Amsterdam – Professor J.H. Gunningstraat 31

70 m2 - 3 kamers - bieden vanaf: € 267.500 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Aangeboden door

Caspar Phijffer - caspar@biedenenwonen.nl - 085 130 23 61

Caspar Phijffer

Mooie woning he?

Dit mooie 3-kamerappartement maakt deel uit van een luxe kleinschalig complex. Het complex zelf maakt weer deel uit van het groene en ruim opgezette CalandparC project wat bestaat uit eengezinswoningen, urban villa’s die elk onderverdeeld zijn in 16 appartementen en garageplekken.

Via de ruime, lichte en verzorgde entree heeft u toegang tot de lift en het gemeenschappelijk trappenhuis. Het appartement (ruim 69m2) is gelegen op de derde verdieping. De living met open keuken heeft een schuifpui naar het balkon. Alle ramen zijn tot aan de grond wat zorgt voor extra lichtinval en mooi uitzicht. De twee in grootte variërende (slaap) kamers zijn aan de zijkant gelegen. Interne ruimte met wasmachine- en drogeraansluiting en extra bergruimte. Apart ruim toilet en nette badkamer met bad/douche. Het gehele appartement is voorzien van een kwalitatief goede laminaatvloer. In de onderbouw zijn de parkeerplaatsen gelegen welke die veilig zijn afgesloten door een elektrische garagedeur.

Gunstig is dat de VvE is gezond en actief is.

ERFPACHT
De erfpacht is niet afgekocht en bedraagt ongeveer €1.000 per jaar.

OMGEVING
Het Osdorpplein is op loopafstand gelegen en biedt een zeer ruime keuze aan winkels. Tal van recreatie voorzieningen zijn eveneens op loop-/ en fietsafstand zoals natuurpark De Vrije Geer, het Sloterpark en uiteraard de niet te vergeten de Nieuwe Meer. Daarnaast zijn er goede tram (1 en 17) – en busverbindingen, waarmee binnen afzienbare tijd de binnenstad bereikt. De uitvalswegen met de A 4, A5, A9 en A10 zijn nabij.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Bieden vanaf

€ 267.500


Hoogste bod

€ 276.750

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning