Amsterdam – Lootsstraat 28-2

40 m2 - 2 kamers - bieden vanaf: € 274.500 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Aangeboden door

Caspar Phijffer - caspar@biedenenwonen.nl - 085 130 23 61

Caspar Phijffer

Mooie woning he?

Omgeving
Midden in het bruisende Amsterdam in stadsdeel Oud-West, om de hoek van de Hallen en het Vondelpark, bevindt zich dit zeer aantrekkelijke appartement van ca. 40m2. Met alle denkbare winkels, hippe boutiekjes, restaurantjes en cafe’s op loopafstand én de supermarkt om de hoek. Tevens zijn er zeer goede verbindingen voor het openbaar vervoer. Ook zit de Jacob van Lennepkade om de hoek, waar u heerlijk aan het water kunt zitten!

Bijzonderheden
• Inclusief een ruime berging op zolder met een wasmachine (inclusief de prijs)
• Appartement met 1 slaapkamer (gescheiden)
• Vrij uitzicht aan de achterkant (op een zeer groene binnentuin)
• Ruim balkon aan achterzijde
• Nieuw geïnstalleerde keuken (sinds 2017)
• CV vernieuwd van 2017
• Direct beschikbaar vanaf 1 april 2019

Indeling
Dit 1 slaapkamer appartement ligt op de tweede verdieping. Het is een netjes onderhouden appartement direct beschikbaar vanaf 1 april 2019. Wanneer u binnenkomt in het appartement treft u een hal met aan uw rechterzijde een nette douche (en badkamer). Het toilet is gescheiden van de badkamer, voorzien van een douche en wastafel. Verder treft u aan het einde van de hal een gesloten keuken, voorzien van alle benodigdheden zoals een oven, combimagnetron, vaatwasser en een gasfornuis. Links treft u de woonkamer die zeer ruim is. Aan de achterzijde heeft u vanuit zowel de keuken als de woonkamer toegang tot het balkon. Verder is aan de voorkant een slaapkamer met een inbouw kast en een frans balkon.

Erfpacht
Het is eigen grond.

Tuin / buiten
Er is een balkon aan de achterzijde van dit appartement.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. De verkoper houdt zich te dien aanzien het recht van beraad voor. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Betaling
De koopsom dient bij de levering te worden voldaan. Uiterlijk 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst dient koper een waarborgsom van 10% van de koopprijs bij de notaris te storten dan wel een bankgarantie tot zodanig bedrag gesteld te laten hebben.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Bieden vanaf

€ 274.500


Hoogste bod

€ 286.000

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning