Amsterdam – Valkhof 134

Bieden vanaf: € 349.500

Verkocht

Kenmerken

Inhoud: 220 m3
Woonoppervlakte: 67 m2
Perceel: 0 m2
Type: APPARTEMENT
Bouwjaar:
Aantal kamers: 3

Omschrijving

Omgeving
Buitenveldert staat in een rustige buurt in Zuid, op de grens van Amsterdam en Amstelveen. De omgeving is prachtig groen. In het Amsterdamse bos kunt u genieten van de rust en de natuur en er heerlijke wandelingen maken. In de directe omgeving van woonzorgcentrum Buitenveldert vindt u verschillende winkels. U kunt er terecht voor uw dagelijkse boodschappen of om gezellig te winkelen.

Bijzonderheden
• Prachtig turn-key appartement
• Nabij alle winkels (groot winkelcentrum!)

Indeling
Bij binnenkomst beneden treft u direct het trappenhuis naar het appartement gelegen op de derde verdieping. Wanneer u dit appartement binnenloopt komt u in de hal binnen. Aan uw linkerzijde heeft u direct een gesloten keuken, welke goed onderhouden is. Aan uw rechterzijde treft u direct twee slaapkamers aan. Een grotere slaapkamer en een kleinere slaapkamer! Via de hal komt u in de zeer ruime en goed onderhouden woonkamer aan.

Erfpacht
De erfpacht is afgekocht door erfpachter voor vijftig jaar, lopende tot en met 15 april 2060.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. De verkoper houdt zich te dien aanzien het recht van beraad voor. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Opgeld/ Veilingkosten
De veilingkosten bedragen enkel €500,00 (excl. 21% btw). U kunt deze veilingkosten meenemen in u hypotheekberekening en onderdeel laten zijn van de koopsom. Deze worden verrekend door het door u gekozen notariskantoor met de koopsom. Op de nota van afrekening die de notaris opmaakt vindt u deze kosten terug. De vanaf-prijs betreft de prijs kosten koper (k.k.) tenzij anders is aangegeven.

Betaling
De koopsom dient bij de levering te worden voldaan. Uiterlijk 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst dient koper een waarborgsom van 10% van de koopprijs bij de notaris te storten dan wel een bankgarantie tot zodanig bedrag gesteld te laten hebben.

Veilinggegevens


Bieden vanaf

€ 349.500

Hoogste bod

€ 360.000


Contactpersoon


Veilinghuis