Amsterdam – Sarphatistraat 478

124 m2 - 5 kamers - bieden vanaf: € 730.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Aangeboden door

Caspar Phijffer - caspar@biedenenwonen.nl - 085 130 23 61

Caspar Phijffer

Mooie woning he?

DE GETOONDE PRIJS IS EEN VANAF-PRIJS (RICHTPRIJS). VANAF DEZE PRIJS KUNNEN BIEDINGEN WORDEN GEDAAN.

Omgeving
De Sarphatistraat ligt in de Plantage-Weesperbuurt in het stadsdeel Centrum, zeer centraal tussen het Oosterpark, de Universiteit van Amsterdam en Artis. Het winkel- en uitgaanscentrum van Amsterdam liggen op loop- en fietsafstand evenals de Dappermarkt. Verbinding met het openbaar vervoer is zeer goed met tramlijn 1, 7 ,14 en 19 voor de deur en metrostation Weesperplein op 5 minuten loopafstand. Dit deel van de Sarphatistraat is in 2017 ingericht als fietsstraat waarbij auto’s te gast zijn. De parkeerdruk op straat is laag. Bewoners kunnen één parkeervergunning aanvragen, waarvoor op dit moment geen wachtlijst is.

Bijzonderheden
• Begane grond woning
• EIGEN GROND (geen erfpacht)
• GEZELLIGE ZONNIGE stads tuin aan achterkant
• Prachtige unieke GLAS IN LOOD beglazing aan binnenkant v/d woning
• Souterrain beneden straatniveau.
• Nieuwe houten (eiken parket) vloer in de woonkamer en aangrenzende 2e kamer
• Uniek metselwerk zichtbaar uitgevoerd, in het jaar 1890, door Belgische metselaars
• Extra geluidsisolatie plafond, dus vrijwel geen geluid (maar de woning is volledig geïsoleerde woning en voldoet aan de eisen welke aan een nieuw te bouwen huis worden gesteld)
• Ook is er een recent elektra rapport aanwezig met goedkeuring.

Indeling
U komt binnen op de bel etage. Hier bevindt zich de entree van de woning. Via de hal, met glas in lood deur, treft u aan de rechterzijde een ruime woonkamer, voorzien van een nieuwe eiken parket vloer. Er is een openhaard aansluiting, die nog in goede staat verkeerd en gebruikt kan worden. In de woonkamer bevindt zich nóg een gebrandschilderd glas in lood raam.

Vanuit deze ruimte heeft u aan de achterzijde van de woning een ‘frans-balkon’ en een kamer van 18 m2 (ook met eiken parketvloer) welke u als slaapkamer of als studeer/werkkamer kunt gebruiken.

Vanuit de hal met zwart-witte geruite tegelvloer komt U bij de badkamer met jacuzzi ligbad, sportdouche en wasbak met warm en koud water. Ook bevindt zich op dezelfde verdieping een extra doucheruimte met toilet.

Via de trap in de hal komt u in de hal in de souterrain (de beneden verdieping). Hier zijn vier deuren. Twee van de vier zijn voor twee slaapkamers, waarvan 1 met een balkenplafond. In beide slaapkamers is er een wasgelegenheid met warm en koud water aanwezig. Er is ook nog een kamer welke als slaap of studeerkamer kan worden gebruikt. Een derde deur is die van de grote ruime keuken met een marmeren schoorsteenmantel. De vierde deur is van het extra toilet. De berging bevindt zich aan de voorkant van het pand achter een garderobe kast van ca 4m2.
Tevens bevindt zich daar een groepenkast met 12 groepen.

De keuken heeft óók nog een deur aan de achterkant naar de stadstuin!

Erfpacht
Er is geen sprake van erfpacht. Dit is eigen grond.

Tuin / buiten
Er is een gezellige stadstuin aanwezig aan de achterzijde op het zuiden

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Betaling
De koopsom (en eventuele bijkomende veilingkosten) dient bij de levering te worden voldaan. Uiterlijk 30 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst dient koper een waarborgsom van 10% van de koopprijs bij de notaris te storten dan wel een bankgarantie tot zodanig bedrag gesteld te laten hebben.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Bieden vanaf

€ 730.000


Hoogste bod

€ 730.000

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning