Amsterdam – Leusdenhof 389

128 m2 - 5 kamers - bieden vanaf: € 324.500 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Aangeboden door

Rink Dobbenga - rink@biedenenwonen.nl - 06 55 84 45 00

Rink Dobbenga

Mooie woning he?

Bieden en wonen verkoopt dit appartement via een uniek en transparant Online biedproces, geïnteresseerden kunnen zich na bezichtiging aanmelden om deel te nemen aan het biedproces. Het betreft een vrijwillige veiling, waarbij de woning bij opbod verkocht zal worden. De getoonde vraagprijs is een vanaf prijs.

Omgeving:
Wonen in een parkachtige omgeving en toch vlakbij de dynamiek van de Amsterdamse binnenstad? Dit ruime 5-kamer appartement c.q. maisonettewoning met een woonoppervlak van 128 m² gelegen op de top etage 4e en 5e verdieping met een eigen parkeerplaats is werkelijk ideaal voor u! Het woonoppervlakte van het appartement 128m2.
Geniet dagelijks van de rust en het prachtige uitzicht over de Gaasperplas

Bijzonderheden:
• Autoluwe omgeving
• Uitvalswegen snel bereikbaar in alle richtingen
• Onderhoud binnen en buiten is goed
• Actieve VVE
• Servicekosten VVE: € 389,27 en € 27,51 per maand (appartement+parkeren)
• De woning is voorzien van eigen C.V.installatie (verwarming/warm water)
• Mechanische ventilatie
• Dubbelglas gedeeltelijk in de woning
• Inclusief een eigen parkeerplaats!
• Inpandige fietsenberging, voorzien van elektra
• De erfpachtcanon is momenteel afgekocht tot 2027, er is offerte
opgevraagd voor een nieuwe afkoopperiode, tegen gunstige condities voor de periode na 2027.

De wijk biedt een autoluwe woonomgeving met verschillende appartementencomplexen, gelegen in Amsterdam stadsdeel zuidoost, ten zuiden van de A-9, tegen de Gaasperplas en het Floriadepark en op fietsafstand van scholen, het AMC, de Arena, Ziggo Dome, Amsterdamse Poort, winkelcentrum Reigersbos en Kraaiennest of winkelcentrum Amstelveen, Driemond en Weesp.

Uitvalswegen, zoals de A2, A10, A1 en A9 zijn zeer snel te bereiken. De metrolijn 53, halte Gaasperplas ligt op enkele minuten loopafstand en brengt u binnen 20 minuten naar het centrum van Amsterdam. In 2020 zal de ondertunneling van de A9 een feit zijn en komt er bovenop de tunnel nog een park bij!
Bij de woning zit een eigen parkeerplek in een afgesloten en beveiligde parkeergarage. Voor bezoekers is er ruimte om gratis te parkeren.
Je kunt droog overlopen van de Parkeergarage naar het appartementen complex “0-blok”
Volgens de huidige bewoners: “een rustige en veilige woonplek. Het O-blok is het kleinste blok van het complex, dus iedereen kent en groet elkaar”.
Er is een website met bewonersinformatie over wijk Nellestein: bvnellestein.nl

Indeling:

Op de vierde en vijfde verdieping ligt dit ruime 5-kamer appartement annex maisonnettewoning. Het uitzicht op de Gaasperplas is adembenemend en ieder jaargetijde weer verrassend.
Via de afgesloten hal met bel-panelen en video deurintercom betreedt u het complex.
Komende vanuit de lift, vindt u in de hal links van de voordeur meteen de afgesloten ruimte waarachter zich de CV installatie bevindt.
Bij binnenkomst in de woning is er rechts een toiletruimte en separaat een badkamer met Turkse Sauna en wastafel. Bij binnenkomst aan de linkerzijde is er een ruime slaapkamer. Iets verder aan de linkerkant is een open multi-functionele ruimte (voormalig 2e slaapkamer en hal) die gebruikt kan worden als speelkamer of werkruimte of eventueel als extra slaapkamer. Vervolgens komt u bij de toegangsdeur naar ruime woonkamer en toegang tot de half open keuken gesitueerd aan de achterzijde voorzien van alle mogelijke inbouwapparatuur.
Het voormalige balkon aan de achterzijde is bij de keuken/woonkamer getrokken en voorzien van vloerverwarming en biedt plaats aan een ruime eettafel. Met de vouw-pui open, geniet u binnen van het zomerse weer. Achter de woonkamer bevindt zich nog een ruimte die als bibliotheek/ leeskamer wordt gebruikt en waar de wasmachine is opgesteld. Deze ruimte biedt tevens toegang tot een ruime provisieruimte.
Vanuit de woonkamer kun je via de ruimtebesparende wenteltrap naar de verdieping met ruime vide en opnieuw een adembenemend uitzicht op de parkachtige omgeving en de Gaasperplas. Hier is tevens de toegang tot de Master-bedroom.
Kortom een verrassende woning met veel mogelijkheden.

Recreëren: Langs de Gaasperplas liggen wandel-, fiets- en ruiterpaden en speel- en ligweiden. Neem straks een zomerse duik in het water.
Zeilvereniging Gaasperplas: De vereniging beschikt over een eigen terrein met ligplaatsen in het water en op de wal voor zeilboten, surfplanken en kano’s.

Biedronde
in verband met de grotere spreiding van de kijkdagen ivm corona, hebben wij besloten om
in plaats van de Biedronde te werken met het bied formulier wat u op de website bij het object aantreft.
U kunt hiermee na bezichtiging een individueel bod uitbrengen op de kavel.
Ieder bod wordt met verkopers besproken en aan u worden terug gekoppeld.

Kijkdagen:
Op Woensdag van 14:00 tot 16:00 uur uitsluitend op afspraak.
Op Donderdag van 10:00 tot 12:00 uur uitsluitend op afspraak
Wilt u liever op een andere dag komen kijken, neem da contact op met de verkopende makelaar
(zie bieden en wonen website)

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Bieden vanaf

€ 324.500


Hoogste bod

€ 324.500

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning