Amsterdam – Professor J.H. Gunningstraat 31

Bieden vanaf: € 267.500

Verkocht

Kenmerken

Inhoud: 213 m3
Woonoppervlakte: 70 m2
Perceel: 0 m2
Type: APPARTEMENT
Bouwjaar:
Aantal kamers: 3

Omschrijving

Dit mooie 3-kamerappartement maakt deel uit van een luxe kleinschalig complex. Het complex zelf maakt weer deel uit van het groene en ruim opgezette CalandparC project wat bestaat uit eengezinswoningen, urban villa’s die elk onderverdeeld zijn in 16 appartementen en garageplekken.

Via de ruime, lichte en verzorgde entree heeft u toegang tot de lift en het gemeenschappelijk trappenhuis. Het appartement (ruim 69m2) is gelegen op de derde verdieping. De living met open keuken heeft een schuifpui naar het balkon. Alle ramen zijn tot aan de grond wat zorgt voor extra lichtinval en mooi uitzicht. De twee in grootte variërende (slaap) kamers zijn aan de zijkant gelegen. Interne ruimte met wasmachine- en drogeraansluiting en extra bergruimte. Apart ruim toilet en nette badkamer met bad/douche. Het gehele appartement is voorzien van een kwalitatief goede laminaatvloer. In de onderbouw zijn de parkeerplaatsen gelegen welke die veilig zijn afgesloten door een elektrische garagedeur.

Gunstig is dat de VvE is gezond en actief is.

ERFPACHT
De erfpacht is niet afgekocht en bedraagt ongeveer €1.000 per jaar.

OMGEVING
Het Osdorpplein is op loopafstand gelegen en biedt een zeer ruime keuze aan winkels. Tal van recreatie voorzieningen zijn eveneens op loop-/ en fietsafstand zoals natuurpark De Vrije Geer, het Sloterpark en uiteraard de niet te vergeten de Nieuwe Meer. Daarnaast zijn er goede tram (1 en 17) – en busverbindingen, waarmee binnen afzienbare tijd de binnenstad bereikt. De uitvalswegen met de A 4, A5, A9 en A10 zijn nabij.

Veilinggegevens


Bieden vanaf

€ 267.500

Hoogste bod

€ 276.750


Contactpersoon


Veilinghuis


Notaris