Amsterdam – Pieter Langendijkstraat 38-2

Richtprijs: € 374.950

Verkocht

Kenmerken

Inhoud: 200 m3
Woonoppervlakte: 56 m2
Perceel: 0 m2
Type: APPARTEMENT
Bouwjaar:
Aantal kamers: 2

Omschrijving

Omgeving
Zeer goed onderhouden en uiterst charmant appartement van 56m2, met twee balkons, gelegen in de geliefde Helmersbuurt.

De Helmersbuurt wordt door de bewoners ervaren als een ‘dorp in een stad’. De ligging is aantrekkelijk: pal naast het Leidseplein en met het Vondelpark als achtertuin. Op loopafstand veel gezellige koffietentjes, mooie restaurants, diverse traiteurs en niet te vergeten de populaire Foodhallen. Voor de dagelijkse boodschappen kan men terecht bij de vele winkels op de Jan Pieter Heijestraat, de Kinkerstraat en de Overtoom. Vanuit de woning bent u met de auto zo de stad uit, maar ook zo de stad weer in.

Ook het openbaar vervoer is hier goed geregeld, op loopafstand bevinden zich diverse trams en bussen.

De woning is enige tijd geleden met oog voor detail en onder architectuur gerenoveerd, maar met het behoud van originele details zoals glas-in-lood ramen en ornamenten plafond. Het appartement met vloerverwarming beschikt over veel kastruimte, waaronder inbouwkasten in de woon- en slaapkamer en extra bergruimte onder de badkamer.

Indeling
Via het nette trappenhuis bereik je de entree op de tweede verdieping. Gang met aan de rechterzijde een separaat toilet, de technische ruimte met wasmachineaansluiting en aan de achterzijde de badkamer voorzien van douche en wastafel, met hieronder extra bergruimte welke toegankelijk is via het balkon.

Aan de linkerzijde de royale woonkamer, die door zijn omvang en riante plafondhoogte een zeer ruimtelijke indruk geeft. De woonkamer met luxe open keuken heeft aan de voorzijde een Frans balkon en aan de achterzijde een balkon waar de middagzon is. Grenzend aan de woonkamer de slaapkamer met inbouwkasten.

Keuken
De compleet uitgeruste keuken is voorzien van luxe en hoogwaardige SMEG apparatuur waaronder, een gasfornuis, combi oven-magnetron, stoomoven, een RVS-afzuigkap en voldoende kastruimte.

VvE
De servicekosten bedragen € 80,52 per maand. De actieve en zeer gezonde VvE wordt professioneel beheerd door Newomij-Groep B.V.

Erfpacht
Het pand is gelegen op erfpacht. De algemene bepalingen van 2000 zijn van toepassing. De canon bedraagt slechts € 60,22 per jaar. Het huidige tijdvak loopt t/m 31 juli 2034.

Bijzonderheden

– De panden zijn in 2006 gesplitst in appartementsrechten;

– Mogelijkheid om een 2e slaapkamer te creëren, zie voorbeeld plattegrond.

– Toplocatie, midden in de Helmersbuurt;

– Oplevering in overleg.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. De verkoper houdt zich te dien aanzien het recht van beraad voor. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Betaling
De koopsom dient bij de levering te worden voldaan. Uiterlijk 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst dient koper een waarborgsom van 10% van de koopprijs bij de notaris te storten dan wel een bankgarantie tot zodanig bedrag gesteld te laten hebben.

Contactpersoon


Veilinghuis