Amsterdam – Pieter Calandlaan 895

120 m2 - 4 kamers - bieden vanaf: € 397.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Aangeboden door

Caspar Phijffer - caspar@biedenenwonen.nl - 085 130 23 61

Caspar Phijffer

Mooie woning he?

Bieden en wonen verkoopt deze woning via een uniek en transparant Online biedproces.
Geïnteresseerden kunnen zich na bezichtiging aanmelden om deel te nemen aan het biedproces. Het betreft een vrijwillige veiling, waarbij de woning bij opbod tegen het “beste” bod verkocht zal worden via Online Bieden.
NB. De getoonde vraagprijs is een scherpe vanaf prijs.

Ligging:
De woning ligt aan de Pieter Calandlaan in Nieuw-West nabij het winkelcentrum Dukaat. Hier kan je al je dagelijkse en wekelijkse boodschappen halen bij de vele winkels zoals een supermarkt (Jumbo), een bakker, een slager, een drogisterij, een kaaswinkel, een viswinkel, een bloemenzaak, een stomerij en een dierenwinkel. Ook vind je er een gezondheidscentrum, een apotheek en een kinderopvang. In de wijk zijn drie basisscholen gevestigd. In de directe omgeving zijn meerdere sportverenigingen. De wijk ligt op fietsafstand van winkelcentrum Osdorpplein met vele bekende winkels en Food Court Westmarket met een keur aan kleine eetgelegenheden van diverse internationale keukens. Op het Osdorpplein vind je tevens theater De Meervaart en de Openbare Bibliotheek. Vanuit de woning loop je binnen enkele minuten naar de ecostrook aan de Ringvaart waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen naar de Lutkemeerpolder of naar de Nieuwe Meer in het Amsterdamse Bos. Aan het Nieuwe Meer vind je vele strandjes waar je diverse watersporten kunt beoefenen.

Indeling:
Voordat u binnenkomt in dit prachtige ruime appartement nemen wij u graag mee naar de entree van het complex. Het is een goed beveiligd appartementencomplex. U kunt hier in de buurt goed parkeren.
Er bevindt zich een lift in het appartementencomplex die u naar boven begeleidt. Het appartement ligt op de tweede verdieping.
De entree van het appartement bestaat uit een lange hal, met deuren aan beide kanten (rechts en links) naar een drietal slaapkamers en aan uw linkerzijde een badkamer, voorzien van een douche. Tevens is aan uw linkerzijde een toilet, gescheiden van de badkamer.
Aan het einde van de hal treft u de ruime woonkamer, met veel lichtinval. Een balkon ligt op het Westen. Aan de voorkant van het appartement is een half-open keuken, voorzien van alle benodigdheden.

Bergruimten:
Er is geen bergruimte aanwezig.

Parkeerplaats:
Er is één parkeerplaats aanwezig en deze wordt inclusief de uiteindelijke verkoopprijs met het registergoed verkocht.

Balkon:
Er is een balkon aanwezig. De balkon ligt op het Westen.

Bijzonderheden:
• Zeer ruime woonkamer met half open keuken!
• Mooi afgewerkt appartement
• Interessant beleggingsobject
• Balkon op het Westen
• Inclusief een parkeerplaats
• Direct bewoonbaar, snelle levering is mogelijk
• Er is een ruime berging
• De parkeergarage onder het gebouw is inpandig (er is 1 parkeerplek voor dit appartement)

Oplevering:
In overleg

Bied procedure:
Kijkdagen en biedprocedure:
De onderstaande kijkdag kunt u bij de verkoopmakelaar inplannen. Zonder afspraak kunt u niet langs gaan bij deze woning. Tevens kunt u zien binnen welke data u kunt bieden op de woning, mits de woning nog niet tussentijds is gegund in een der biedrondes.

Kijkdag 1: Op donderdag 6 feb. 2020 (tijd nader op te vragen bij Bieden & Wonen)

Biedronde 1: (indien woning nog niet is gegund)
Starttijd: Vrijdag 7 februari 2020 13:00 uur
Eindtijd: Maandag 10 februari 2020 15:00 uur

—-
Kijkdag 2: Op woensdag 12 feb. 2020 (tijd nader op te vragen bij Bieden & Wonen)

Biedronde 2: (indien woning nog niet is gegund)
Starttijd: Donderdag 13 februari 2020 13:00 uur
Eindtijd: Vrijdag 14 februari 2020 15:00 uur

—-
Kijkdag 3: Op dinsdag 18 feb. 2020 (tijd nader op te vragen bij Bieden & Wonen)

Biedronde 3: (indien woning nog niet is gegund)
Starttijd: Woensdag 19 februari 2020 13:00 uur
Eindtijd: Vrijdag 21 februari 2020 15:00 uur

—-

Notaris:
De biedingen van deze online veiling staan onder toezicht van het notariskantoor Kuin van Overbeek Notariaat, gelegen aan de Koninginneweg 56 te Amsterdam, onder toezicht van notaris de heer J. Kuin.

Veilingkosten voor koper:
Er zijn geen veilingkosten ten laste van de koper.

Gunning:
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Safe Begeleidend notaris voor de juridische overdracht is Kuin van Overbeek Notariaat (020 305 2700)

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning