Amsterdam – Praterlaan 8

96 m2 - 4 kamers - bieden vanaf: € 475.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Aangeboden door

Marco Verbeek - marco@biedenenwonen.nl - 06 54 27 53 32

Marco Verbeek

Mooie woning he?

Bieden en Wonen Amsterdam biedt aan;

Bent u op zoek naar een ruim en licht 4-kamer appartement met prive parkeerplaats in de mooie en groene woonwijk “Park de Meer” in de Watergraafsmeer? Dan is dit uw kans! Dit appartement heeft naast een heerlijk ruim balkon, een woonoppervlakte van 96m2 en beschikt over 3 ruime slaapkamers en een parkeerplaats in de ondergelegen afgesloten garage.

Het ruime appartement met balkon op het zuidwesten bevindt zich op de eerste verdieping. Het verzorgde nieuwbouw complex beschikt over een afgesloten entree met intercominstallatie en 2 liften. Maar wat dacht u van de gunstige ligging met op loopafstand een crèches, tramlijn 19, winkelvoorzieningen en nabij de ring A10, A1 en A2.

Ligging en Park de Meer:
De zeer geliefde wijk Park de Meer, gelegen op het voormalige Ajax-terrein, is in 2002/2003 opgeleverd waarbij in het ontwerp goed rekening is gehouden met een autoluw straatbeeld en veel groen. Park de Meer garandeert een rustig woonklimaat binnen het bruisende deel van de Watergraafsmeer met veel winkelvoorzieningen en sportfaciliteiten (zoals de Jaap Edenbaan en overige sportvelden) en de uitstekende bereikbaarheid van A’dam-centrum en uitvalswegen per auto/openbaar vervoer.

Indeling:
Via de centrale entree met brievenbussen en bellentableau betreed u het complex. U heeft de keuze van de aanwezige lift of voor de sportieve personen onder ons de trap.

1e verdieping:
Vanuit de gang heeft u toegang tot alle vetrekken in dit ruime appartement. Laten we beginnen bij de woonkamer. Deze is ruim en licht en voorzien van een mooie houten vloeren een open L-vormige keuken. Indien u aan 2 slaapkamers genoeg heeft dan heeft u zelfs de mogelijkheid om de 3e slaapkamer bij de woonkamer te betrekken. De woonkamer biedt tevens toegang tot een royaal en zonnig fraai aangelegd balkon, met zon vanaf 13.00 uur in de middag tot zonsondergang. Door de ligging van het balkon aan de woonkamer, is het echt een verlengstuk van het huis en is de woonkamer heerlijk licht. De open L-vormige keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals: een vaatwasser, heteluchtoven, combimagnetron, inductiekookplaat ,afzuigschouw, spoelbak met mengkraan. Daarnaast beschikt de keuken over bovenkastjes met verlichting aan de onderzijde, alsmede marmer als verhoogde achterwand.

De 1e slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft een zeer handige nis voor een grote kledingkast. De 2e slaapkamer is eveneens gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft een goed formaat als 2e slaapkamer. De 3e slaapkamer is de masterbedroom. Deze heeft een goed formaat, mooi uitzicht op het groen, en een deur naar het zonnige balkon.

De ruime zeer mooie badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet, vaste dubbele wastafel en een radiator. Aansluitend aan de badkamer bevindt zich nog een separate toilet met fonteintje.

De woning is binnen volledig vernieuwd aangaande luxe keuken/badkamer/deuren en kozijnen, vloeren en stuc/schilderwerk.

De woning beschikt ook nog over een inpandige berging en een 2e berging in de onderbouw. De inpandige berging biedt ruimte voor wasmachine, droger en de mechanische ventilatie. Op de begane grond bevindt zich de 2e berging t.b.v. fietsen en overige opslag. En natuurlijk niet te vergeten de eigen privé parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 2003
– Woonoppervlakte 96m2 (conform NEN2580 gemeten en meetrapport aanwezig);
– De woning is gelegen op erfpachtgrond, welke is afgekocht tot en met 01-02-2050;
– De aanvraag eeuwigdurende afkoop is aangevraagd.
– De servicekosten bedragen € 163,76 p/m incl. o.a. opstalverzekering, onderhoud lift, reservering groot onderhoud;
– Het betreft een goede en actieve VvE;
– Verwarming en warm water middels Stadsverwarming;
– Eigen parkeerplaats en berging in afgesloten parkeergarage;
– Schilderwerk buitenzijde via de VvE uitgevoerd in 2019;
– Balkon gelegen op het Zuidwesten;
– Ideaal voor stellen en jonge gezinnen;
– Verkoop onder voorbehoud gunning eigenaar;
– Oplevering in overleg.

Nieuwsgierig geworden? Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kun je contact opnemen met verkopend makelaar: Marco Verbeek via Funda, de woningpagina op de website van Bieden en Wonen.
Wij verzoeken gegadigden eerst een woning te bezichtigen, alvorens een bod kan worden geplaatst op de woning. Bij de bezichtigingen wordt rekening gehouden met de geldende RIVM maatregelen.

Veilingdatum
Op de pagina van de betreffende woning op de Bieden en Wonen website vind je de begin- en eindtijd van de veiling. Deze wordt na de bezichtigingen z.s.m. bekendgemaakt.

Biedprocedure
Biedingen kunnen uitsluitend worden gedaan via het online biedsysteem van Bieden en Wonen binnen de getoonde veiling datum- en tijd. Na afloop van de biedronde heeft verkoper het gun recht van maximaal 3 werkdagen. De koper behoudt de wettelijke 3 dagen bedenktijd na het tekenen van de koopovereenkomst en het gunnen van de woning.

Platform notaris
Dit object heeft een zogenaamde platform notaris, waar je als koper de eigendomsoverdracht van dit veilingobject kunt laten plaatsvinden. Deze notaris voor de overdracht is Kuin van Overbeek notariaat, gevestigd te Amsterdam. Tevens is dit de notaris voor het toezicht gedurende de online veiling.

Veilingvoorwaarden
De algemene veilingvoorwaarden zijn van toepassing op dit veilingobject. Deze ontvang je tijdens de registratie als bieder op onze website.
Deze tekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Safe Begeleidend notaris voor de juridische overdracht is Kuin van Overbeek Notariaat (020 305 2700)

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning