Amsterdam – Rustenburgerstraat 405-4A

29 m2 - 2 kamers - bieden vanaf: € 275.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Aangeboden door

Caspar Phijffer - caspar@biedenenwonen.nl - 085 130 23 61

Caspar Phijffer

Mooie woning he?

Bieden en Wonen Amsterdam biedt aan: Dit bijzondere en gezellige appartement midden in het bruisende gedeelte in De Pijp.

Bieden en Wonen Amsterdam
Dit is een vrijwillige online veiling waarbij onder toezicht van een onafhankelijk notariskantoor biedingen via het veilingplatform van Bieden en Wonen 100% transparant per opbod kunnen worden gedaan.

NB. De getoonde vraagprijs is een scherpe vanafprijs. Biedingen kunnen worden geplaatst uitsluitend vanaf de getoonde vanafprijs.

Indeling appartement
Nabij het centrum van Amsterdam ligt dit fraaie 2-kamer appartement aan de Rustenburgerstraat in de Pijp. Het appartement is in 2011 nieuw opgeleverd (vernieuwbouw) en heeft een woonoppervlakte van 29 m2 en heerlijk dakterras van 23 m2. Het pand is gebouwd in 1904 en is goed onderhouden. De woning heeft een definitief energielabel E. De woning staat op eigen grond dus geen jaarlijkse erfpachtkosten! Er is een actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van 70 euro. Het beheer wordt uitgevoerd door Vincent en Vincent en er is een meerjarenonderhoudsplan (MJOP). De fundering is in 2012 gecontroleerd en toen voor de komende 25 jaar goed bevonden. Alle leidingen in het appartement zijn in 2011 nieuw aangelegd.

Hip wonen in Amsterdam. Dat kan goed in de Pijp. Rustenburgerstraat 405-4A is gelegen om de hoek van de gezellige Ferdinand Bolstraat in de Cornelis Troostbuurt. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar.

De woning is goed bereikbaar met veel gezellige voorzieningen in deze bruisende buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Amsterdam, op loopafstand van Albert Heijn en metrostation De Pijp en velerlei winkels, cafés als Gambrinus en restaurants als Loetje en Volt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg A10 in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden. Ook de Albert Cuypmarkt en het Sarphatipark zijn te voet bereikbaar. Dat geldt ook voor de beroemde musea en het Concertgebouw.

Indeling: de woning bestaat uit twee kamers waarvan één slaapkamer. Ook bevat de woning een open keuken met onder meer combimagnetron, vaatwasser en was-droogcombinatie. Bezoek dient zich beneden aan via de videofoon. Als hoogtepunt bereik je met een vaste trap het prachtige dakterras met fraai uitzicht over de binnenstad van Amsterdam. In één woord: genieten!

Bijzonderheden
– Eigen grond
– VVE kosten €70,11 per maand
– Riant dakterras (eigen gebruik)
– Energiekosten: €55 p/m (indicatief)
– Mooie parketvloer
– Energielabel E

Bezichtigingen
Nieuwsgierig geworden? Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kun je contact opnemen met Caspar via funda, de woningpagina op de website van Bieden en Wonen.

Wij verplichten gegadigden eerst een woning te bezichtigen, alvorens een bod kan worden geplaatst op de woning. Bij de bezichtigingen wordt rekening gehouden met de geldende RIVM maatregelen.

Biedrondes
Op de pagina van de betreffende woning op de Bieden en Wonen website vind je de begin- en eindtijd van de biedronde(s).

Biedprocedure
Biedingen kunnen uitsluitend worden gedaan via het online biedsysteem van Bieden en Wonen binnen de getoonde veiling datum- en tijd. Na afloop van de biedronde heeft verkoper het gun recht van maximaal 3 werkdagen. De koper behoudt de wettelijke 3 dagen bedenktijd na het tekenen van de koopovereenkomst en het gunnen van de woning.

Project notaris
Dit object heeft een zogenaamde project en/of platform notaris, waar je als koper de eigendomsoverdracht van dit veilingobject kunt laten plaatsvinden. Deze notaris voor de overdracht is Kuin van Overbeek notariaat, gevestigd te Amsterdam. Tevens is dit de notaris voor het toezicht gedurende de online veiling.

Voorwaarden veiling
De algemene veilingvoorwaarden zijn van toepassing op dit veilingobject. Deze kan je inzien tijdens het registreren als bieder op de website: Bieden en Wonen.

Zorgvuldig samengesteld
Deze advertentietekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

NEN-2580 normering
De gepubliceerde oppervlakte en metrages van deze woning zijn door een onafhankelijke partij samengesteld in de vorm van een meetrapport, conform de NEN 2580 normering voor oppervlakte metingen.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Safe Begeleidend notaris voor de juridische overdracht is Kuin van Overbeek Notariaat (020 305 2700)

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning