Amsterdam – Spreeuwenpark 18-2

122 m2 - 5 kamers - bieden vanaf: € 475.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Aangeboden door

Caspar Phijffer - caspar@biedenenwonen.nl - 085 130 23 61

Caspar Phijffer

Mooie woning he?

Locatie
Deze opkomende buurt in Amsterdam Noord is zeer aantrekkelijk voor beleggers of investeerders. Het Spreeuwenpark gelegen nabij de Buiksloterweg is makkelijk bereikbaar vanaf het pondje. Dus daarbij komt ook dat je snel in het Centrum van Amsterdam bent. Geschatte tijd is ongeveer 10 minuten, maximaal.

Object
Dit object is bijzonder vanwege de renovatie opties die de huidige eigenaar voor de nieuwe eigenaren heeft nagelaten. De nieuwe eigenaar kan het zijn eigen vorm geven. Perfect is dit object om door te verhuren aan expats. Het beschikt over meerdere slaapkamers en zelfs een dubbel entree. Splitsen is dus tevens een goede optie hiervoor!

Splitsing
De woning staat al een langere termijn op Funda doordat de huidige eigenaar de verkoop tot 1 juni 2019 heeft gestopt ivm het splitsen van de woning. Er worden momenteel twee appartementsrechten van gemaakt. Hierdoor is de prijs nu hoger dan waarvoor de woning eerst te koop stond (toen het 1 appartementsrecht had). Momenteel zit de huidige eigenaar op ongeveer 90% van de splitsing en is bijna alles akkoord. Het kan in zijn geheel worden overgenomen.

Meebieden
Meebieden kan door middel van uw bod te doen via de BIEDEN EN WONEN WEBSITE, nadat u de woning heeft bezichtigd met de makelaar.

Gunning
Het object wordt verkocht onder voorbehoud van gunnen door de eigenaar.

Erfpacht
Deze kan eventueel door de eigenaar direct worden afgekocht, vóór de oplevering.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Bieden vanaf

€ 475.000


Hoogste bod

€ 550.000

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning