Amsterdam – Leusdenhof 389

Richtprijs: € 324.500

Kenmerken

Inhoud: 480 m3
Woonoppervlakte: 154 m2
Perceel: 0 m2
Type: APPARTEMENT
Bouwjaar:
Aantal kamers: 5

Omschrijving

Bieden en wonen verkoopt dit appartement via een uniek en transparant Online biedproces, geïnteresseerden kunnen zich na bezichtiging aanmelden om deel te nemen aan het biedproces. Het betreft een vrijwillige veiling, waarbij de woning bij opbod verkocht zal worden. De getoonde vraagprijs is een vanaf prijs.

Omgeving:
Wonen in een parkachtige omgeving en toch vlakbij de dynamiek van de Amsterdamse binnenstad? Dit ruime 5-kamer appartement c.q. maisonettewoning van 154 m² gelegen op de top etage 4e en 5e verdieping met een eigen parkeerplaats is werkelijk ideaal voor u!
Geniet dagelijks van de rust en het prachtige uitzicht over de Gaasperplas

Bijzonderheden:
• Autoluwe omgeving
• Uitvalswegen snel bereikbaar in alle richtingen
• Onderhoud binnen en buiten is goed
• Actieve VVE
• Servicekosten VVE: €334,63 en €27,51 per maand (appartement+parkeren)
• De woning is voorzien van eigen C.V.installatie (verwarming/warm water)
• Mechanische ventilatie
• Dubbelglas gedeeltelijk in de woning
• Inclusief een eigen parkeerplaats!
• Inpandige fietsenberging, voorzien van elektra
• De erfpachtcanon is momenteel afgekocht tot 2027, er is offerte
opgevraagd voor een nieuwe afkoopperiode, tegen gunstige condities voor de periode na 2027.

De wijk biedt een autoluwe woonomgeving met verschillende appartementencomplexen, gelegen in Amsterdam stadsdeel zuidoost, ten zuiden van de A-9, tegen de Gaasperplas en het Floriadepark en op fietsafstand van scholen, het AMC, de Arena, Ziggo Dome, Amsterdamse Poort, winkelcentrum Reigersbos en Kraaiennest of winkelcentrum Amstelveen, Driemond en Weesp.

Uitvalswegen, zoals de A2, A10, A1 en A9 zijn zeer snel te bereiken. De metrolijn 53, halte Gaasperplas ligt op enkele minuten loopafstand en brengt u binnen 20 minuten naar het centrum van Amsterdam. In 2020 zal de ondertunneling van de A9 een feit zijn en komt er bovenop de tunnel nog een park bij!
Bij de woning zit een eigen parkeerplek in een afgesloten en beveiligde parkeergarage. Voor bezoekers is er ruimte om gratis te parkeren.
Je kunt droog overlopen van de Parkeergarage naar het appartementen complex “0-blok”
Volgens de huidige bewoners: “een rustige en veilige woonplek. Het O-blok is het kleinste blok van het complex, dus iedereen kent en groet elkaar”.
Er is een website met bewonersinformatie over wijk Nellestein: bvnellestein.nl

Indeling:

Op de vierde en vijfde verdieping ligt dit ruime 5-kamer appartement annex maisonnettewoning. Het uitzicht op de Gaasperplas is adembenemend en ieder jaargetijde weer verrassend.
Via de afgesloten hal met bel-panelen en video deurintercom betreedt u het complex.
Komende vanuit de lift, vindt u in de hal links van de voordeur meteen de afgesloten ruimte waarachter zich de CV installatie bevindt.
Bij binnenkomst in de woning is er rechts een toiletruimte en separaat een badkamer met Turkse Sauna en wastafel. Bij binnenkomst aan de linkerzijde is er een ruime slaapkamer. Iets verder aan de linkerkant is een open multi-functionele ruimte (voormalig 2e slaapkamer en hal) die gebruikt kan worden als speelkamer of werkruimte. Vervolgens komt u bij de toegangsdeur naar ruime woonkamer en toegang tot de half open keuken gesitueerd aan de achterzijde voorzien van alle mogelijke inbouwapparatuur.
Het voormalige balkon aan de achterzijde is bij de keuken/woonkamer getrokken en voorzien van vloerverwarming en biedt plaats aan een ruime eettafel. Met de vouw-pui open, geniet u binnen van het zomerse weer. Achter de woonkamer bevindt zich nog een ruimte die als bibliotheek/ leeskamer wordt gebruikt en waar de wasmachine is opgesteld. Deze ruimte biedt tevens toegang tot een provisieruimte.
Vanuit de woonkamer kun je via de ruimtebesparende wenteltrap naar de 5e verdieping met ruime vide. Hier is tevens de toegang tot de Master-bedroom en een prive badkamer met ligbad. Het ligbad boven heeft een spa maar ook een jacuzzi-functie. Deze kunnen samen maar ook afzonderlijk worden gebruikt. Verder wordt het water op temperatuur gehouden zodat geen warm water hoeft te worden bijgevuld. In de badkamer boven is een 2e toilet aanwezig. Via een smalle gang, met een vaste hangkast over de hele lengte, is er vervolgens toegang tot een hobby ruimte.
Kortom een verrassende woning met veel mogelijkheden.

Recreëren: Langs de Gaasperplas liggen wandel-, fiets- en ruiterpaden en speel- en ligweiden. Neem straks een zomerse duik in het water.
Zeilvereniging Gaasperplas: De vereniging beschikt over een eigen terrein met ligplaatsen in het water en op de wal voor zeilboten, surfplanken en kano’s.

Tweede biedronde (indien woning nog niet is gegund)
Starttijd: woensdag 27 nov om 13:00 uur
Eindtijd: vrijdag 29 nov om 15:00 uur
Kijkdagen:
Op dinsdag 26 november van 14:00 tot 16:00 uur uitsluitend op afspraak.
Op woensdag 27 november uitsluitend op afspraak

Derde biedronde (indien woning nog niet is gegund)

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Contactpersoon


Makelaar


Veilinghuis