Amsterdam – Leerdamhof 126

70 m2 - 3 kamers - bieden vanaf: € 199.500 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Aangeboden door

Caspar Phijffer - caspar@biedenenwonen.nl - 085 130 23 61

Caspar Phijffer

Mooie woning he?

Entree
Bij binnenkomst in de Leerdamhof treft u een lift of een trap die u naar de bovenste verdiepingen begeleidt. Aangekomen bij het huis treft u één entree naar het appartement.

Indeling
Wanneer u het appartement binnenstapt treft u de entree/hal. Vanaf deze hal zijn er 6 volgende deuren. De eerst deur aan uw rechter zijde is voor de entree naar de woonkamer en een gezellige open keuken die daarin zit.

Verder is er een deur vanaf de woonkamer naar de 1ste slaapkamer. Dit is een iets minder grote slaapkamer dan de 2e slaapkamer die direct daarnaast ligt. Van de hal in de entree, kunt u tevens naar de 1ste slaapkamer, maar ook naar de 2e slaapkamer.

In de hal treft u de toilet aan. Deze is gescheiden van de badkamer. De badkamer heefrt zowel een bad als een douche. In de badkamer staat momenteel ook de aangesloten wasmachine.

Aan de 2e slaapkamer zit ook nog een balkon. Deze is ruim genoeg om op te zitten met twee personen.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. De verkoper houdt zich te dien aanzien het recht van beraad voor. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Betaling
De koopsom dient bij de levering te worden voldaan. Uiterlijk 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst dient koper een waarborgsom van 10% van de koopprijs bij de notaris te storten dan wel een bankgarantie tot zodanig bedrag gesteld te laten hebben.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Bieden vanaf

€ 199.500


Hoogste bod

€ 213.500

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning