Amsterdam – Osdorpplein 196

Bieden vanaf: € 399.500

Kenmerken

Inhoud: 292 m3
Woonoppervlakte: 95 m2
Perceel: 0 m2
Type: APPARTEMENT
Bouwjaar: 1998
Aantal kamers: 4

Omschrijving

Bieden en Wonen Amsterdam biedt aan: Een prachtig stijlvol turn-key vierkamer appartement in Osdorp met opmerkelijk uitzicht over de stad!

Let op: Dit is geen executie veiling verkoop. Dit is een vrijwillige online veiling waarbij onder toezicht van een onafhankelijk notariskantoor biedingen via het veilingplatform van Bieden en Wonen 100% transparant per opbod kunnen worden gedaan.

NB. De getoonde vraagprijs is een scherpe vanaf prijs. Biedingen kunnen worden geplaatst uitsluitend vanaf de getoonde vanaf prijs.

Het prachtige complex “Mirador” heeft een gezichtsbepalend beeld in Osdorp en is gelegen aan de Sloterplas en het Sloterpark. De Sloterplas kent twee jachthavens en een stadsstrand.
De woning is gelegen op de 12e verdieping met een ruim en zonnig balkon op het Westen. U heeft een panoramisch uitzicht naar drie zijden van het appartement!

Het zeer goed onderhouden complex “Mirador” beschikt over een royale afgesloten entree met intercomsysteem, inpandige gemeenschappelijke fietsenberging, foyer met 2 liften, een parkeergarage waar u een parkeerplek kunt huren en individuele bergingen op de 1e en 2e verdieping.

Het complex ligt aan de oever van de Sloterplas en direct naast theater De Meervaart en winkelcentrum Het Osdorpplein, waar u alle grote en bekende winkels vindt. In de directe nabijheid kunt u golfen en tennis spelen.

Voor de deur vindt u openbaar vervoer met directe verbindingen van ongeveer 20 minuten naar het Leidseplein, het Vondelpark, het Centraal Station (tramlijn 1 en 17) en Schiphol (buslijn 69).
Binnen 5 autominuten zit u op de A4, A9 of A10. Binnen 15 autominuten bent u op Schiphol.
Kortom een pracht locatie!

Bij binnenkomst van dit appartement staat u direct in de lange hal welke toegang biedt tot alle vertrekken van de woning. De hal en keuken zijn voorzien van natuursteen. Het appartement is voorzien van drie slaapkamers waarvan de grootste nu in gebruik is als eetkamer. Twee slaapkamers zijn voorzien van een vaste inbouwkast.

De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, designradiator en badmeubel met dubbele wastafel.
Er is een aparte toilet met hangtoilet en fontein.

De keuken is voorzien van een recent aangeschafte AEG 4 pits inductieplaat, AEG vaatwasser, SMEG koel-vriescombinatie en een AEG
combi-oven. Vanuit de keuken heeft u toegang tot een berging. Deze berging is voorzien van cv- en afzuiginstalatie en wasmachine/ droger aansluiting.

De woonkamer is voorzien van grote raampartijen en vaste shutters. Vanuit het appartement is het opmerkelijk dat u uitzicht heeft naar 3 zijden van het appartement. De vele ramen geven een zee van licht. U kunt genieten van de prachtige wolkenpartijen die reiken tot de duinen van de Noordzeekust.

Wat erg op valt in dit stijlvol ingerichte appartement is dat het zeer goed is onderhouden.
Naast de woonkamer is een half dichte keuken. Vanuit de woonkamer is het balkon bereikbaar.

Bouw:
Het complex “Mirador” is in 1998 gebouwd. Het skelet (vloeren en wanden) is van beton. De metselwerkgevels zijn uitgevoerd als geïsoleerde spouwmuren. Het gebouw heeft een plat dak, afgewerkt met bitumineuze dakbedekking.

De kozijnen zijn voorzien van dubbele beglazing. De woning heeft een eigen centraal verwarmingssysteem met een HR combi-ketel. In het gebouw is een intercomsysteem aanwezig.

Vereniging van Eigenaren:
Het betreft een financieel gezonde en zeer actieve Vereniging van Eigenaren.
Per maand betaalt de eigenaar van dit appartement € 180,05 aan de V.v.E. voor o.a. toekomstig groot en klein onderhoud, opstalverzekering, schoonhouden van portieken en algemene ruimtes en een glasverzekering. De financieel gezonde V.v.E. wordt professioneel beheerd.

Parkeren:
Er is een mogelijkheid om een parkeerplaats te huren in de naastgelegen parkeergarage. Vanuit de 3e etage van het complex is deze parkeergarage direct bereikbaar via de inpandige lift. Deze parkeerplaats is niet inclusief de koopprijs van het appartement.
Daarnaast is het mogelijk om een parkeervergunning aan te vragen voor de openbare weg en zijn er in de directe omgeving nog gratis parkeermogelijkheden.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1998
– Energielabel B
– Erfpacht afgekocht tot 2048
– Panoramisch uitzicht naar drie zijden van het appartement!
– Glasvezel aanwezig in de meterkast
– Actieve VvE, bijdrage €180.05
– Overname roerende zaken in appartement bespreekbaar
– Oplevering in overleg
– Appartementsrecht

Bezichtigingen:
Nieuwsgierig geworden? Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kun je contact opnemen met Caspar via Funda, de woningpagina op de website van Bieden en Wonen of via 06 38 20 97 60.

Wij verplichten gegadigden eerst een woning te bezichtigen, alvorens een bod kan worden geplaatst op de woning. Bij de bezichtigingen wordt rekening gehouden met de geldende RIVM maatregelen.

Veiling datum- en tijd:
Op de pagina van de betreffende woning op de Bieden en Wonen website vind je de begin- en eindtijd van de veiling.

Biedingen kunnen uitsluitend worden gedaan via het online biedsysteem van Bieden en Wonen binnen de getoonde veiling datum- en tijd. Na afloop van de biedronde heeft verkoper het gun recht van maximaal 3 werkdagen. De koper behoudt de wettelijke 3 dagen bedenktijd na het tekenen van de koopovereenkomst en het gunnen van de woning.

Dit object heeft een zogenaamde project en/of platform notaris, waar je als koper de eigendomsoverdracht van dit veilingobject kunt laten plaatsvinden. Deze notaris voor de overdracht is Kuin van Overbeek notariaat, gevestigd te Amsterdam. Tevens is dit de notaris voor het toezicht gedurende de online veiling.

De algemene veilingvoorwaarden zijn van toepassing op dit veilingobject. Deze kan je inzien tijdens het registreren als bieder op de website: Bieden en Wonen.

Deze advertentietekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

De gepubliceerde oppervlakte en metrages van deze woning zijn door een onafhankelijke partij samengesteld in de vorm van een meetrapport, conform de NEN 2580 normering voor oppervlakte metingen.

Veilinggegevens

Contactpersoon


Makelaar


Veilinghuis


Notaris