning is gelegen in een rustige buurt in Nieuwendam, met vrij uitzicht op het park met gracht en nabij het vernieuwde winkelcentrum Waterlandplein en winkelcentrum Boven ‘t IJ. Voor de gezellige buurtwinkels kan je ook terecht in het nabij gelegen Purmerplein. De openbaar vervoerverbindingen zijn prima. Je bent binnen 15 minuten op het Centraal station en op korte afstand bevindt zich de Ring A-10 en de Noord-Zuidlijn. Amsterdam Noord is momenteel erg in trek.

Het recreatiegebied het Vliegenbos met zijn heerlijke wandel- en fietsroutes, kinderspeeltuin ‘De Noorderling en natuur zijn nabij. De wijk Nieuwendam kenmerkt zich door de vele historische panden en sfeervolle plekken. De buurt is in de 14e eeuw ontstaan als gevolg de aanleg van de Nieuwendammerdijk.

Indeling:
Bij binnenkomst in dit zeer gezellige en knusse appartement treft u eerst een halletje aan, vanwaar u toegang heeft naar de woonkamer, een slaapkamer, toilet en de gesloten keuken. Vanuit de woonkamer is de toegang tot de grote slaapkamer. Tevens bevindt zich op deze verdieping ook de badkamer. Aan de achterkant van het appartement treft u het balkon met ligging op het Zuiden van de woning aan.

Let op! Er is ook nog een zolder ruimte. Deze oppervlakte voldoet momenteel nog niet aan de NEN norm, daar het geen gebruikersoppervlakte is. De woning kan worden uitgebreid in oppervlakte. De zolder kan worden uitgebreid over de hele oppervlakte van de woning

Bergruimten:
Momenteel is er boven een zolder, deze wordt gebruikt als bergruimte.
Beneden is er tevens een berging

Parkeren:
Het is vrij parkeren voor de deur.

Balkon:
Er is een balkon aan de achterzijde van het appartement op het Zuiden.

Bijzonderheden:
• Uitbreidingsmogelijkheden in m2’s op de zolder!
• Vrij parkeren voor de deur
• Nieuwe CV installatie uit 2019
• Erfpacht: afgekocht tot 2062. En dit jaar is er ook de mogelijkheid om het helemaal af te kopen!
– canon/vergoeding : NVT
toepassing : De Bepalingen voor vestiging van erfpacht op onroerende zaken van de gemeente Amsterdam
• Bouwjaar 1945 – 1950
• Maandelijkse VVE bijdrage €70,49 p/m
(professioneel beheerd)
• Oplevering in overleg

Oplevering:
In overleg

Bied procedure:
Kijkdagen en biedprocedure:
Vóór het bieden dient u dit veilingobject eerst te hebben bezichtigd. U kunt de afspraak inplannen via het hoofdkantoor of met de makelaar die ook vermeld staat bij de woning op de website van Bieden & Wonen.

Let op. I.v.m. de richtlijnen van het RIVM gedurende deze Corona periode kunt u voor deze woning vóórdat de online veiling start, uw bod digitaal insturen via de website van Bieden & Wonen na uw bezichtiging met de makelaar. Deze individuele biedingen worden ook voorgelegd aan de verkoper. U dient zich nog wel te registreren via onze website als bieder. Ook zullen de gebruikelijke veilingkosten ten laste van de koper van kracht zijn. Deze vindt u terug onder ‘dowloads’ op onze website.

Kijkdag 1
Datum: 19 maart 2020
Tijd: Tijdslot voor bezichtigen van deze kavel opvragen bij Bieden & Wonen

Kijkdag 2 (indien woning nog niet is gegund na eerste biedronde)
Datum: 23 maart 2020
Tijd: Tijdslot voor bezichtigen van deze kavel opvragen bij Bieden & Wonen

Biedronde 1: (bieden via online veiling op Bieden & Wonen)
Starttijd: 23 maart 13:00 uur
Eindtijd: 25 maart 15:00 uur

—-
Kijkdag 3 (indien woning nog niet is gegund na eerste biedronde)
Datum: 26 maart 2020
Tijd: Tijdslot voor bezichtigen van deze kavel opvragen bij Bieden & Wonen

Biedronde 2: (deze online veiling ronde gaat alleen door indien woning nog niet is gegund)
Starttijd: Wordt t.z.t. bekend gemaakt op de website van Bieden & Wonen
Eindtijd: Wordt t.z.t. bekend gemaakt op de website van Bieden & Wonen

—-
Notaris:
De biedingen van deze online veiling staan onder toezicht van het notariskantoor zoals vermeld staat op de website van Bieden & Wonen, bij desbetreffende woning.

Veilingvoorwaarden:
De algemene veiling voorwaarden zijn van toepassing op deze kavel / op dit veilingobject. Deze vindt u tevens terug op de website van Bieden & Wonen.

Veilingkosten voor koper:
De bijkomende veilingkosten ten laste van de koper voor deze woning zijn vermeld op de website van het veilinghuis Bieden & Wonen. U vindt deze tevens terug bij de notaris die het notarieel toezicht doet voor deze woning en in de Algemene Veiling Voorwaarden.

Gunning:
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Safe Begeleidend notaris voor de juridische overdracht is Kuin van Overbeek Notariaat (020 305 2700)

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning