Amsterdam – Sarphatistraat 478

Richtprijs: € 759.500

Kenmerken

Inhoud: 415 m3
Woonoppervlakte: 124 m2
Perceel: 92 m2
Type: APPARTEMENT
Bouwjaar: 1890
Aantal kamers: 5

Omschrijving

DE GETOONDE PRIJS IS EEN VANAF-PRIJS (RICHTPRIJS). VANAF DEZE PRIJS KUNNEN BIEDINGEN WORDEN GEDAAN. DE VERKOPER HEEFT HET VOORBEHOUD VAN GUNNEN EN HET RECHT OM GEDURENDE DEZE INTERNET VEILING ELK BOD WAT VIA DE ONLINE VEILING GEDAAN WORDT TE ACCEPTEREN GEDURENDE DE VEILING EN/OF TE WEIGEREN NA DE ONLINE VEILING.

Omgeving
De Sarphatistraat ligt in de Plantage-Weesperbuurt in het stadsdeel Centrum, zeer centraal tussen het Oosterpark, de Universiteit van Amsterdam en Artis. Het winkel- en uitgaanscentrum van Amsterdam liggen op loop- en fietsafstand evenals de Dappermarkt. Verbinding met het openbaar vervoer is zeer goed met tramlijn 1, 7 ,14 en 19 voor de deur en metrostation Weesperplein op 5 minuten loopafstand. Dit deel van de Sarphatistraat is in 2017 ingericht als fietsstraat waarbij auto’s te gast zijn. De parkeerdruk op straat is laag. Bewoners kunnen één parkeervergunning aanvragen, waarvoor op dit moment geen wachtlijst is.

Bijzonderheden
• Begane grond woning
• EIGEN GROND (geen erfpacht)
• GEZELLIGE ZONNIGE stads tuin aan achterkant
• Prachtige unieke GLAS IN LOOD beglazing aan binnenkant v/d woning
• Souterrain beneden straatniveau.
• Nieuwe houten (eiken parket) vloer in de woonkamer en aangrenzende 2e kamer
• Uniek metselwerk zichtbaar uitgevoerd, in het jaar 1890, door Belgische metselaars
• Extra geluidsisolatie plafond, dus vrijwel geen geluid (maar de woning is volledig geïsoleerde woning en voldoet aan de eisen welke aan een nieuw te bouwen huis worden gesteld)
• Ook is er een recent elektra rapport aanwezig met goedkeuring.

Indeling
U komt binnen op de bel etage. Hier bevindt zich de entree van de woning. Via de hal, met glas in lood deur, treft u aan de rechterzijde een ruime woonkamer, voorzien van een nieuwe eiken parket vloer. Er is een openhaard aansluiting, die nog in goede staat verkeerd en gebruikt kan worden. In de woonkamer bevindt zich nóg een gebrandschilderd glas in lood raam.

Vanuit deze ruimte heeft u aan de achterzijde van de woning een ‘frans-balkon’ en een kamer van 18 m2 (ook met eiken parketvloer) welke u als slaapkamer of als studeer/werkkamer kunt gebruiken.

Vanuit de hal met zwart-witte geruite tegelvloer komt U bij de badkamer met jacuzzi ligbad, sportdouche en wasbak met warm en koud water. Ook bevindt zich op dezelfde verdieping een extra doucheruimte met toilet.

Via de trap in de hal komt u in de hal in de souterrain (de beneden verdieping). Hier zijn vier deuren. Twee van de vier zijn voor twee slaapkamers, waarvan 1 met een balkenplafond. In beide slaapkamers is er een wasgelegenheid met warm en koud water aanwezig. Er is ook nog een kamer welke als slaap of studeerkamer kan worden gebruikt. Een derde deur is die van de grote ruime keuken met een marmeren schoorsteenmantel. De vierde deur is van het extra toilet. De berging bevindt zich aan de voorkant van het pand achter een garderobe kast van ca 4m2.
Tevens bevindt zich daar een groepenkast met 12 groepen.

De keuken heeft óók nog een deur aan de achterkant naar de stadstuin!

Erfpacht
Er is geen sprake van erfpacht. Dit is eigen grond.

Tuin / buiten
Er is een gezellige stadstuin aanwezig aan de achterzijde op het zuiden

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Opgeld/ Veilingkosten
In sommige gevallen rekent veilinghuis BIEDEN & WONEN ‘opgeld’. Dit zijn veilingkosten. Deze veilingkosten worden in rekening gebracht bij de koper en vallen onder kosten koper. Deze kosten kunt u terugvinden in de ‘Speciale Veiling Voorwaarden’ onder het kopje ‘downloads’ op de website van BIEDEN & WONEN. Op de nota van afrekening die de notaris opmaakt bij de levering van het object, vindt u desbetreffende veilingkosten/opgeld voor deze woning terug. De getoonde richtprijs betreft de prijs kosten koper (k.k.) tenzij dit anders wordt aangegeven.
Veilingkosten kunnen onderdeel worden gemaakt van de koopsom en eventueel worden meegefinancierd in de hypotheekberekening van de koper.

Betaling
De koopsom (en eventuele bijkomende veilingkosten) dient bij de levering te worden voldaan. Uiterlijk 30 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst dient koper een waarborgsom van 10% van de koopprijs bij de notaris te storten dan wel een bankgarantie tot zodanig bedrag gesteld te laten hebben.

Contactpersoon


Veilinghuis