Amsterdam – Oeverpad 548

108 m2 - 4 kamers - bieden vanaf: € 410.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Mooie woning he?

Ruim, licht en zeer goed onderhouden 4 kamer appartement met vrij uitzicht over de Sloterplas, een werkelijk prachtige uitgeruste keuken, eigen parkeerplaats en aparte berging.
Het appartement is gelegen op de eerste etage van het complex “Zilverreiger”. Een ruim opgezet appartementencomplex met een grote binnentuin welke vrij toegankelijk is voor haar bewoners.

LIGGING

Het appartement is zeer centraal gelegen met aan de ene kant de rust en ruimte van het natuurgebied de Sloterplas en aan de andere kant voorzien van alle gemakken van het winkelcentrum Osdorpplein. Daarnaast is er een uitstekende verbinding met het openbaar vervoer maar ook met de auto ben je binnen no-time op de belangrijke uitvalswegen (A4, A9 en de A10). Parkeren voor de deur is gratis.

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en is te bereiken middels 2 liften vanuit de centrale afgesloten hal waar zich de bievenbussen bevinden. Via de centrale hal bereikt u de eigen parkeerplaats en de externe afgesloten berging.

INDELING WONING:

Galerij entree, ruime centrale hal die alle vertrekken middels een prachtige doorlopende visgraat parketvloer met elkaar verbindt.
Twee ruime slaapkamers aan de noordzijde van het appartement en derde slaapkamer centraal gelegen.
Badkamer voorzien van een ligbad, aparte douche en wastafel.
Separate toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje.
Riante inpandige berging voorzien van cv-installatie, warmte-terug-win (WTW)-unit, en wasmachine/droger aansluiting.
Ruime zonnige woonkamer met open keuken en kookeiland voorzien van alle denkbare Atag inbouwapparatuur (2 grilovens, 1 stoomoven, een bordenwarmer, koffiezetapparaat, 2 pits inductie kookplaat, een frituur, een grilplaat, een wok brander, twee gaspitten, kokendwaterkraan en vanzelfsprekend ook een koel-vriescombinatie en vaatwasser). Deze keuken is werkelijk een waar paradijs voor de kookliefhebber.

Bijzonderheden:

– Woonoppervlakte: ca 108m2 (Conform NEN-2580)
– Bouwjaar 2005
– Energielabel: B
– Voorzien van eigen parkeerplaats
– Gratis parkeermogelijkheden voor de deur
– Glasvezelaansluiting aanwezig in meterkast
– Eigen afgesloten berging in onderbouw
– Jaarlijks erfpachtcanon €2281, Aanvraag overstap onder gunstige voorwaarden is tijdig gedaan en kan overgenomen worden.
– Actieve VvE, bijdrage ca. €181,- per maand (waaronder een bijdrage voor de opstalverzekering, glasbewassing en toekomstige onderhoud).
– Snelle oplevering is mogelijk.

Op de Bieden en Wonen website kunt u additionele informatie over de woning inzien of downloaden.
Voor kijkdagen neem contact op met uw makelaar: Christa Schermerhorn op 085-130 23 62

Vervolg procedure:
Deze woning zal verkocht worden via een vrijwillige online veiling van Bieden en Wonen. Op de website van Bieden en Wonen kunt u de start- en einddatum van de veiling vinden.
Indien u na bezichtiging interesse heeft tot aankoop van deze woning kunt zich online registreren via ons website. Uw registratie zal gerevalideerd worden en na goedkeuring kunt uw vervolgens bieden.
Indien de woning dan niet is gegund? Dan kan er een nieuwe biedronde worden ingepland. Nieuwe kijkdagen worden eveneens na de voorgaande biedronde ingepland deze vindt u dan hier op de website.

Notaris:
De biedingen van deze online veiling staan onder toezicht van het notariskantoor zoals vermeld staat op de website van Bieden & Wonen, bij desbetreffende woning.
Veilingvoorwaarden:
De algemene veiling voorwaarden zijn van toepassing op deze kavel /op dit veilingobject. Deze vindt u tevens terug op de website van Bieden & Wonen.
Veilingkosten voor koper:
De bijkomende veilingkosten ten laste van de koper voor deze woning zijn vermeld op de website van het veilinghuis Bieden & Wonen (zie kostenspecificatie bij downloads). U vindt deze tevens terug bij de notaris die het notarieel toezicht doet voor deze woning en in onze Algemene Veiling Voorwaarden.

Gunning:
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Safe Begeleidend notaris voor de juridische overdracht is Kuin van Overbeek Notariaat (020 305 2700)

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning