Amsterdam – Leerdamhof 126

Bieden vanaf: € 199.500

Verkocht

Kenmerken

Inhoud: 230 m3
Woonoppervlakte: 70 m2
Perceel: 0 m2
Type: APPARTEMENT
Bouwjaar:
Aantal kamers: 3

Omschrijving

Entree
Bij binnenkomst in de Leerdamhof treft u een lift of een trap die u naar de bovenste verdiepingen begeleidt. Aangekomen bij het huis treft u één entree naar het appartement.

Indeling
Wanneer u het appartement binnenstapt treft u de entree/hal. Vanaf deze hal zijn er 6 volgende deuren. De eerst deur aan uw rechter zijde is voor de entree naar de woonkamer en een gezellige open keuken die daarin zit.

Verder is er een deur vanaf de woonkamer naar de 1ste slaapkamer. Dit is een iets minder grote slaapkamer dan de 2e slaapkamer die direct daarnaast ligt. Van de hal in de entree, kunt u tevens naar de 1ste slaapkamer, maar ook naar de 2e slaapkamer.

In de hal treft u de toilet aan. Deze is gescheiden van de badkamer. De badkamer heefrt zowel een bad als een douche. In de badkamer staat momenteel ook de aangesloten wasmachine.

Aan de 2e slaapkamer zit ook nog een balkon. Deze is ruim genoeg om op te zitten met twee personen.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. De verkoper houdt zich te dien aanzien het recht van beraad voor. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Betaling
De koopsom dient bij de levering te worden voldaan. Uiterlijk 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst dient koper een waarborgsom van 10% van de koopprijs bij de notaris te storten dan wel een bankgarantie tot zodanig bedrag gesteld te laten hebben.

Veilinggegevens


Bieden vanaf

€ 199.500

Hoogste bod

€ 213.500


Contactpersoon


Makelaar


Veilinghuis


Notaris